The Imposter (2012) - nor dokumentarec po resničnih dogodkih, seveda, toplo priporočam! Pa ne brskajte
preveč po spletu, ker si boste samo pokvarili doživetje ... jaz nisem vedela nič (samo mini plot) in mi je bilo resnično napeto do konca.
Posted 03 January 2013 - 03:20 AM
The Imposter (2012) - nor dokumentarec po resničnih dogodkih, seveda, toplo priporočam! Pa ne brskajte
preveč po spletu, ker si boste samo pokvarili doživetje ... jaz nisem vedela nič (samo mini plot) in mi je bilo resnično napeto do konca.
Posted 03 January 2013 - 08:32 AM
Včeraj sem ujela na TV norveški En ganske snill mann (in tudi opazila ga ne bi, če ne bi igral Skarsgård - žal že precej v letih). Film je bil označen kot komedija in res sem se ene parkrat na glas krohotala, samo nisem čisto sigurna, če so tiste scene bile mišljene kot (tako) smešne. Ob ogledu sem bila precej zmedena. V glavi mi je večino časa hodil WTF. Je pa res, da ne poznam njihovih filmov, smisla za humor, ... Žal sem konec prespala.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 January 2013 - 08:34 AM
Ja, o tem sem tudi sama brala same pohvale, pogledala ga pa še nisem. Bom!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 January 2013 - 11:03 AM
Včeraj sem ujela na TV norveški En ganske snill mann (in tudi opazila ga ne bi, če ne bi igral Skarsgård - žal že precej v letih). Film je bil označen kot komedija in res sem se ene parkrat na glas krohotala, samo nisem čisto sigurna, če so tiste scene bile mišljene kot (tako) smešne. Ob ogledu sem bila precej zmedena. V glavi mi je večino časa hodil WTF. Je pa res, da ne poznam njihovih filmov, smisla za humor, ... Žal sem konec prespala.
Jaz sem tudi šla spat malo pred koncem. Meni so bili tudi eni prizori ful smešni, ampak na tak bizaren način.
Posted 03 January 2013 - 05:47 PM
Loudam. Se nisem mogla upret in pogledala pol trailerja, ravno toliko, da me je posrkalo notri, da se splača pogledat.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 03 January 2013 - 06:14 PM
Posted 03 January 2013 - 07:55 PM
Kinky, a kaj veš, kakšna je v Zagrebu razlika med IMAX in Gold Class varianto?
Posted 03 January 2013 - 08:29 PM
Obstajajo 3 opcije:
Gold Class je najdražji, ampak sta po moje tudi ostali 2 opciji OK.
Če ne greš Gold Class, bi šla jaz HFR.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 03 January 2013 - 08:30 PM
Sem že zatežila, gremo Gold Class. Upam samo, da bomo dobili karte, ko pridemo tja.
Posted 03 January 2013 - 08:34 PM
Hehe, ja tam je res najboljše. Pa sedeži so tako udobni, da boš res uživala. No, jaz priporočam, ker je res na nivoju. Pa samo 30 ljudi je v kinu,
če je polno. Po moje boste dobili karte brez težav.
Kupi: sredina sredine, mislim, da je vrsta C, na sredini.
Posted 03 January 2013 - 09:31 PM
Pogledala sem the imposter in vse kar lahko rečem je wow, kaj takega. Fascinantna zgodba. V bistvu ne morem nič pokomentirati, ker bi vse bilo spoiler...še dobro, da sem ob ogledu trailerja prebrala spodaj med komentarji don't watch the trailer in ga prekinila. Je pa res boljše nič vedeti kot pa si pokvariti užitek ob ogledu filma. Priporočam. Me pa zanima kaj je res s pravim Nicolasom in, če se bo v prihodnosti kaj razrešilo, se bo zgodba kdaj nadaljevala...?
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 03 January 2013 - 10:02 PM
Kolikor je razbrati s spleta, je še vedno pogrešani, familija je sumljiva, a ne morejo nič dokazati, nimajo nič oprijemljivega.
Posted 03 January 2013 - 10:42 PM
Familija je res sumljiva.Me res zanima, če se bo kdaj razrešilo do konca.
Posted 03 January 2013 - 10:47 PM
Mene tudi, sem takoj šla besno brskat na net. Po moje bo to ostala večna uganka.
Posted 04 January 2013 - 06:10 PM
Fak me rajcate s temi spojlerji, sem si sicer včeraj potegnila dol, pa je bila poškodovana datoteka, in ni delalo.
Pred kratkim sem pogledala vse filme od Rockyja (je treba), sedaj med prazniki pa še Die Hard, in sicer vse 4 dele. Prvi trije deli so mi zelo zelo
všeč, in jih nekako tretiram za kultne, vedno znova uživam, ko jih gledam. Sploh prvi in tretji del sta odlična, predvsem zaradi odličnih negativcev (Alan Rickman v prvem
delu, ter Jeremy Irons v tretjem). Četri del je pa drek, dobesedno. Tako bom rekla: če bi ga ocenjevala posebej, torej ne v sklopu Die Harda, bi rekla, da je nekaj
srednjega, ne dobro, ampak tudi ne tako zelo slabo. Ampak žal ne morem, saj se film prodaja kot 4 del Die Harda. John McClaine je pač starejši (to še preživim),
ampak sploh nima karizme, tiste prezence, ki jo je imel v prvih treh delih. In že tukaj film veliko izgubi v mojih očeh. Nato če pogledamo negativca, ki ga je odigral
(zadostno, 2) Timothy Olyphant, nek mlečnozobi hecker, ki me ni prepričal, nisem mu verjela niti za sekundo. Da niti ne omenjam azijske babe, njegove priležnice,
igro katere pozabiš v sekundi ko film pogledaš.
Nerealnih prizorov je na tone, ne vem, razočarana. Ko sem prvič gledala mi je bil nekaj srednjega, ampak sedaj mu podeljujem oceno minus 5 (od 10).
Posted 04 January 2013 - 06:17 PM
Tudi jaz sem ga gledala, ampak ne čisto od začetka. Sem ga pa potem do konca. Mi je bil dober, čeprav ful depresiven. Že vreme v filmu je turobno, oblačno, zima, pa še liki so nesrečni. S fantom sva se smejala ob prizorih, ko je Skarsgard seksal z žensko, pri kateri je živel, kako se je vsakič nastavila in kakšne zvoke je spuščala.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 04 January 2013 - 09:07 PM
Za The Imposter ni podnapisov
Posted 04 January 2013 - 09:26 PM
Angleških je kar nekaj na voljo na podnapisi.net.
Posted 04 January 2013 - 09:28 PM
rabim naše
Posted 04 January 2013 - 09:29 PM
Aja, teh pa res še ni.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users