Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 06 July 2009 - 11:41 AM
Posted 06 July 2009 - 12:03 PM

Posted 06 July 2009 - 12:04 PM
Sej vem da majo tak job ampak deeeeeeeeeeeeeeeej, PFUJ.
Posted 06 July 2009 - 12:06 PM
Posted 06 July 2009 - 12:41 PM
PurePosion,
ja, poznamo take. x(
Ali pa ko ne znajo in padejo izpit, je vsega kriv profesor (ki je sicer zelo vredu).
Če se vrnem k moji sitnariji o ljudeh, s katerimi se ne da nič zmenit ... ko pa ti odpišejo, pa ti odpišejo tako invaliden odgovor, da se samo lahko smeješ, kako je to možno.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 July 2009 - 01:54 PM

Pa ja, zelo si grozna oseba, ker nočeš sprejet vsazga crapa k ti ponudijo.
Posted 06 July 2009 - 05:39 PM

Posted 06 July 2009 - 06:23 PM
Posted 06 July 2009 - 06:39 PM

Posted 06 July 2009 - 10:51 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 July 2009 - 06:19 PM

Posted 07 July 2009 - 10:42 PM
PP & ftse, ravno ftsejin odgovor bi lahko veljal za PP, v primeru če je PP ena izmed teh, ko je vedno kriv profesor :-D
Eh, ne, nisem mela nje v mislih, saj ne poznam njenega primera in nje ... tako hudobna na podlagi ničesar pa res nisem, rea. ;-)
sajk,
ko zapadeta 2 snežinki ali rahlo prši dež, ljudje več ne znajo vozit. To sem jaz ugotovila že pred leti, se pa še vedno znova čudim nekaterim, ki vozijo 30 pri 50 omejitvi, 70 pri 90, itd. Mašilci prometa pač.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 July 2009 - 11:00 PM
Zraven pridejo še debili, ki upočasnijo vožnjo, če so na odstavnem pasu ali na nasprotni strani cestišča policaji in obravnavajo nesrečo. Folk pase zijala in nekaj sto metrov za njimi se spet naredi kolona.
^^ WORD. Al pa pešci ki se lepo ustavijo pa gledajo kako pajk nalaga in odpelje napačno parkiran avto. Sam še kokice jim falijo v grabežljivih tacah.
Me pa ne moti počasno peljanje ob dežju in snegu - itak skoraj vsak dan ko dežuje vidim vsaj kako prometno nesrečo, ker folk veselo po stari navadi pelje 80 čez rondo, pol jih pa odnese. Raje bolj počas če nisi ziher, kot pa prehitro za vsako ceno.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 July 2009 - 11:19 PM
Samo ta "počasi" ima svoje meje. Ne rečem, da moraš divjat, vedoč, da je spolzko cestišče ... ampak če si tako nesiguren, da moraš nenormalno počasi peljat in delat prave kolone, potem sploh ne idi za volan in ostani raje doma zavoljo sebe in drugih.
Posted 08 July 2009 - 12:17 PM
To pomeni, da toliko počasneje spet ni treba peljat. Če imaš neobrabljene gume, ki dovolj dobro odvajajo vodo, sploh ni problema. Je pa seveda treba imet varnostno razdaljo, tega pa ne razumejo.
Posted 08 July 2009 - 12:30 PM

[Napoleon]
Posted 08 July 2009 - 01:06 PM
Na živce mi grejo številke v H&M?! Pa naj mi nekdo pojasni ta misterij, ko številke 40 (nosečniške) ne dobim čez rit, normalne kavbojke (sicer na gumico) pa so mi S prav.
Pa naj gredo v rit, kdo že dela te fucking številke.
Posted 08 July 2009 - 01:09 PM

After all this time?
Always.
Posted 08 July 2009 - 01:54 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 08 July 2009 - 03:02 PM
Na živce mi grejo številke v H&M?! Pa naj mi nekdo pojasni ta misterij, ko številke 40 (nosečniške) ne dobim čez rit, normalne kavbojke (sicer na gumico) pa so mi S prav.
Pa naj gredo v rit, kdo že dela te fucking številke.
js sm mela enak problem, v četrtem mescu nism spravla 40 nosečniških kavbojk čez rit, pred dvema tednoma (v 9. mescu) sem pa na normalnem oddelku kupla hlače št. 36, ki mi celo malo dol lezejo (s štrikom v pasu jasno). sploh je pa nosečniška moda v slo ful staromamska, kr ene rože pa barve jajčevca pa blah v glavnem. pa jasno iber drago. to me je tako zelo jezilo, da sem v glavnem ostala na nenosečniških cunah, še dobro, da je trenutna moda temu naklonjena.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users