Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#14801 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 October 2009 - 10:27 PM

I love you. wub.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#14802 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30006 posts

Posted 29 October 2009 - 10:28 PM

kiss.gif biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#14803 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 October 2009 - 10:46 PM

Vprašanje:
Imam Enka klasični račun (modra kartica) pri NLB banki. Osovni limit znaša 300€. Če jaz grem v minus 300€, kako to odplačam? Zihr so kkšni pogoji (časovno?) ? Gledam tle na spletni strani, pa ne najdm...
http://www.nlb.si/cg...web.exe?doc=838

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#14804 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 October 2009 - 10:51 PM

Trgajo ti od naslednjega nakazila/dohodka na račun. Torej če greš 300e v minus, pa dobiš čez en mesec od šs dela nakaznih 120€, se to odšteje od minusa. Tako boš v minusu samo še za 180€.

Če pa nimaš več dohodkov, minusa pa ne pokriješ, imaš pa omejen čas v katerem moraš pokrit ta minus skupaj z obrestmi, ki nastanejo v tem času (pa naj te opomnim da so obresti za minus višje, kot če vzameš kredit za 300€ - v razmislek).
Če minusa ne pokriješ v tem roku (če se ne motim moraš dobit nek dohodek vsaj 3mesece po tem ko si šla v minus...), ti pošljejo obvestilo, stvar pa kasneje lahko preide na sodišče (izterjava dolga).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#14805 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 October 2009 - 10:51 PM

O kul. A lahka tut pol leta pol vračam, nč ne težijo? A se mi kkšne obresti zaračunavajo? Ena je rekla, da nej mam gor 10€ naloženih, da se ne bodo obresti zaračunavale (O.o), sam to pol ni logično.
EDIT: Aha, si dodala. Thanks. smile.gif

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#14806 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 October 2009 - 10:52 PM

Mislim, da lahko v nedogled imaš minus, tečejo ti pa negativne obresti, nekaj je, ne vem pa točno.

I do it all the time. HAHA woot.gif

edit: Glej odgovor Braunkopf, jaz imam reden dohodek, pa pač kdaj grem v minus, mi pa niso nič težili.

Razen zadnjič, ko sem imela na mastercardu za plačat, pa mi niso imeli s kje trgati, takrat em dobila obvestilo domov, da naj pač čimprej plačam, ampak Mastercard je druga scena. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#14807 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 October 2009 - 10:52 PM

^ laugh.gif How cool! angel.gif
  • 0

#14808 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30006 posts

Posted 29 October 2009 - 10:57 PM

Meni pise v Kliku - podatki o racunu:

limit: 300 EUR
datum poteka limita: ni podatka

Torej je ta osnovni limit je casovno neomejen; mislim, da je povsod tako. Ti pa banka pac zaracunava obresti negativnega stanja za tisti cas, ko si v limitu. Pokrijes ga, ko dobis priliv na TRR. ;) Pazi edino, da ne gres v minus se preko tega limita (se pravi vec kot 300 EUR), ker ti potem za dolocen cas blokirajo racun. Sicer ti tako ali tako ne mores potrositi denarja preko odobrenega limita, lahko ti pa recimo trajnik trga denar ali pa banka svoje stroske in gres v minus za vec kot 300 EUR pa se opazis ne, samo, ko gres dvigniti denar na bankomat ti posrka bancno kartico. Se mi je enkrat zgodilo, nisem vedela, da je to mogoce in sem bila besna kot ris. Od takrat naprej pazim. ;)

Edit: aha, sta ze BK in Kinky razlozili. smile.gif Ja, jaz imam tudi reden dohodek.
  • 0

#14809 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 October 2009 - 11:01 PM

Ja, jaz bolj tako po kmečko. oops.gif Hvala, Planet, good to know.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#14810 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 October 2009 - 11:02 PM

Yes yes. FUl hvala vsem trem za hitre odgovore! smile.gif
  • 0

#14811 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30006 posts

Posted 29 October 2009 - 11:05 PM

wink.gif
  • 0

#14812 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 October 2009 - 11:16 PM

Ćist tko me zanima vaše mnenje, kakšen se vam zdi darilo 1.superge oz. adidaske?
2. varianta pa parfum.

• 0

#14813 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19001 posts

Posted 29 October 2009 - 11:30 PM

Parfum vedno pali po mojem mnenju, sicer odvisno za koga kupuješ, pa če veš točno določen parfum, ali pa če vsaj približno poznaš okus. Za superge pa tut, če veš da si jih želi oz. če ustrezajo okusu obdarovanca, je po mojem mnenju ful lepo darilo. Jst bi bla obojega vesela biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#14814 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 October 2009 - 11:37 PM

Mnja, ma rd parfume, sam je eden tistih, ki mu zadostuje par parfumov in šele, ko se te porabi kupi nove.
Adidaske ma pa že rjave. Js bi mu pa iste, sam v beli barvi kupila. Črne mam pa js in nočm, da jih ma še on. In ja, js kokr ga poznam sem 90% prepričana, da bo adidask bolj vesel.
V drugih barvah pa ne pridejo v poštev, ker je zelo sieten kr se tega tiče. Tud model mu je edin superstar všeč. Tko, da sploh nimam neki izbire.
  • 0

#14815 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 October 2009 - 11:53 PM

Adidaske bi bila moja izbira. Če veš, da se jih bo sigurno razveselil, je to najboljše, kot pa igrat na karto presenečenja, pa morda ne bo zadovoljen.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#14816 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19001 posts

Posted 29 October 2009 - 11:54 PM

No, potem si si pa že sama odgovorila, se mi zdi wink.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#14817 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 October 2009 - 04:50 PM

Podpis, pa parfumi so taka bolj delikatna zadeva.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#14818 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 30 October 2009 - 06:34 PM

Nikjer v Tušu niso imeli nič buč, čarovnic in ostalih halloween zadevščin. A v Intersparu imajo... ali kje pač? Iščem kako funny opravo za jutrišnjo noč ali vsaj kak minimalističen modni dodatek na to temo.biggrin.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#14819 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 30 October 2009 - 07:13 PM

black_ sweety, to je pa zelo čudno. Js sem v Kranju (v zgradbi Planet Tuš), marketu vidla kar precej tega.
  • 0

#14820 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30006 posts

Posted 30 October 2009 - 07:30 PM

BS, resitev tvojih tezav se seveda skriva na forumu, lej:

http://www2.cudovita...=...st&p=650857

laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users