Meni je iz vseh serij, kar sem jih gledala, edini res greha vreden Brian iz Queer as folk, nikogar drugega se ne spomnem.
Ohoho, Brian je res greha vreden.
Posted 05 February 2013 - 10:17 AM
Meni je iz vseh serij, kar sem jih gledala, edini res greha vreden Brian iz Queer as folk, nikogar drugega se ne spomnem.
Ohoho, Brian je res greha vreden.
Posted 05 February 2013 - 05:23 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 February 2013 - 05:37 PM
Uh, jaz se bi jih poleg Briana spomnila kar nekaj ... dr. Troy iz Nip/Tuck of course ... Keller iz Oza,
Charles iz Tudors, itd.
Bi vseeno mogla bolj pobrskati po spominu ...
Posted 05 February 2013 - 08:41 PM
^ Pa res!
Posted 05 February 2013 - 09:19 PM
Na FoxLife se je danes začela druga sezona Revenge.
Posted 07 February 2013 - 12:22 AM
OSEMNAJSTI DEL JEEE pri Jane by designn!!!! Nisem vedela, totalno srečna. Vsaj malo boljši konec, čeprav vseen ne preveč.
After all this time?
Always.
Posted 07 February 2013 - 08:46 AM
OMG A RES???????? o fak o fak, polepšala si mi dan!!! Saj veš, kako sem bila besna zaradi konca, idioti. Upam, da je z J, čeprav vem, da ni.
Grem hitro snet.
Posted 07 February 2013 - 10:46 AM
After all this time?
Always.
Posted 11 February 2013 - 09:23 AM
Jaz sem pa ta vikend na youtube pogledala dve sezoni "My name as Liz" - čist ena u izi nadaljevanka, ena epizoda traja 10-20 minut, ampak je prav prijetna za pogledat, tko mal neobičajna.
Glavna igralka Liz je za svoje okolje nenavadna, ker ne hodi v cerkev, igra igre, druži se s fanti... na prvi del sem slučajno naletela in mi je bil tko tko, pol naprej je pa prav fajn, ko se začne punca zaljubljat in na zanimiv način predstavi tegobe in zadrege, ki smo jih dali "vsi" skozi kot najstniki, pa potem odhod na faks... Vse skupaj popestrita dva ful simpatična igralca, ki se smukata okoli Liz: prvi je sicer še mal mladič, ampak tak simpatičen mladič, drugi pa je že kar konkreten dec, prijeten za oko
Aja, vse skupaj naj bi bilo posneto po resničnih dogodkih, če sem prav razumela, je glavna igralka Liz šla res čez ta obdobja, dogodki in razmerja naj bi bili resnični. Igralci uporabljajo svoja prava imena.
Skratka, priporočam Jaz že komaj čakam na naslednjo sezono
Posted 12 February 2013 - 09:34 PM
Ful mi je zapasalo pogledati kakšno dobro ("najstniško") ljubezensko nadaljevanko / nanizanko, a je Glee v tem stilu? Ali pa One tree hill?
Posted 12 February 2013 - 09:35 PM
One Tree Hill je dobra serija, s tem da ji kvaliteta drastično upade tam nekje po 5. sezoni.
Posted 12 February 2013 - 09:47 PM
Sem pogledala trailer, videti je kar ok + očitno je zlo popularen (verjetno ne brez razloga), tako da ga imam v ožjem izboru.
Mika me tudi tale New Girl.
Posted 12 February 2013 - 09:48 PM
New Girl je meni bila po parih delih totalno zanič. OTH se pa splača pogledat.
Posted 12 February 2013 - 10:02 PM
New Girl je meni kul. Pač no-brainer, ne imeti previsokih pričakovanj. V rangu teh no-brainer nadaljevank so še Gossip Girl, Jane by Design.
Posted 12 February 2013 - 10:24 PM
Glee je tud ok, če imaš rada, da vmes še kaj zapojejo
Posted 12 February 2013 - 10:26 PM
Mi nekaj no-brainer trenutno kar ustreza, sam tolk, da se mal odklopim Začela bom z New girl, če mi ne bo všeč grem pa naprej po seznamu..
Tnx!
Posted 12 February 2013 - 10:32 PM
Meni je super, ker traja samo 20 minut, tako da jo najraje gledam, kadar se moram učit ipd., da si vzamem kratko pavzo.
Posted 12 February 2013 - 10:52 PM
Sem pri predzadnjem delu prve sezone. Kar malo šparam, ker bom žalostna, ko bo treba čakat.
Posted 13 February 2013 - 08:29 PM
Kaj pa GIRLS nobena ne gleda???
Men so ful dobre.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users