Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#1461 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25909 posts

Posted 11 September 2020 - 01:54 PM

Enako, Coco. V bistvu je bil na teh nekaj porokah, kjer sem bila, neke vrste nabiralnik/škatla z režo za kuverte, se mi ne zdi praktično ful zavijati potem kuverte. Mogoče bi dala samo kak tanjši trakec okrog, v pentljo zavezan, notri pa voščilnica z denarjem. Kič tudi meni nekako ne potegne, čeprav je to zdaj očitno v modi.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1462 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 September 2020 - 02:08 PM

Ja, točno to, na večini porok, kjer sem bila, je bila večja zbirna škatla/košara, v katero se je dajalo kuverte, zato tudi nisem pomislila, da bi se to kaj ekstra zavijalo. :) Tu je recimo ni bilo in si darilo predal mladoporočencema, ko si jima voščil in je bilo malo bedno tam pred vsemi izročiti samo kuverto, ostali pa z nekimi škatlami (notri pa kuverta). :oops: :lol:

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1463 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27696 posts

Posted 11 September 2020 - 03:32 PM

Jaz sem kupila penino in so mi potem kuverto skupaj s penino zavili. 

Enako. Zavila sem pa kar sama. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1464 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17621 posts

Posted 11 September 2020 - 05:07 PM

Saj imate prav, ampak nekak kot je Coco imela izkušnjo - meni je bedno 'samo' kuverto dat. Sej če ne bi blo fore v tem, da 'izgleda', bi bla tud navadna bela kuverta ok. 😁
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1465 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 15 September 2020 - 07:24 PM

Ponavadi nesem v cvetličarno zavit in dam zraven kako rožico ki jo potem lahko dajo v vazo
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1466 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17621 posts

Posted 15 October 2020 - 11:05 AM

Takrat sem potem dala aranžerki za uredit, je bilo malo kičasto ampak še vseeno lepo, stalo je pa 27 EUR z zamrznjeno vrtnico. Drag špas.

Se mi zdi zdaj ta ideja, da daš zraven kuverte še kakšno malenkost pa sam zaviješ, če imaš vsaj malo občutka za to, boljša.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1467 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 24 October 2020 - 07:33 PM

A že kaj kupujete za božič?  :D  Jaz sem zdajle kar za večino naročila pisane Dedoles nogavice. Sem zelo zadovoljna, ker ne rabim več razmišljati. Samo še za fotra in tasta rabim nekaj.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1468 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 24 October 2020 - 07:39 PM

Jaz sem v Ikei vzela nekaj svečk zadnjič, v malo bolj posebni posodici in s prazničnim vonjem, točno vem, kdo jih bo vesel. Ni slaba ideja mal vnaprej razmišljati, ja.
  • 0

#1469 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 24 October 2020 - 07:43 PM

A ne odpade letos bozic? :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1470 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 24 October 2020 - 07:45 PM

Men ne bo! Vsega pa tud ne morjo vzet  :cry:

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1471 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19161 posts

Posted 24 October 2020 - 08:59 PM

Če bo imel samo Kacin jelko, bomo pač brez jelke. Lahko smreko ali bukev ali karkoli. Božič bo.
  • 0

#1472 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 24 October 2020 - 10:13 PM

Ne, jaz vedno kupujem šele kak teden ali dva prej. :D Na srečo se samo s par ljudmi obdarujem, tako da ni takega stresa okrog daril.
Za tamalo pa ne vem, kaj bi. Še vedno imamo leseno kuhinjo iz Lidla, ki sem jo kupila skoraj 1leto nazaj, zapakirano, lahko bi kar to. :lol:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1473 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19161 posts

Posted 25 October 2020 - 05:49 AM

Jaz grem po kuhinjo tudi :)
  • 0

#1474 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25909 posts

Posted 25 October 2020 - 07:51 AM

Marmelada, itak da kuhinjo, pri nas je že nekaj mesecev aktualna. Pa nekaj ima še sadja in zelenjave iz lesa (kjer se polovičke z jezkom skup držijo) in nekaj tekstilnih.

