Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1461 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 17 May 2008 - 02:46 PM

Ekole, torej v tretje levo smile.gif . Hvala obema wink.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1462 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 17 May 2008 - 02:55 PM

a še ni konec dobrot cry.gif to je kot, da bi se z dišečim puterčkom tuširal smile.gif ne vem, če se to dobi že pri nas.
zadnjič sem si da dušo kupila zopet soft coeur in prvič fever ploščico tongue.gif , ki mi zelo diši. tak ženski, sexy vonj. le razdiši se hitro. probala sem kremo karma, ki mi na začetku ni bila toliko všeč, ko se je pa razdišala, mi ni bila slaba. trgovina je bila tudi vsa izropana sad.gif
mi katera priporoča kakšen izdelek, ki ima tak ženski vonj ali po jasminu? ena od forumašic je dala spisek podobnih sestavin v izdelkih, ampak mene zanima še izkušnja iz prve roke wink.gif

• 0

#1463 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12035 posts

Posted 17 May 2008 - 03:32 PM

Dilema, imajo tist za tuširat, ampak samo Coconut and almond smoothie.
  • 0

#1464 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 17 May 2008 - 03:36 PM

QUOTE(DiLeMa @ 17. 5. 2008 - 11:47) View Post
Jaz sem tudi danes dobila Veganese od forumašice, nisem ga še sprobala, ampak mi diši. Jaz voham popolnoma natur vonj, mešanico limone in Justovih zeliščnih kapljic 31. Je pa bolj tekoč kot American Cream ali Coolaulin, čeprav tudi ta dva nista ravno gosta.

Jaz sem bla z Veganese nadpovprečno zadovoljna. Ful je nahranil in zmehčal lase (čeprav izgleda malo bolj redek). Priporočam!

• 0

#1465 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 May 2008 - 03:56 PM

Uuuu danes imam namen it v Lusha po Soft K in Treasure - Pleasure cool.gif Pa Coal Face za čistit obraz.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1466 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 17 May 2008 - 04:01 PM

QUOTE(DiLeMa @ 17. 5. 2008 - 13:58) View Post

SOS - se pri nas dobi Creamed Almond and Coconut krema za tuširanje in Dreamwash? Na naši spletni strani ju ni, pa me ful zanimata.

Dobi se oboje. Ne znam ti pa povedat kako se obnese, samo vem, da ni blazno pohvaljeno med uporabniki.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1467 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 17 May 2008 - 04:05 PM

Ja, men izsuši kožo-tale almond ne vem kaj že, pa tisti butterji za tuširat tud
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1468 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 17 May 2008 - 04:06 PM

Meni tudi.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1469 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 17 May 2008 - 04:25 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 9. 5. 2008 - 13:36) View Post

jst bom zdele (v roku 1 tedna) porabila šampon Curly Wurly (velik črni lonček) pa ga lahko kateri šenkam, če hoče

edit: lonček že oddan biggrin.gif Ni minilo niti 5 minut biggrin.gif

Ancka Pomarancka, mene pa zanima, kakšen je tale šampon Curly wurly? Je bil tebi všeč? Jaz bi ga ful mela, čeprav nimam kodrastih lase, ampak obožujem kokos! tongue.gif

• 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

• Guests

Posted 17 May 2008 - 04:53 PM

Crna, je tebi fajn Coal Face? Men je bla to najbolsa zajfa za obraz, kar sm je kdajkoli sprobala, ocistila, naredla svilen obraz, skratka super, ampak pol, ko sem ponucala, nisme kupla nove, ker ma noter SLS.

Zdaj me pa spet zmeraj bolj mika.. ampak ker mam nasplosno mal bolj suho kozo, me je strah, da ne bi mel SLS dolgorocnega ucinka, kljub trenutnemu fajn ucinku. Kako globoko izusesont cez par let alpa kaj podobnega, in kot posledico prehitro staranje koze.

kaj mislite?? Kolk je SLS dejansko skodljiv in slab v milih za obraz?
  • 0

#1471 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 May 2008 - 05:43 PM

Almond&Coconut Smoothie sem imela jaz, pa mi je bil brezveze - že smrdel mi je po vloženih olivah, po slanici, katastrofa. Pa nisem imela občutka, da bi bil bogve kaj, precej sem ga tudi ponucala in rahlo je izsušil kožo. Totalka pa me je odbil vonj - nikoli več. Tudi Almond Butter z božanskim vonjem mi je povsem izsušil kožo. Jaz bom kar pri gelih (SDM, Olive Branch) ostala, najbolj ziher.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1472 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 17 May 2008 - 06:43 PM

QUOTE(Cebelica_Maja @ 17. 5. 2008 - 17:25) View Post

Ancka Pomarancka, mene pa zanima, kakšen je tale šampon Curly wurly? Je bil tebi všeč? Jaz bi ga ful mela, čeprav nimam kodrastih lase, ampak obožujem kokos! tongue.gif

Saj jaz tudi nimam kodrastih las. wink.gif Dobiš ga v lončku, izgleda pa kot ena želatina, v kateri so veliki koščki kokosa. Jaz sem ga s prsti vzela za velikost poloviče oreha iz posodice, razmazala v dlaneh in to potem porazdelila po laseh, polila malce vode po laseh in šamponirala (če poliješ, se lažje peni). Po spiranju ostane malo koščkov kokosa še vedno v laseh, ampak gredo dol z uporabo balzama (tekočega, ne tistega v kosu).

