Tale, bellini: Nine Rules to Break When Romancing a Rake
A si jo ze prebrala? Tale ima all the feels
Ta je pa res my cup of tea Sicer sem brala knjigo v slovenščini ampak to je to za mene. Mora se nekaj skoz dogajat, dinamika med parom, dialogi. Ne zgolj podoživljanje in razpletanje o čustvih ovo na novo....Tudi zgodovinska dejstva o življenju žensk v tistem času, sicer prikrita v sami zgodbi so mi dala misliti. Recimo, ko grofova hči razmišlja kako je prikrajšana za življenje v tej meri, da zameri kurtizani njeno "svobodo".
Prav smejala sem se, ko sem videla, da se celotna serija osredotoča na družino St. John. Vsi trije so zanimivi, je pa pisateljica lepo vpeljala preostala brata in sestro že v prvi knjigi. Nicholas me je takoj navdušil in me njegova knjiga ni pustla hladno. Sploh tisti prizor, ko njegovo ženo prvič najavijo na plesu, on pa dobesedno teče k njej čez celo dvorano .
Zdaj berem Julijanino knjigo in sem tudi waw. Že pregovor na začetku knjige me je kupil " Un momento con una donna capricciosa vale undici anni di vita noiosa" ( italijanščina mi je tako lep jezik). Lepa sprememba, ko je ženska tista, ki je strastna in poskuša moškega iz marmorja omehčati. Se mi zdi, da bo zanimivo branje, sploh ker je temperamentna italijanka in ji v navalu jeze izletijo italijanske besede, da je ja še bolj avtentično. V glavnem super predlog za knjigo. Še kakšnega predloga v tej smeri se ne bom branila