Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#1481 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 January 2009 - 12:23 PM

FOLK, malo več kot en stavek (osebek povedek predmet) kot komentar, prosim. thanks.gif

Pineapple Express (2008)

IPB Image

Če koga zanima naj že na začetku povem, da je pineapple express vrsta ganđe. LOL

Film je dokaj ok, za popoldanske nezahtevne gledalce, zgodba je sledeča: kadilec ganđe in njegov diler sta na begu pred ljudmi, ki ju hočejo ubiti, saj je kadilec ganđe (Seth Rogen) priča umoru. Veliko dokaj smešnih situacij, ne gre pa nikakor za presežek.

Za ljubitelje lahkotnih komedijk, ne za zahtevne gledalce, in vse zaprisežene ganđarje. lol1.gif

Ocena: 6/10.

HOT GUY ALERT!!!! w00t2.gif

IPB Image
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1482 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 19 January 2009 - 12:51 PM

ne pokaže mi slike od hot guya, ampak vrjetn je desn. sm že hotla vprašat kdo je tongue.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1483 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 19 January 2009 - 01:15 PM

IPB Image

thumbup.gif

Kul, ne?
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1484 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 19 January 2009 - 02:12 PM

To je pa ja od Spajdermena kolega. biggrin.gif

Pineapple Express že mam neki cajta na rač. pa še nism pogledala. Bom zdej enkrat.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1485 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 19 January 2009 - 02:20 PM

Jp jp, on je, he he he. smile.gif

Poglej, je tak na izi, kot Superbad. wink.gif
  • 0

#1486 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 19 January 2009 - 07:08 PM

James je fajn dedc. Meni je bil ful všeč v Tristanu in Izoldi. wub.gif
  • 0

#1487 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 19 January 2009 - 09:50 PM

IPB Image

Three kids hire a low-budget bodyguard to protect them from the playground bully.

Zakon film!!!! Fuuuuul za smejat, priporočam! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1488 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 20 January 2009 - 06:13 PM

Bolt
IPB Image
Luškana risanka o psičku, filmski zvezdi, ki ne loči med resničnostjo in fikcijo. Ko po spletu okoliščin pobegne iz studija, se je prisiljen soočiti z resničnostjo - da nima nadnaravnih moči in da je povsem navaden psiček. Pri tem mu pomagata muca in hrček. Sploh hrček je v svoji kuglci smešen. Sam začetek je malce zoprn in že misliš, da je to res za lase privlečen film, ampak na srečo se zgodba odvije v pravo smer. Aja, morm omenit še golobe, ki so mi tudi posrečen stranski lik.
Ocena 7,5/10
  • 0

#1489 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 January 2009 - 09:11 PM

Taken (2008)

IPB Image

AKCIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. yahoo.gif

Liam Neeson kot bivši agent v pokoju gre po sledeh ugrabljene hčerke v Paris. Ugrabijo jo albanska mafija, ki se ukvarja s trgovanjem z dekleti.

Kratek a zelo udaren film, akcija v pravem pomenu besede, meni pisana na kožo. Veliko streljanja, Liam Neeson je zelo zelo prepričljiv, odličen je.

Dam mu 9 - všeč vam bo če ste ljubitelji čiste, divje akcije. wink.gif

• 0

#1490 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 21 January 2009 - 07:41 PM

Twilight

IPB Image

Ne pretirano všečen. Že na splošno nisem ljubiteljica filmov, narejenih po knjigah, ampak ta se mi zdi pa res neposrečen. Igra se mi zdi večinoma neprepričljiva, likom so odvzeli še tisto skromno količino karakterja, ki ga v knjigah premorejo (Bella izpade zatežena in rahlo retardirana, neprestano nekaj jeclja?), učinki so revščina. Glede na to, kako popularna je serija, bi se pomojem lahko malo bolj potrudili, sklepam, da proračun ni bil ravno skromen (dopuščam pa, da so ga porabili na glavnem igralcu, ki je za moje pojme daleč od prelepega, trpeči pogledi pa mu prav nič ne pomagajo).
Nasploh od tega filma nisem dosti pričakovala, ampak mu je vseeno uspelo me razočarat. Žalost.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1491 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 January 2009 - 08:28 PM

STAY ALIVE
Osebno nisem ljubiteljica grozljivk, ampak to me je pripravil gledat fant.
Zgodba niti ni tako obrabljena hollywoodska in napetost v filmu te pritegne, da bi ga pogledal do konca. Nekam je res strašljivih prizorov ampak to pripisujem dejstvu, da je to že v naših glavah, glede na to da gledamo grozljivko.
Zdi se mi zelo dober film, tako iz strani dodatkov kot igralske zasedbe. Eden boljših filmov, dobi eno oceno dol ker pač ne maram grozljivk.
9/10
IPB Image
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1492 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 21 January 2009 - 09:02 PM