Jaz sem se namenila naročit eno smrečico iz filca, da jo lahko V. okrasi. Pa piklerja dobi, če bo našim uspelo priti do sem. Te počitnice žal ne bo šlo skozi :/

Za druge nimam namena nič kupovati letos, edino za mojega lonely planet Hrvaške, da bomo drugo leto kaj več raziskovali. Za A. morda se kakšno malenkost, ampak ponavadi raje kakšno bolj posebno hrano kupimo/naredimo in jo skupaj pojemo :)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1475 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 25 October 2020 - 08:12 AM

Pri nas bodo verjetno stay at home oblacila za naju :D ker E ze sprasuje S zakaj ima vse strgano :D za punci pa kaksne nogavice, dekice...
  • 0

#1476 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 25 October 2020 - 09:33 AM

Anouk, midva ji pa kuhinje nisva postavljala, ker se ne bi še znala igrat z njo, ni šans. Bi bila samo za razbijanje in razmetavanje. Šele zdaj se mi zdi, da bi bila počasi zrela za to. Isto s knjigami, prej jih je samo trgala, zdaj šele lepo gleda.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1477 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25909 posts

Posted 25 October 2020 - 09:49 AM

V. jo je uporabljala kot oporo, za postavljanje na noge, pa predeva v glavnem stvari ven in not, gor in dol, sadeže narazen daje, vratca odpira, pokrovke prestavlja s posode na posodo, tiste kuhalnice grizlja ipd. Spodaj sem dala pa prej eno preprogo, zdaj pa airex blazino, da ni prehrupno vse skupaj, ko meče stvari na tla. Meni se zdi fajn, da ima tudi nekaj čisto proste igre in raziskovanja, da se ne igra nujno po nekih predpisih in vzorcih, ki jih vidi okrog sebe. Tudi za to bo še čas :) V vsakem primeru se kar fajn zamoti pa se motoriko razvija zraven.

Knjig ima pa tudi nekaj kartonskih na dosegu roke, vsake toliko kakšen zavihek odtrga, ampak v glavnem jih lista in isto zlaga ven in not iz omare (predvsem ven :D). Mi pride prav, da stoji pri kuhinji in ali zraven kavča, kjer je gor kakšna igrača ali knjiga - jo lažje previjem, ko se za par sekund nečemu posveti.
  • 0

#1478 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 25 October 2020 - 12:31 PM

Jaz nisem še nič razmišljala za kuhinjo me je vprašala mami če bi jo vzela za L ampak se mi res zdi še premajhna to bi samo metala naokrog, naslednje leto pa že.

Jaz ji imam namen kupit duplo lego kocke, v lidlovem letaku sem videla eno fajn igračo ki jo bo naša mami kupila, drugače bom pa rekla naj kupijo kaj za pomladi za obleči pa še kaj za igrače bi bilo fajn naštudirat da lahko predlagam.

Drugače se pa približuje 30-ka mojega moža pa bo kar izziv zrealizirati kaj pametnega
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1479 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27696 posts

Posted 25 October 2020 - 12:36 PM

A že kaj kupujete za božič?  :D  Jaz sem zdajle kar za večino naročila pisane Dedoles nogavice. Sem zelo zadovoljna, ker ne rabim več razmišljati. Samo še za fotra in tasta rabim nekaj.

Tudi jaz si jih ogledujem z enakim namenom : ), boš poročala, kako se ti zdijo, ko jih dobiš v roke?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1480 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 25 October 2020 - 01:05 PM

Jaz nisem še nič razmišljala za kuhinjo me je vprašala mami če bi jo vzela za L ampak se mi res zdi še premajhna to bi samo metala naokrog, naslednje leto pa že.

Kupi za rd zdaj pa pospravi. Pri dveh ji bo ze zanimivo. Ze kavo kuhajo za goste :D Midva sva ji pri 22 sestavila in je do dveh ze skapirala kaj naj z njo dela :)

Bom, Planet. Menda so drugi bolj kvalitetni (Happy socks? pa se eni), ampak me je akcija prepricala. 100 in vec € za darila se mi zdi pa cisto pretirano. Vecje zneske dajem samo za otroke in tudi od drugih nic ne pricakujem.
  • 0

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users