Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1461 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 06 July 2009 - 11:41 AM

Meni gre pa na kurac tista oddaja na Kanalu A, hitri denar al whatever. Tisto tecno zensce se posebej.
  • 0

#1462 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 06 July 2009 - 12:03 PM

Sej imajo več teh tečnih ženščet. cool.gif
  • 0

#1463 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 06 July 2009 - 12:04 PM

Vse postrelit.

Sej vem da majo tak job ampak deeeeeeeeeeeeeeeej, PFUJ.
  • 0

• Guests

Posted 06 July 2009 - 12:06 PM

Na jetra mi gre, ko grem delat res zajeban ustni izpit dve leti prej kot sošolka (ker sem pač v prvo naredila pisnega) in komaj spraskam za šestko, ker me profesor sprašuje stvari, ki jih nimam od kje znat. Ona potem čez dve leti končno nardi pisnega in nabaše profesorja dobre volje, pobere desetko in je vsa pametna kako je to zato, ker je ful dobr znala. Mater, jaz sem tut takrat dobro znala, pa mi ni pet posto pomagalo, ker je model spraševal nemogoče stvari. A je tako težko priznat, da se ti je pa usralo, da si dobila vredu vprašanja? Eh.
  • 0

#1465 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 July 2009 - 12:41 PM

PurePosion,
ja, poznamo take. x(
Ali pa ko ne znajo in padejo izpit, je vsega kriv profesor (ki je sicer zelo vredu).

Če se vrnem k moji sitnariji o ljudeh, s katerimi se ne da nič zmenit ... ko pa ti odpišejo, pa ti odpišejo tako invaliden odgovor, da se samo lahko smeješ, kako je to možno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1466 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 July 2009 - 01:54 PM

Da me starši potihem obsojajo, ker sem zavrnila službo, ki je ful deleč od mene (bi mogla 2 busa zamenjat pa še hodit), ni dobro plačano, kr en delovni čas in še take vrste, da bi zihr kej zajebala (kar si seveda ne smeš prvoščit). In zdej sem jaz grozna, ker hočem en normalen job za poletje, ne da bi se rabila nevemkam vozit in da je solidno plačano. closedeyes.gif K da men pa ni bed k cele dneve doma visim. Do zdej sem si vedno vse sama zrihtala k pa njo zdej prosim k res rabim pa sam reče da bo, pa valda nič. rolleyes.gif
Pa ja, zelo si grozna oseba, ker nočeš sprejet vsazga crapa k ti ponudijo.
  • 0

#1467 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 July 2009 - 05:39 PM

PJ, i feel you. Moji so bli zmeri taki rolleyes.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1468 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 06 July 2009 - 06:23 PM

hmmm, kako so mi take scene z jobi znane :S
  • 0

#1469 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 06 July 2009 - 06:39 PM

moj živlene trenutno sad.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1470 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 July 2009 - 10:51 PM

PP & ftse, ravno ftsejin odgovor bi lahko veljal za PP, v primeru če je PP ena izmed teh, ko je vedno kriv profesor :-D
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1471 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 07 July 2009 - 06:19 PM

Počasno cijazenje v dežju, ko folk iz neznanega razloga vozi vsaj pol počasneje kot sicer. In že sicer se ne zmigajo ravno ... mencajo in cincajo po cesti, fak of. Zraven pridejo še debili, ki upočasnijo vožnjo, če so na odstavnem pasu ali na nasprotni strani cestišča policaji in obravnavajo nesrečo. Folk pase zijala in nekaj sto metrov za njimi se spet naredi kolona. Ampak ni bistveno, glavno, da so oni počekiral sceno in da pokažejo policajem, da znajo ful pridno vozit 30km/h na prehitevalnem pasu avtoceste. evil.gif
  • 0

#1472 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 July 2009 - 10:42 PM

QUOTE(rea @ 6. 7. 2009 - 23:51) View Post

PP & ftse, ravno ftsejin odgovor bi lahko veljal za PP, v primeru če je PP ena izmed teh, ko je vedno kriv profesor :-D

Eh, ne, nisem mela nje v mislih, saj ne poznam njenega primera in nje ... tako hudobna na podlagi ničesar pa res nisem, rea. ;-)

sajk,
ko zapadeta 2 snežinki ali rahlo prši dež, ljudje več ne znajo vozit. To sem jaz ugotovila že pred leti, se pa še vedno znova čudim nekaterim, ki vozijo 30 pri 50 omejitvi, 70 pri 90, itd. Mašilci prometa pač.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1473 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 July 2009 - 11:00 PM

QUOTE(sajk @ 7. 7. 2009 - 19:19) View Post

Zraven pridejo še debili, ki upočasnijo vožnjo, če so na odstavnem pasu ali na nasprotni strani cestišča policaji in obravnavajo nesrečo. Folk pase zijala in nekaj sto metrov za njimi se spet naredi kolona.