The Hottie and the Nottie
IPB Image
Glede na to, da je to film v katerem eno glavnih vlog igra Paris Hilton od tega filma res nisem pričakovala veliko. Zato tudi nisem bila pretirano razočarana. Gre za zgodbo o fantu, ki je že od osnovne šole zaljubljen v lepo sošolko v podobi Paris Hilton. Ko se srečata, jo povabi ven, ampak ona ga zavrne, ker si je prisegla, da ne bo imela fantov dokler si njena najboljša prijateljica ne najde fanta. Tole pa je problem, ker je njena prijateljica prava spaka. No tale dečko se potem trudi tej grdobi poiskati fanta, ta se vmes spreminja v lepotico. Konec je že znan, čisto klišejski. Sama zgodba je ok. V drugačni izvedbi bi po moje bolje izpadla. Paris pač ne more iz svoje kože. Ne zna igrat, zna se pa nastavljat, to pa je v bistvo tudi vse kar je morala v filmu početi. Pač film je za pogledat, če nimate kaj drugega za gledat. Če ga ne pogledate ne zamudite ničesar.
5/10
  • 0

#1493 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 23 January 2009 - 10:49 PM

The Bucket list
IPB Image
Zgodba govori o dveh rakavih bolnikih v podobi Jacka Nicholsona in Morgana Freemana, ki jima zdravniki dajo le še nekaj mesecev življenja. Namesto mučnega zdravljenja se odločita, da bosta izpolnila t.i. bucket list, seznam vseh stvari, ki jih želita narediti v življenju. Tako skupaj skačeta s padalom, potujeta, itd. Je lep film, vesel in hkrati žalosten. Jack Nicholson in Morgan Freeman sta prepričljiva v svojih vlogah. Meni je bil film všeč. Priporočam.
8/10
  • 0

#1494 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17737 posts

Posted 25 January 2009 - 09:30 PM

Taken sem tudi jaz gledala - dober film, Neeson odlično igra! thumbup.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1495 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 25 January 2009 - 09:51 PM

Neeson je. wink.gif

Midva sva ga glih zdej pogledala. Ou je, ful je car!!! James Bond se lahk skrije!!
  • 0

#1496 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 January 2009 - 10:17 PM

No, super da vam je všeč. thumbup.gif

The Boy in the Striped Pyjamas (2008)

IPB Image

Pred nekaj časa sem prebrala knjigo, tako da sem vedela kako se film konča, in mi je bilo zato po eni stran prav žal.

Film je zelo.....'distrubing', ukvarja se s tematiko Židov v drugi svetovni voljni, znotraj koncentracijskega taborišča, fantek Bruno (glavni karakter) je preprosto čudovit v vseh pogledih.

Kratek film, ki vam bo dal razmišljati.

Priporočam in ocenjujem z 8/10.
  • 0

#1497 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 25 January 2009 - 10:23 PM

Kinky, kje si pogledala dečka? Je že na torrentih? woot.gif Jaz ga že nestrpno pričakujem, v kino pa pride komaj 5. 2.. Hočem videt film preden preberem knjigo. Pa itak zdaj nimam časa za branje.
  • 0

#1498 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 January 2009 - 05:59 AM

Kalypso, to je čisto tanka tanka knjiga, in jo prebereš takoj. wink.gif Menda smo z mininove dowloadali. wink.gif
  • 0

#1499 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26192 posts

Posted 26 January 2009 - 07:33 AM

Burn after reading

IPB Image

Osbourne Cox (Malkovich) izgubi službo pri CII, zato začne pisati spomine. Njegova žena ga vara s Harryem (Clooney) in se zato želi ločiti. Od njega pričakuje, da se bo ločil od svoje žene. Zaradi ločitve ona vse moževe datoteke (med drugim tudi njegove spomine) shrani na CD, katerega dobi v roke tajnica njenega odvetnika. CD po nesreči izgubi v fitnesu. V tem fitnesu delata Chad (Pitt) in Linda (McDormand). Spomine najdeta in jih skušata vnovčiti (ona za plastične operacije) - vrniti nazaj Coxu.

Film se tako zaplete, da so na koncu vsi povezani, vmes se ponesreči (ali pa tudi ne) skoraj vsi med seboj pobijejo.

Vesela sem, da filma nisem šla gledat v kino. Je bil pa prijetna sprostitev ob nedeljskem večeru. Je tako beden film, da je na koncu že dober smile.gif
6/10
  • 0

• Guests

Posted 26 January 2009 - 09:12 AM

^^Jaz sem Burn After Reading šla gledat v kino.
Moram priznati, da je meni film zelo dober. Liki so dobro dodelani, ravno prav nori vsak po svoje, igralska zasedba pa odlična. Ne spomnim se, kdaj sem nzadnje videla Brada Pitta tako dobro igrat smile.gif. Na koncu film sicer res postane malo zblojen, ampak črni humor odtehta smile.gif.
9/10
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users