Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1461 Pupa

Pupa

sramežljivec

• Člani
  • 64 posts

Posted 19 June 2007 - 01:04 PM

Hvala sonchika. Sam še neki... a je ful bad če ima nek izdelek na 4.mestu alkohol denat??
  • 0

#1462 babsi

babsi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 20 June 2007 - 05:48 PM

Živjo, zelo priporočam M.A.C. pudre, so kar dobro prekrivni in nekateri na vodni osnovi kar je super za poletje !!!
  • 0

#1463 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 20 June 2007 - 06:43 PM

QUOTE(sonchika @ 19. 6. 2007 - 11:26) View Post

Ne, ni možno. Možno je, da je tekoči puder K in zaradi tega dobivaš mozolje. Nikakor pa ne zaradi neuporabe pudra v prahu.

Sarah, Collistar Illuminating ni K. Je precej lahek, komaj kaj prekriven in brez UV zaščite. Meni ne ustreza, ker slabo prekriva. Sicer pa ne dela mozoljev in je OK.

js sm pred 2 letoma kupila puder od collistarja..ampak mi je biu za eno nulo..res..za mešano/mastno kožo...barva je bila res prebela...in še mi je pol delau luske na koži...in pol enkrat kasneje sm si ga znova poskusila...pa me je celo koža pekla..kot da bi si dala alkohol... mad.gif

QUOTE(babsi @ 20. 6. 2007 - 18:48) View Post

Živjo, zelo priporočam M.A.C. pudre, so kar dobro prekrivni in nekateri na vodni osnovi kar je super za poletje !!!

hmmm ta M.A.C sm že slišala..samo kaj ki se ne spomnem..kakšni so to pudri?
so dragi?
kr js bi kupila en kvaliteten puder da precej prekriva..ne zaradi drugega..ma ki imam mozolje..in da mi ne dela lusk na obrazu ker je res fulll grdo za videt...in u soboto grem u italijo...in zdej res nevem kaj naj nardim...me je strah...strah da dam spet enih več kot 30 eurov za puder(kot sm dala za tistega od lancome za mastno kožo,ki mi je delau suho kožo&luske na obrazu)ki pol na koncu novga ne bom niti uporabljala.. cry.gif
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#1464 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 20 June 2007 - 09:25 PM

ma macovi pudri ful mozolje delajo, to je pretezka kozmetika za vsak dan, se posebaj za poletje
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1465 babsi

babsi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 21 June 2007 - 03:21 PM

Piko*biko, da te še tukaj malo pojezim ! Nikakor trditev da "en" puder dela mozolje NI NA MESTU !. Mozolji na žalost pridejo od drugih dejavnikov/razlogov! (lahko, ne trdim da na kakšni koži ne povzroči nevšečnosti tudi puder), vendar da rečeš za eno dek.kozm., da dela mozolje je pa "bosa" !
Pudri od M.A.C.-a FACE & BODY, so lahki in hkrati dobro prekrivajo, lahko mi verjameš, delam že 3 leta samo z njimi (skoraj vsak dan),
in veliko različnih "kož", pa skoraj/da ni problemov pri MU.

Asja87, pudri od M.A.C. - niso poceni, vendar dosegljivi (upam/mislim),vsaki uporabnici dek.kozmetike.
Tudi pudri od Screen Face so super (spada tudi med prof.kozmetiko),
so dobro pigmentirani in lahki.
sama se odloči ali 3 Lorealove (ki so neuporabni-moje skromno mnenje),ali 1 dober s katerim dosežeš namen !!!
  • 0

#1466 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 21 June 2007 - 03:48 PM

babsi, trditev, da en puder dela mozolje, je pa se kako na mestu, ker tukaj se gleda na sestavine, in ce bo en puder npr zelo K, bo vecini uporabnic masil pore, nekaterim vec, nekaterim manj. jaz z macovimi pudri nimam izkusenj, sem jih samo enkrat mela priloznost preizkusit, ampak kolkor berem po internetu, so mac pudri bolj tako tako, sej ne recem, so odlicni za kake prireditve, oder ipd, ampak za vsakdanjo uporabo pa ne.
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1467 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 21 June 2007 - 04:44 PM

tudi meni je to čudno..da pudri delajo mozolje..meni se ni to nikoli dogajalo...sm bila tudi brez pudra pa mozolj če je imeu namen ta pridet je pršu z pudrom al brez al z kremo za mozolje...isto..če ima za pridet pride...

QUOTE(babsi @ 21. 6. 2007 - 16:21) View Post

Piko*biko, da te še tukaj malo pojezim ! Nikakor trditev da "en" puder dela mozolje NI NA MESTU !. Mozolji na žalost pridejo od drugih dejavnikov/razlogov! (lahko, ne trdim da na kakšni koži ne povzroči nevšečnosti tudi puder), vendar da rečeš za eno dek.kozm., da dela mozolje je pa "bosa" !
Pudri od M.A.C.-a FACE & BODY, so lahki in hkrati dobro prekrivajo, lahko mi verjameš, delam že 3 leta samo z njimi (skoraj vsak dan),
in veliko različnih "kož", pa skoraj/da ni problemov pri MU.