Lasje po uporabi nenormalno nesramno dobro dišijo po kokosu. Vonj se obdrži kar nekaj dni, lasje pa so super lepi, mehki in voljni.

• 0

#1473 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 17 May 2008 - 07:17 PM

QUOTE(izabela @ 17. 5. 2008 - 17:53) View Post

Crna, je tebi fajn Coal Face? Men je bla to najbolsa zajfa za obraz, kar sm je kdajkoli sprobala, ocistila, naredla svilen obraz, skratka super, ampak pol, ko sem ponucala, nisme kupla nove, ker ma noter SLS.

Nisem še mela. Jaz bi rabla predvsem nekaj, kar bi mi dobro očistilo obraz MUja.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1474 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32532 posts

Posted 18 May 2008 - 08:46 AM

Moj si je kar nekako prilastil milo Honey I washed the Kids biggrin.gif in se tušira samo z njim in tudi samo on; jaz sem mu ga pač prepustila, če mu je tako všeč. Res je tudi, da potem ful ful lepo diši, mnjamiiii thumbup.gif

• 0

#1475 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12035 posts

Posted 18 May 2008 - 08:57 AM

Men je tud Honey I washed the kids najboljši Lushev kos za tuširanje. Vonj je tak topel, mmmmm.
  • 0

#1476 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 May 2008 - 10:07 AM

Včeraj sem sprobala Veganese regenerator. Kot že rečeno, je meni vonj fantastičen - limona z zelišči, zelo pristno in naravno. Je bolj tekoč kot American Cream, ampak vseeno je nekako kompakten in se ga da lepo nanest na vlažne lase - je pa res, da morajo bit res samo še malenkost vlažni oz. zelo dobro obrisani in sfrotirani, če ne je možno, da bo skupaj z vodo kar stekel z las. Ne porabi se ga veliko, že ob manjši količini pa zelo lepo razvozlja lase, jaz jih potem lahko v momentu fino razčešem s prsti in potem še z glavnikom. Na laseh ga pustim eno uro, v tem času ga zelo lepo vsrkajo. Spiranje je enostavno, lasje pa so prijetno gladki in lepo mehki, a ne na cotast način. Delujejo navlaženi in ponegovani, vendar pa Veganese ni hranljiv in zato ne bo za zelo izsušene, poškodovane, zahtevne lase. Meni je enkraten in ko ga porabim, ga bom zagotovo spet kupila, pa Americam Cream tudi. Na splošno sem z Lush regeneratorji zelo zadovoljna, všeč so mi popolnoma vsi, razen Coolaulin. Aja, pa še tole - zanimivo je, da na suhih laseh danes ne vonjam absolutno ničesar (mokri so dišali ko nori) kar me ful preseneča, saj so vonji ostalih Lushevih regeneratorjev izredno obstojni tudi na suhih laseh.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1477 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 May 2008 - 10:24 AM

Me veseli, da ti odgovarja in da meni več ne dela gneče. wink.gif (Jaz pa komaj čakam, da jutri sprobam citronkin šamon od L'Occitana.)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1478 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 May 2008 - 01:54 PM

Klavdija, uan kueščn. Na sosednjem forumu sem brala tvojo oceno Coolaulin balzama in me je kar malo presenetila - napisala si namreč, da je balzam zelo gost in da tipaš v njem tudi mlete kokosove otrobe. Moj je bil redkejši od American Creama (čeprav ne zelo redek) in absolutno ni bilo v njem čutit ničesar, sem bila prav pozorna. A je možno, da se Lushevi izdelki med sabo tako razlikujejo? Pač mogoče zaradi tega, ker so hand made?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1479 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12035 posts

Posted 19 May 2008 - 02:20 PM

Ja, se razlikujejo. Tudi mila in pilingi so včasih različni. Odvisno od pošiljke.
  • 0

#1480 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17681 posts

Posted 19 May 2008 - 02:53 PM

Katera žajfa za obraz najmanj izsuši? Jaz imam mastno/mešano kožo, a s suho povrhnjico in mi tudi t.i. nežna mila izsušijo kožo oz. me po njih ful zateguje (npr. Nivea Toddies waschgel)
No, saj če pri Lushu ni nič pametnega, bom tak al tak Suki vzela smile.gif The Olive Branch mi tudi izsuši kožo, grozno mi jo zateguje na obrazu, tako da ga uporabljam izključno samo za telo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users