Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1461 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85872 posts

Posted 27 October 2010 - 01:02 PM

Ne more biti butasto, če smo bili mi štirje glavni akterji. ˆ-ˆ
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1462 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 October 2010 - 01:22 PM

True, jaz, buča! idea.gif
  • 0

#1463 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85872 posts

Posted 06 November 2010 - 02:17 PM

Najprej sem se spičila s starši, prav živčni zlom sem dobila, potem sta šla pa onadva ven, ker me nista mogla več prenašati, jaz sem pa za njima stekla, pa se še naprej nekaj drla na dvorišču od sosedov. Pa so bili tam eni čefurji, in me je en v zlatem Golfu skoraj povozil, jaz sem še bolj popizdila, pa dva sta stala tam zraven, in sem ju pljunila. In sta čisto popizdila, jaz sem pa hitro stekla v bajto in se zaklenila, onadva pa sta hodila okoli bajte in govorila, da me bosta ubila, jaz sem bila čisto prestrašena. Potem pa vidim, da je nekdo vstopil (ni možno, ker sem ključ pustila v vratih), pa pride v dnevno sobo ena ženska in me špikne z iglo, pa nek trak mi zaveže okrog zapestja, pa nekaj izmeri. Pa reče, da imam preveč CO2 v krvi in da me morajo dat v norišnico zaradi tega. Pa sem staršema (ki sta bila zraven) povedala vse, kako je bilo, da me je un skoraj povozil dvakrat in sta mi verjela, ampak me je tista ženska vseeno odnesla v avto in me peljala v norišnico. Pa so me tam dali na pomirjevala in infuzijo s hrano, ker drugače kao ne bi mogla it v boj al nekaj.

Jaz imam zelo bujno domišljijo, in zato vedno take psiho sanje.

• 0

― V. Van Gogh

#1464 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 12 November 2010 - 04:41 PM

QUOTE(Jinadaze @ 6. 11. 2010 - 14:17) View Post

imam preveč CO2 v krvi in da me morajo dat v norišnico zaradi tega.

ne bi mogla it v boj al nekaj.

laugh.gif

Meni se je pa ta teden najprej sanjalo o Ori, danes pa se o tebi, Jina. smile.gif

Ora: nekje sva bili sostanovalki, pocitnice, jaz sem jo kar naprej bozala po laseh, ker je imela tako prijetno mehke.

Jina: s P., ki je cez noc dobil meni totalno antipaticno faco (like this --> klik) in sem ga komaj gledala, sva se odpravljala na letalisce. Ker sva bila zgodnja in lacna, sva se povabila k Jini na kosilo. Jina je zivela v okroglem stanovanju, na sredi hodnik, okoli in okoli sobe, iz katerih so plapolale raznobarvne zavese, iz ene se je slisala glasna glasba. Pride Jina, rece, da ona ne kuha in, da tudi nima nic za jest. Meni je bilo ze tako narodno, da sva kar uletela, P. je pa brez sramu zahteval kosilo. Jina poklicala taksista, ki je prinesel golaz za P.a, meni pa kuskus or something. Se najeva in se napotiva na letalisce. Morala bi se menjati denar pa sva se znasla kar na potniskem terminalu, P. s svojo antipaticno faco se je kar vkrcal na nek avtobus/letalo, mene pa pustil zadaj. Tu se je koncalo, naslednji prizor: Jina me je peljala na pohajkovanje po eni amazing pokrajini, se mi je kar vrtelo v glavi od navdusenja in adrenalina. Vse naokoli gosta suma (LOTR scene), stala sem pa na robu prepada. Jina (od nekje se je pojavil se Piket) je odskakljala po gozdni potki in mi rekla, da kaj me je strah, saj sem zagrizena hribolazka. Koncali smo v visoki travi pod cvetocimi drevesi potem pa se po ozki poti spustili v mesto - Ljubljano, ampak skyline je bil pa taksen, kot bi gledala sredisce Budimpeste ob Donavi.