Asja87, pudri od M.A.C. - niso poceni, vendar dosegljivi (upam/mislim),vsaki uporabnici dek.kozmetike.
Tudi pudri od Screen Face so super (spada tudi med prof.kozmetiko),
so dobro pigmentirani in lahki.
sama se odloči ali 3 Lorealove (ki so neuporabni-moje skromno mnenje),ali 1 dober s katerim dosežeš namen !!!

te te pudre od M.A.C. al Screen Face kje se jih da dobit..???
kr js sm iz primorske..pa mi tukaj imamo samo muller al pa js večinoma grem kupit v trst(ita) u prfumerijo beauty star..pa imajo vse te najboljše firme...dior..lancome...samo tega M.A.C nism še nikoli zasledila..
hehe meni od lorealna na sploh pudri mi niso všeč...kupujem tiste dražje...tamo okoli 30 eurov dam za enga..samo zadnjič sm bla fulll presenečena kr sm kupla od lancome za 30 eurov res zgleda dobr puder za mastno kožo pa še precej pokriva(zaradi mozoljev)...po 1 tednu uporabe sm opazla na koži lise..in koža mi se je precej izsušila..pa pol en dan sm si ga dala pa me je tko pekla koža kot da bi si dala gor alkoghol...tko da zdej se full boljim kaj kupit...res nevem..kr se bojim da bom spet dala 30 eurov pa pol sploh ne uporabljala pudra...
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#1468 babsi

babsi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 21 June 2007 - 05:14 PM

Asja87, ali si dobila moj drugi ZS?
V Benetkah COIN imajo M.A.C.!
M.A.C. in Screen Face se tretirata kot prof.kozmetika.
Screen Face je angleški in ga žal daleč naokoli ni ! Misim da se tudi ne prodaja tako v prosti prodaji (ne vem, ne trdim)!
30 E je VELIKO za puder !
Kont.me na ZS !
  • 0

#1469 Pupa

Pupa

sramežljivec

• Člani
  • 64 posts

Posted 15 July 2007 - 01:44 PM

Ojla.
Zanima me keri puder v kamnu je bolj matirajoč.Nivea z rižem ali od loreala true match??
  • 0

#1470 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 16 July 2007 - 07:07 AM

Po mojem da MAC! biggrin.gif Pardon, nisem si mogla pomagat. Sm malo za nazaj brala.

Mislim da puder od Nivee vpija maščobo, L'Orealov pa pač ni masten. Poglej med sestavine in ocene!
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1471 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 August 2007 - 12:14 PM

Potrebujem pomoč pri izbri pudra. Imam nečisto kožo, zelo mastno po T predelu, lička pa so normalna. Potrebujem zelo dobro prekriven tekoči puder, ki ne bo mašil por in bo matiral (to niti ni toliko nujno, ker bi ga itak fiksirala s pudrom v kamnu). Cena naj bo do 30-40 evrov. Katerega priporočate ? ermm.gif
  • 0

#1472 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 22 August 2007 - 12:59 PM

Od Nivee z rižem je meni odličen puder, super prekriven, tak naravni finish nardi in vse, samo jazst sem ga skenslana, zaradi alcohola na 4 mestu, mi preveč izsuši kožo.( Drugače p je biu pol leta moj najljubši puder). Pikobiko-si neki pisala da če nimajo testerja kar v kinderjajček lonček. Kaj to ti dejansko nardijo v kakšnih Mullerjih in to? Ker meni se zdi tut neumno vržt 30€ p pol ugotovis, da je cist mim.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1473 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 August 2007 - 01:02 PM

Sem imela Niveo z rižem pa sploh ni bil dovolj prekriven. Manjše nepravilnosti je prekril, pri večjih pa je zatajil verymad.gif
  • 0

#1474 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 22 August 2007 - 03:46 PM

laLa° si že probala deborah 24 ore?Meni je super.Krasno prekriva ne maši por in tui mau matira. Pa tudi precej drag ni.Nekje kot ta nivein z rižem.Dobi se ga pa v mullerju.

Meni tudi ta nivein ni dobro prekrival.

Nevem probaj pa boš vidla.
  • 0

#1475 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 22 August 2007 - 03:47 PM

Hmmmm, meni se p zdi vredu. Nosej, vsakemu svoje. Samo po slikah sodeč sploh ne zdleda di bi imela neki problematično kožo.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1476 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 August 2007 - 04:15 PM

ninna hvala, bom šla pogledat.

Sanies, malo ogrc imam po nosu, pa tak okoli noska 3 male mozolje (včasih kakšnega več, včasih pa sploh nobenega), čelo pa imam kar problematično. Malo ogrcev imam pa povprečno 3-4 male mozolje (pred menzo več). Jaz pa hočem nek tak puder, da bo prekril [i]vse[/i.
  • 0

#1477 Pupa

Pupa

sramežljivec

• Člani
  • 64 posts

Posted 31 August 2007 - 08:10 PM

Ojla.
Mam eno vprašanje.A ti lahko titanium dioxide maši pore glede na to da je noter samo kot barvilo?? Sprašujem za puder od max factorja colour adapt k ga ma na četrtem mestu.
  • 0

#1478 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 August 2007 - 08:27 PM

Odvisno kak tvoja koža reagira na njega. Meni ne maši por, maši mi jih salicilna kislina na primer.
  • 0
Viens, reste ici!

#1479 Pupa

Pupa

sramežljivec

• Člani
  • 64 posts

Posted 31 August 2007 - 08:34 PM

Ja meni maši pore titanium dioxide.Sj zto sm vprašala če je kej drugače če je notr samo kot barvilo. smile.gif
  • 0

#1480 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 03 September 2007 - 12:03 PM

Mislim, da to ne. Vsaj meni jih ne maši, če je uporabljen samo kot barvilo.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users