LUSH
Posted 17 May 2008 - 02:46 PM
Posted 17 May 2008 - 02:55 PM
zadnjič sem si da dušo kupila zopet soft coeur in prvič fever ploščico
mi katera priporoča kakšen izdelek, ki ima tak ženski vonj ali po jasminu? ena od forumašic je dala spisek podobnih sestavin v izdelkih, ampak mene zanima še izkušnja iz prve roke
Posted 17 May 2008 - 03:32 PM
Posted 17 May 2008 - 03:36 PM
Jaz sem bla z Veganese nadpovprečno zadovoljna. Ful je nahranil in zmehčal lase (čeprav izgleda malo bolj redek). Priporočam!
Posted 17 May 2008 - 03:56 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 17 May 2008 - 04:01 PM
SOS - se pri nas dobi Creamed Almond and Coconut krema za tuširanje in Dreamwash? Na naši spletni strani ju ni, pa me ful zanimata.
Dobi se oboje. Ne znam ti pa povedat kako se obnese, samo vem, da ni blazno pohvaljeno med uporabniki.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 May 2008 - 04:05 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 May 2008 - 04:06 PM
vuelvo a vos,
Posted 17 May 2008 - 04:25 PM
jst bom zdele (v roku 1 tedna) porabila šampon Curly Wurly (velik črni lonček) pa ga lahko kateri šenkam, če hoče
edit: lonček že oddan
Ancka Pomarancka, mene pa zanima, kakšen je tale šampon Curly wurly? Je bil tebi všeč? Jaz bi ga ful mela, čeprav nimam kodrastih lase, ampak obožujem kokos!
Posted 17 May 2008 - 04:53 PM
Zdaj me pa spet zmeraj bolj mika.. ampak ker mam nasplosno mal bolj suho kozo, me je strah, da ne bi mel SLS dolgorocnega ucinka, kljub trenutnemu fajn ucinku. Kako globoko izusesont cez par let alpa kaj podobnega, in kot posledico prehitro staranje koze.
kaj mislite?? Kolk je SLS dejansko skodljiv in slab v milih za obraz?
Posted 17 May 2008 - 05:43 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 17 May 2008 - 06:43 PM
Ancka Pomarancka, mene pa zanima, kakšen je tale šampon Curly wurly? Je bil tebi všeč? Jaz bi ga ful mela, čeprav nimam kodrastih lase, ampak obožujem kokos!
Saj jaz tudi nimam kodrastih las.
Lasje po uporabi nenormalno nesramno dobro dišijo po kokosu. Vonj se obdrži kar nekaj dni, lasje pa so super lepi, mehki in voljni.
Posted 17 May 2008 - 07:17 PM
Crna, je tebi fajn Coal Face? Men je bla to najbolsa zajfa za obraz, kar sm je kdajkoli sprobala, ocistila, naredla svilen obraz, skratka super, ampak pol, ko sem ponucala, nisme kupla nove, ker ma noter SLS.
Nisem še mela. Jaz bi rabla predvsem nekaj, kar bi mi dobro očistilo obraz MUja.
vuelvo a vos,
Posted 18 May 2008 - 08:46 AM
Posted 18 May 2008 - 08:57 AM
Posted 18 May 2008 - 10:07 AM
Posted 18 May 2008 - 10:24 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 May 2008 - 01:54 PM
Posted 19 May 2008 - 02:20 PM
Posted 19 May 2008 - 02:53 PM
Katera žajfa za obraz najmanj izsuši? Jaz imam mastno/mešano kožo, a s suho povrhnjico in mi tudi t.i. nežna mila izsušijo kožo oz. me po njih ful zateguje (npr. Nivea Toddies waschgel)
No, saj če pri Lushu ni nič pametnega, bom tak al tak Suki vzela
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users