: D
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1465 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85872 posts

Posted 12 November 2010 - 05:47 PM

laugh.gif laugh.gif
Zdaj sem se pa pošteno nasmejala!
  • 0

― V. Van Gogh

#1466 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 12 November 2010 - 06:00 PM

thumbup.gif
  • 0

#1467 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27325 posts

Posted 13 December 2010 - 08:21 AM

Jaz sm mela pestro noč danes! Najprej sm sanjala, da se je nekomu mal zmešalo, ko smo bli zunaj nekje. Vsi smo ga ful mirili, na kar od nekje potegne pištolo in si jo da v usta. V tem sem si zakrila oči in slišala 5 pokov, 6 je bil namenjen njemu. Potem, ko sm končno le pogledala so že prihajali od nekod ljudje, ki so slišali, da se nekaj dogaja, vmes tudi brad od tega, s katerim sva si bila kasneje ful v oporo. Aja in nobenega od teh ljudi nisem še nikoli videla, kar neke izmišljene face.
Potem sem sanjala, da sem delala v enem lokalu, ki je bil povezan z enim delom FF-ja in na tistem delu so ble same steklene stene, prav grozno, ker se je vse videlo po vseh prostorih. Potem pa so se odločili v tem lokalu, da mora polovica zaposlenih oditi in smo vlekli neke karte kdo gre in kdo ostane in sem mogla it... in ves čas sm ful jokala. Rezultat, zbudila sm se vsa objokana, čist sm se tresla, in še zdaj mi je totalno vroče!
  • 0

#1468 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 13 December 2010 - 11:28 PM

:|

Jaz sem imela danes ponoci tudi ene zoprne sanje - da so me na smucanju namesto rezervirane sobe za dva fliknili v hostel s skupnimi lezisci, folk eden cez drugega, meni je za znoret, ce nimam svojega miru, da se nimam kam umakniti pred ljudmi, v samoto. In sem samo nervozno hodila sem in tja, potem sta pa se dve frendici nekaj zahinavili, se zaceli osabno obnasati in me ignorirati. Ze tako nimam ravno brilijantnih izkusenj s prijateljstvom, sanje pa veselo premlevajo crap na crap.
  • 0

#1469 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 December 2010 - 03:18 PM

Joj same nočne more že neki sanj, dans neki v morju, najprej sem plavala nekam, ko je bil dan in sem vedla kje so ene skale za se vrnt nazaj, pol se zmrači, komi najdem, da odplavam, potem so neke izmišljene nevarne ž9ivali v vodi, lezem na ene dile, k mi polzijo, padam v vodo, sopiham, zbudim se z glavobolom. To te toook zmatra ej
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1470 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 December 2010 - 04:07 PM

Ja, ful utrudi človeka. Jaz sicer že tako ali tako blazno zanič spim, kadar me pa še more tlačijo (kar se na žalost dogaja FUL pogosto), sem pa sploh totalno ubita.
  • 0

#1471 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 December 2010 - 07:55 PM

QUOTE(rea @ 15. 12. 2010 - 15:18) View Post
To te toook zmatra ej

Res je. Jaz si zadnje cajte prav ne upam zaspati, ker imam same močne nočne more, ki me res
psihično prav utrudijo in sem pod vtisom njih še par dni. Pa niti niso glih kaka zf, kar je najbolj mučno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1472 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 16 December 2010 - 02:59 AM

Ooo, končno še nekdo, jaz se tudi vedno zbudim čisto crknjena, ko živo sanjam (sploh ni nujno, da je mora), živo pa sanjam praktično vsako noč cry.gif Spanec brez sanj je tako fajn.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1473 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 17 December 2010 - 03:20 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 15. 12. 2010 - 19:55) View Post

Jaz si zadnje cajte prav ne upam zaspati, ker imam same močne nočne more, ki me res
psihično prav utrudijo in sem pod vtisom njih še par dni. Pa niti niso glih kaka zf, kar je najbolj mučno.

