Obdarovanje
Posted 11 September 2020 - 01:54 PM
Posted 11 September 2020 - 02:08 PM
Ja, točno to, na večini porok, kjer sem bila, je bila večja zbirna škatla/košara, v katero se je dajalo kuverte, zato tudi nisem pomislila, da bi se to kaj ekstra zavijalo. Tu je recimo ni bilo in si darilo predal mladoporočencema, ko si jima voščil in je bilo malo bedno tam pred vsemi izročiti samo kuverto, ostali pa z nekimi škatlami (notri pa kuverta).
Pablo Picasso
Posted 11 September 2020 - 03:32 PM
Jaz sem kupila penino in so mi potem kuverto skupaj s penino zavili.
Enako. Zavila sem pa kar sama. : )
Posted 11 September 2020 - 05:07 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 September 2020 - 07:24 PM
Posted 15 October 2020 - 11:05 AM
Se mi zdi zdaj ta ideja, da daš zraven kuverte še kakšno malenkost pa sam zaviješ, če imaš vsaj malo občutka za to, boljša.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 24 October 2020 - 07:33 PM
A že kaj kupujete za božič? Jaz sem zdajle kar za večino naročila pisane Dedoles nogavice. Sem zelo zadovoljna, ker ne rabim več razmišljati. Samo še za fotra in tasta rabim nekaj.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 October 2020 - 07:39 PM
Posted 24 October 2020 - 07:43 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 October 2020 - 07:45 PM
Men ne bo! Vsega pa tud ne morjo vzet
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 October 2020 - 08:59 PM
Posted 24 October 2020 - 10:13 PM

Za tamalo pa ne vem, kaj bi. Še vedno imamo leseno kuhinjo iz Lidla, ki sem jo kupila skoraj 1leto nazaj, zapakirano, lahko bi kar to.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 25 October 2020 - 05:49 AM

Posted 25 October 2020 - 07:51 AM
Jaz sem se namenila naročit eno smrečico iz filca, da jo lahko V. okrasi. Pa piklerja dobi, če bo našim uspelo priti do sem. Te počitnice žal ne bo šlo skozi :/
Za druge nimam namena nič kupovati letos, edino za mojega lonely planet Hrvaške, da bomo drugo leto kaj več raziskovali. Za A. morda se kakšno malenkost, ampak ponavadi raje kakšno bolj posebno hrano kupimo/naredimo in jo skupaj pojemo

Posted 25 October 2020 - 08:12 AM

Posted 25 October 2020 - 09:33 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 25 October 2020 - 09:49 AM

Knjig ima pa tudi nekaj kartonskih na dosegu roke, vsake toliko kakšen zavihek odtrga, ampak v glavnem jih lista in isto zlaga ven in not iz omare (predvsem ven

Posted 25 October 2020 - 12:31 PM
Jaz ji imam namen kupit duplo lego kocke, v lidlovem letaku sem videla eno fajn igračo ki jo bo naša mami kupila, drugače bom pa rekla naj kupijo kaj za pomladi za obleči pa še kaj za igrače bi bilo fajn naštudirat da lahko predlagam.
Drugače se pa približuje 30-ka mojega moža pa bo kar izziv zrealizirati kaj pametnega
Posted 25 October 2020 - 12:36 PM
A že kaj kupujete za božič?
Jaz sem zdajle kar za večino naročila pisane Dedoles nogavice. Sem zelo zadovoljna, ker ne rabim več razmišljati. Samo še za fotra in tasta rabim nekaj.
Tudi jaz si jih ogledujem z enakim namenom : ), boš poročala, kako se ti zdijo, ko jih dobiš v roke?
Posted 25 October 2020 - 01:05 PM
Jaz nisem še nič razmišljala za kuhinjo me je vprašala mami če bi jo vzela za L ampak se mi res zdi še premajhna to bi samo metala naokrog, naslednje leto pa že.
Kupi za rd zdaj pa pospravi. Pri dveh ji bo ze zanimivo. Ze kavo kuhajo za goste

Bom, Planet. Menda so drugi bolj kvalitetni (Happy socks? pa se eni), ampak me je akcija prepricala. 100 in vec € za darila se mi zdi pa cisto pretirano. Vecje zneske dajem samo za otroke in tudi od drugih nic ne pricakujem.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users