Pudri
Posted 19 June 2007 - 01:04 PM
Posted 20 June 2007 - 05:48 PM
Posted 20 June 2007 - 06:43 PM
Ne, ni možno. Možno je, da je tekoči puder K in zaradi tega dobivaš mozolje. Nikakor pa ne zaradi neuporabe pudra v prahu.
Sarah, Collistar Illuminating ni K. Je precej lahek, komaj kaj prekriven in brez UV zaščite. Meni ne ustreza, ker slabo prekriva. Sicer pa ne dela mozoljev in je OK.
js sm pred 2 letoma kupila puder od collistarja..ampak mi je biu za eno nulo..res..za mešano/mastno kožo...barva je bila res prebela...in še mi je pol delau luske na koži...in pol enkrat kasneje sm si ga znova poskusila...pa me je celo koža pekla..kot da bi si dala alkohol...

Živjo, zelo priporočam M.A.C. pudre, so kar dobro prekrivni in nekateri na vodni osnovi kar je super za poletje !!!
hmmm ta M.A.C sm že slišala..samo kaj ki se ne spomnem..kakšni so to pudri?
so dragi?
kr js bi kupila en kvaliteten puder da precej prekriva..ne zaradi drugega..ma ki imam mozolje..in da mi ne dela lusk na obrazu ker je res fulll grdo za videt...in u soboto grem u italijo...in zdej res nevem kaj naj nardim...me je strah...strah da dam spet enih več kot 30 eurov za puder(kot sm dala za tistega od lancome za mastno kožo,ki mi je delau suho kožo&luske na obrazu)ki pol na koncu novga ne bom niti uporabljala..

Posted 20 June 2007 - 09:25 PM
Posted 21 June 2007 - 03:21 PM
Pudri od M.A.C.-a FACE & BODY, so lahki in hkrati dobro prekrivajo, lahko mi verjameš, delam že 3 leta samo z njimi (skoraj vsak dan),
in veliko različnih "kož", pa skoraj/da ni problemov pri MU.
Asja87, pudri od M.A.C. - niso poceni, vendar dosegljivi (upam/mislim),vsaki uporabnici dek.kozmetike.
Tudi pudri od Screen Face so super (spada tudi med prof.kozmetiko),
so dobro pigmentirani in lahki.
sama se odloči ali 3 Lorealove (ki so neuporabni-moje skromno mnenje),ali 1 dober s katerim dosežeš namen !!!
Posted 21 June 2007 - 03:48 PM
Posted 21 June 2007 - 04:44 PM
Piko*biko, da te še tukaj malo pojezim ! Nikakor trditev da "en" puder dela mozolje NI NA MESTU !. Mozolji na žalost pridejo od drugih dejavnikov/razlogov! (lahko, ne trdim da na kakšni koži ne povzroči nevšečnosti tudi puder), vendar da rečeš za eno dek.kozm., da dela mozolje je pa "bosa" !
Pudri od M.A.C.-a FACE & BODY, so lahki in hkrati dobro prekrivajo, lahko mi verjameš, delam že 3 leta samo z njimi (skoraj vsak dan),
in veliko različnih "kož", pa skoraj/da ni problemov pri MU.
Asja87, pudri od M.A.C. - niso poceni, vendar dosegljivi (upam/mislim),vsaki uporabnici dek.kozmetike.
Tudi pudri od Screen Face so super (spada tudi med prof.kozmetiko),
so dobro pigmentirani in lahki.
sama se odloči ali 3 Lorealove (ki so neuporabni-moje skromno mnenje),ali 1 dober s katerim dosežeš namen !!!
te te pudre od M.A.C. al Screen Face kje se jih da dobit..???
kr js sm iz primorske..pa mi tukaj imamo samo muller al pa js večinoma grem kupit v trst(ita) u prfumerijo beauty star..pa imajo vse te najboljše firme...dior..lancome...samo tega M.A.C nism še nikoli zasledila..
hehe meni od lorealna na sploh pudri mi niso všeč...kupujem tiste dražje...tamo okoli 30 eurov dam za enga..samo zadnjič sm bla fulll presenečena kr sm kupla od lancome za 30 eurov res zgleda dobr puder za mastno kožo pa še precej pokriva(zaradi mozoljev)...po 1 tednu uporabe sm opazla na koži lise..in koža mi se je precej izsušila..pa pol en dan sm si ga dala pa me je tko pekla koža kot da bi si dala gor alkoghol...tko da zdej se full boljim kaj kupit...res nevem..kr se bojim da bom spet dala 30 eurov pa pol sploh ne uporabljala pudra...
Posted 21 June 2007 - 05:14 PM
V Benetkah COIN imajo M.A.C.!
M.A.C. in Screen Face se tretirata kot prof.kozmetika.
Screen Face je angleški in ga žal daleč naokoli ni ! Misim da se tudi ne prodaja tako v prosti prodaji (ne vem, ne trdim)!
30 E je VELIKO za puder !
Kont.me na ZS !
Posted 15 July 2007 - 01:44 PM
Zanima me keri puder v kamnu je bolj matirajoč.Nivea z rižem ali od loreala true match??
Posted 16 July 2007 - 07:07 AM

Mislim da puder od Nivee vpija maščobo, L'Orealov pa pač ni masten. Poglej med sestavine in ocene!
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 22 August 2007 - 12:14 PM

Posted 22 August 2007 - 12:59 PM

Posted 22 August 2007 - 01:02 PM

Posted 22 August 2007 - 03:46 PM
Meni tudi ta nivein ni dobro prekrival.
Nevem probaj pa boš vidla.
Posted 22 August 2007 - 03:47 PM

Posted 22 August 2007 - 04:15 PM
Sanies, malo ogrc imam po nosu, pa tak okoli noska 3 male mozolje (včasih kakšnega več, včasih pa sploh nobenega), čelo pa imam kar problematično. Malo ogrcev imam pa povprečno 3-4 male mozolje (pred menzo več). Jaz pa hočem nek tak puder, da bo prekril [i]vse[/i.
Posted 31 August 2007 - 08:10 PM
Mam eno vprašanje.A ti lahko titanium dioxide maši pore glede na to da je noter samo kot barvilo?? Sprašujem za puder od max factorja colour adapt k ga ma na četrtem mestu.
Posted 31 August 2007 - 08:27 PM
Posted 31 August 2007 - 08:34 PM

Posted 03 September 2007 - 12:03 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users