^^ WORD. Al pa pešci ki se lepo ustavijo pa gledajo kako pajk nalaga in odpelje napačno parkiran avto. Sam še kokice jim falijo v grabežljivih tacah.

Me pa ne moti počasno peljanje ob dežju in snegu - itak skoraj vsak dan ko dežuje vidim vsaj kako prometno nesrečo, ker folk veselo po stari navadi pelje 80 čez rondo, pol jih pa odnese. Raje bolj počas če nisi ziher, kot pa prehitro za vsako ceno.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1474 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 July 2009 - 11:19 PM

Samo ta "počasi" ima svoje meje. Ne rečem, da moraš divjat, vedoč, da je spolzko cestišče ... ampak če si tako nesiguren, da moraš nenormalno počasi peljat in delat prave kolone, potem sploh ne idi za volan in ostani raje doma zavoljo sebe in drugih.

• 0

#1475 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 08 July 2009 - 12:17 PM

No ... če katera gleda Top Gear slučajno ... tam imajo progo, kjer osebe, ki so povabljene v oddajo, naredijo par krogov. Časi na suhem so vsega štiri sekunde krajši od časov na mokrem, s tem da je krog dolg približno 1:45 (pri ta dobrih).
To pomeni, da toliko počasneje spet ni treba peljat. Če imaš neobrabljene gume, ki dovolj dobro odvajajo vodo, sploh ni problema. Je pa seveda treba imet varnostno razdaljo, tega pa ne razumejo.
  • 0

#1476 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17091 posts

Posted 08 July 2009 - 12:30 PM

Kopalke v Calzedonii. Vsi spodnji deli so tako visoko rezani, da mam pol riti zunaj. Če bi htela met rit zunaj bi si kupla tangice!!! mad.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1477 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 08 July 2009 - 01:06 PM

Na živce mi grejo številke v H&M?! Pa naj mi nekdo pojasni ta misterij, ko številke 40 (nosečniške) ne dobim čez rit, normalne kavbojke (sicer na gumico) pa so mi S prav.
Pa naj gredo v rit, kdo že dela te fucking številke.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1478 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 08 July 2009 - 01:09 PM

Ma te številke majo povsod čist zmešane. V Bershki mam jst hlače vse od 32 do 38 huh.gif In potem vedno nosim vsaj dva para enakih kavbojk sabo v kabino, da lahko normalno probam. Ker kkšne so mi 34 še mal ohlapne na riti, kdaj pa 36 spravim glih do kolen. Mislm, svašta rolleyes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1479 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 08 July 2009 - 01:54 PM

To s hlačami je itak povsod. Jaz načeloma nosim M, pa najdem take, ki so mi napol šotor, in take, kjer ne stlačim noter niti podplata.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1480 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 08 July 2009 - 03:02 PM

QUOTE(Eli @ 8. 7. 2009 - 14:06) View Post

Na živce mi grejo številke v H&M?! Pa naj mi nekdo pojasni ta misterij, ko številke 40 (nosečniške) ne dobim čez rit, normalne kavbojke (sicer na gumico) pa so mi S prav.
Pa naj gredo v rit, kdo že dela te fucking številke.

js sm mela enak problem, v četrtem mescu nism spravla 40 nosečniških kavbojk čez rit, pred dvema tednoma (v 9. mescu) sem pa na normalnem oddelku kupla hlače št. 36, ki mi celo malo dol lezejo (s štrikom v pasu jasno). sploh je pa nosečniška moda v slo ful staromamska, kr ene rože pa barve jajčevca pa blah v glavnem. pa jasno iber drago. to me je tako zelo jezilo, da sem v glavnem ostala na nenosečniških cunah, še dobro, da je trenutna moda temu naklonjena.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users