Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#1461 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 April 2010 - 08:13 AM

po moje gre za Balea Aqua serum.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1462 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 April 2010 - 08:14 AM

Aha, hvala Špela. Bom dala pa še te nove zadeve od Cadeavere ocenit, da vidimo kaj so noter nametali. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1463 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 20 April 2010 - 08:53 AM

Meni zelo odgovarja Alverde Vital Pasjonka.

IPB Image

Za poletje pa je super Balein Aqua Serum:

IPB Image

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1464 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 April 2010 - 09:03 AM

I LOVE YOU VERY MUCH.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

• Guests

Posted 20 April 2010 - 10:17 AM

Ja Pasijonka tudi meni odgovarja...še bolj mi je pa Avokado, ki je bila res ultra mastna krema.

Bom jaz tudi poskusla tale serum. (grem nazaj prebrat, za kaj točno je laugh.gif )

Edit: Vidla, jutri kupim!!!
  • 0

#1466 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 20 April 2010 - 10:35 AM

Kinky, kaj pa tale krema, ki osrecuje : ): http://www2.cudovita...showtopic=17556

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1467 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 April 2010 - 10:37 AM

Malo mi je draga, veš . . . je pa na wishlisti. smile.gif
  • 0

#1468 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 20 April 2010 - 10:39 AM

Meni ta od Vichy trenutno odgovarja. Se mi pore manj mašijo in mi čist vseeno kaka je sestavinsko (čeprav ni slaba za Vichy).

IPB Image
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1469 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 20 April 2010 - 11:08 AM

QUOTE(Kinky @ 20. 4. 2010 - 11:37) View Post

Malo mi je draga, veš . . . je pa na wishlisti. smile.gif

Aja, ok, se opravicujem za skomine. (:
  • 0

#1470 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23402 posts

Posted 20 April 2010 - 04:15 PM

Joj, prou morate te kreme kazat, potem pa se mi sline cedijo...zdaj me že ta Sanctum zanima. biggrin.gif A pošiljajo pri Or-ci testerje?
Alverde pasionka je tudi meni zelo fajn, imela sem nočno. Zdaj sem pa spet na Logonini nepozebnikovi. Iščem pa eno malo lažjo za toplejše dni. Včeraj sem v lekarni dobila 2 testerja Nuxe Aroma perfection fluid prodigieux, to je tisti, ki ga ima Jina. Namazala sem se do sedaj 2x in zaenkrat mi kar odgovarja. Škoda le, da stane enih 22€, mi je skor malo draga.
Pa Balein Aqua serum je tudi na wishlisti.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1471 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 20 April 2010 - 06:47 PM

Alverde men premau mastna pasjonka.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1472 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 20 April 2010 - 07:51 PM

^^

LOL, kako si to smesno napisala.
laugh.gif

Marmelada, pomaga, ce pocakas ene 14 dni, prah se poleze, nebo se zjasni in ugotovis, da 3/4 proizvodov na wishlisti ne potrebujes ali pa jih ze imas - isto s*anje drugo pakovanje. : D
  • 0

#1473 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23402 posts

Posted 20 April 2010 - 09:22 PM

Sej vem, sej ko pridem v trgovino si ponavadi premislim, ker mi je škoda brez potrebe zapravljat denar, ki ga že tako imam premalo. smile.gif
  • 0

#1474 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 20 April 2010 - 09:40 PM

Jup, jup + ne prenesem, da imam vec razlicnih izdelkov za enak namen (npr. 5 razlicnih gelov za tusiranje) - aaa nepotrebna sara. : ) Ze, ko gre stari h koncu in kupim novega, poskusim cimprej preliti starega k novemu, da nimam dveh embalaz na polici.
  • 0

#1475 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 April 2010 - 10:25 PM

^^^Jaz sem bila tud taka! Well, not anymore! cry.gif Obupno je, sploh z geli za tuširanje in obraz, vsakih imam vsaj po 5. wacko.gif Moram začet un Project 10 Pan. laugh.gif
  • 0

#1476 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 April 2010 - 06:37 PM

jaz imam tudi vsaj po dve zadevi za isti namen, trenutno celo 7 gelov za tuširanje in 4 losjone pa se nič ne sekiram. porabila bom pa vse, samo vprašanje, kdaj. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1477 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 21 April 2010 - 08:44 PM

Končno sem dobila tud jaz tole Vichijevo kremco. Kaj mi dela na koži, to je res balzam za mojo kožo, nardi tak fino mehko povrhnjico, da bi kr sama sebe božala, pa kako diši! Gorđs.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#1478 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23402 posts

Posted 21 April 2010 - 09:03 PM

Jaz pa se trudim, da imam vsako stvar samo po eno, ker se mi sicer samo valja in traja sto let, da porabim. Več imam samo krem za obraz (ene 2 tubi imam samo še z ostanki kreme, ampak za parkrat namazat je še in mi je zato škoda vržt stran biggrin.gif ), pa gela za tuširanje imam ponavadi 2, da se ne umivam vedno z istim vonjem (to je v študentu), pol imam pa še enega skupnega doma in enega pri fantu, pa šampone in zobne ščetke imam 3 (v študentu, doma, pri fantu).
  • 0

#1479 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 21 April 2010 - 09:11 PM

Dobro, na razlicnih lokacijah imam tudi jaz podvojene izdelke, ceprav sele kratek cas, vcasih sem nosila vse s seboj, ampak potem nisem mogla bivanja na eni ali drugi lokaciji prepustiti nakljucju (ker pac nekje nisem imela izdelkov za nego koze, brez tega me pa tezko spravis spat - razen, ce sem zelo pod gasom ninja.gif).
Za tusiranje imam celo dve zadevi na isti lokaciji - gel od Lusha Olive branch in ono otrosko roznato peno od DM. Mi je skoda uporabljati samo Olive branch, ker je malo drag. : )

Sicer sem pa zadnje dni dala na stran vse izdelke za nego obraza, obdrzala samo Nuxe gel za umivanje, Garnier Pure vlazilno kremo in AO kremo za okoli oci (nic tonika, nic aloe vere) - in z izbruhom izpuscajev/mozoljev gre na bolje, ceprav mislim, da izboljsanje ni toliko povezano z opustitvijo dolocenih izdelkov, pomoje zgolj nakljucje; kar je me je bolj presenetilo je PRECEJ manj mastna koza (sploh na T predelu, kjer se mi je prej nenormalno mastila), v bistvu je bolj suha kot ne. Heh. : D
  • 0

#1480 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23402 posts

Posted 21 April 2010 - 09:15 PM

Torej očitno drži, da "manj je več". biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users