Da se malo izkašljam o najini Sisi. Zdaj je že prava kraljica, tisto sisanje in crkljanje je hitro minilo, ne vem sicer zakaj, ali sva jo midva preveč navadila na igro in naju zato zdaj dojema zgolj kot osebi za igranje, ali je pač to razlog da je mlada, divja in še letni čas je takšen, da jo malo razganja. Moram reči, da mi je kar malo žal, da noče več v naročje, ker mi je bilo to res všeč, ampak kaj čemo Malo bolj me skrbi njeno norenje po stanovanju, a je normalno, da vsa obsedena divja po stanovanju? Ne da bi se sam mal igrala pa to, ampak prav z vso hitrostjo se zapodi iz enega prostora v drugega, se prevrača, spušča čudne glasove zraven in napada vse premične stvari v stanovanju (od kemikov, do papirčkov, kablov, oddeje...). Če to čez dan počne me niti ne moti, ampak velikokrat se spravi divjat naokoli ko greva midva spat in ful je glasna pri tem, ker tko nori, da se zaletava v stole, vrata, koš v kopalnici, potem skače tudi po nama in s tačko (in kremplji) beza pod kovtrom. Vse to se zagotovo sliši tudi v spodnje stanovanje in, samo čakam kdaj bo sosed spet zatežil - tokrat tudi opravičeno. To, da bi jo zaprla v kakšen prostor ne pride v poštev, ker začne mjavka in praska pred vrati ali pa nori pač po tistem prostoru v katerem je.
Kakšen predlog, kako jo umiriva? A je možno, da to še mal hormoni delajo zdajle, da sterilizacija še ni čisto "zagrabila" po enem mesecu? Saj drugače je faca, ful uživava z njo, samo glede tega norega divjanja ne vem kako ukrepati, da jo "odvadiva", vsaj ponoči.