Ja... :|
  • 0

#1474 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 17 January 2011 - 02:15 PM

Sanjala sem, da se je Jina hotela prijavit na Slovenski top model in je prišla mene vprašat, kaj naj stori, ker se je še štirikrat prijavila in vedno izpadla v drugem krogu laugh.gif In potem sem jo jaz ekspertno peljala na neko železniško postajo in sem jo učila, kako se gre po stopnicah, da si te žirija zapomni in ji dajala še neke nasvete v stilu "vedno si zapomni, kakšne barve čevlje ima ženska" in podobne traparije.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1475 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 17 January 2011 - 03:29 PM

Meni se je pa sanjalo, da sem bila noseča (kar z enim tipom, one night stand apparently) - to sem ugotovila po 14ih dneh, in potem sem nek OGROMEN (par škatel za čevlje skupej) clear blue mogla skos vlačit sabo in ga skrivat pred ljudmi (za nekaj časa vmes sem celo skužila, da so to sanje, ampak sem imela še vedno en tak grozen občutek - mešanica strahu, groze, nemoči, zmedenosti, panike). Sanje so se nadaljevale v smislu: a povedat, komu povedat, ali izginit kam, ali imeti otroka/ga dati v rejo/kaj tretjega (predvsem pa, ali bo to ostalo "privatno" ali bo za tem kakšna sled, kartoteka, anything). Brrrrr. cry.gif

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1476 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 17 January 2011 - 03:32 PM

Hevea laugh.gif

Anouk, kot bi jaz sanjala..
  • 0

#1477 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 17 January 2011 - 06:05 PM

Anouk, jst sem že ene 3x mela IDENTIČNE sanje (če izvzamemo tisti Clearblue). Ko maš v sanjah prav globoke debate sam s seboj o tem, kaj bi bilo najbolje naredit. Enkrat sem še celo tako sanjala, da sem izvedela šele v 14t, ko splav itak ni bil več opcija. In potem sem se nekak cele sanje psihično prirpravljala na to, kako bom povedala staršem, fantu, kako bojo frendi sprejel, kako bom potem živela... Kr malo skeri.
  • 0

After all this time?

Always.

#1478 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 17 January 2011 - 07:22 PM

Aja, a potem pravite, da nisem total nutcase? Phew! biggrin.gif Pa še tok bolj je bilo komplicirano, ker (očitno) ni bil fantov otrok, brezmadežno spočetje FTW? Pa sicer sem zase skoraj 100%, da nikoli ne bi šla delat splava, ampak zadnje čase sem res vložila ogromno truda in energije v plane za prihodnje leto, dve, mogoče še kakšno več, in da bi pol zarad ene neumnosti (a.k.a. one night standa - v smislu pobega od vsakodnevnih tegob) to vse skupaj šlo nekam (kako ironično), potem ti pa res lahko slabo rata. No, v budnem stanju vsaj definitivno vem, da se nimam česa bat zaenkrat - tudi to je nekaj ;)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1479 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 17 January 2011 - 07:27 PM

Anouk, nisi, mene taksne sanje preganjajo ze mnooogo casa; res od srednje sole ze, vcasih popolnoma neosnovano - nisem imela ne fanta, ne one night standov, sex ne sploh, meni se pa sanjalo o nosecnosti. In tudi meni je v sanjah vedno slo po glavi, kako zavraga se bom sedaj znasla z otrokom, kaj naj z njim, splava si nikoli nisem predstavljala it delat (ne v sanjah, ne v resnicnosti), vem, da sem na koncu enkrat rodila ... viledo (ona rumena gobica za posodo, ki ima eno stran prekrito z zeleno, hrapavo mrezico). O.o
  • 0

#1480 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 17 January 2011 - 08:09 PM

Viledo lol1.gif Se mi zdi, da sem že brala to nekoč, ja - there, there ...? ;) Včasih je res nefer od naše podzavesti al česa že, da nam take dela - kot da nimamo že z drugimi stvarmi dovolj posla. Oh well :/.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users