Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#14741 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 December 2009 - 09:17 PM

Prav svinjsko me boli trebuh. cry.gif
  • 0

#14742 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 December 2009 - 09:57 PM

Persen is my new bffff! laugh.gif
  • 0

#14743 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 17 December 2009 - 10:05 PM

prav smešno mi je že, kako se nekdo prilizuje.... prav ono očitno:roll: laugh.gif
  • 0

#14744 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17165 posts

Posted 18 December 2009 - 10:01 AM

Tepe me po glavi, dejstvo da skoraj celoleto nisem kaj preveč sproti delala za fax. Zdaj pa se je nabralo toliko stavari de se ven ne vidim. Tako po praznikih se začnejo pred roki, ki jih bo kar neka, 1000 drugih obveznosti, vmes paše učenje za izpitno obdobje. wacko.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#14745 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17165 posts

Posted 18 December 2009 - 11:05 AM

Porka madona n. Prejšnji teden sem šla v knjižnico, vrnila knjige, ene dve pa sta mi še ostali doma. Edino loično se mi zdi, da se ostaleknjige podaljša. Ženska pa tudi ni nič rekla da ne gre al pa kaj. Vredu. Daanes pa dobim že 2. opomin za knjige. WTF, sploh ne vem kdaj sem prvega dobila, una babnnica zadnič pa tudi ni mogla zinit nič. mad.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#14746 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27556 posts

Posted 18 December 2009 - 11:23 AM

Nadaljujem spoved iz ene druge teme smile.gif . Skatka gre mi na živce, če se nekdo z nižjo izorazbo od moje dela pametnega! Če je človek 10 let starejši in ima 15 let delovne dobe, sorry mišek, kar se v šoli naučiš, ti ne more nobena praksa dat, tako kot meni nobena šola ne more dat tega znanja, ki ga je dala tebi praksa! Predvsem se to nanaša na moje negativne izkušnje iz letošnjega poletnega praktikuma! Da nekdo misli, da bo hodil po meni, zato ker zna hitreje drek počistit in lahko več ljudi nafutra v 15 minutah blink.gif . Skratka rabila sem skoraj 5 mesecev, da sem sama pri sebi prišla do zaključka, a to pač ni vzrok. Zdaj si boste mislile, a sem prsekana da sem tolko časa rabila biggrin.gif . Ampak te ženske so me dobesedno skušale spraviti na nivo osnovne šole, samo zato ker ne vem na prvi pogled kdo blefira in koga res nekaj boli recimo! In valda ker je bla to cela grupa enih 8 ljudi name, dan na dan cel mesec, te dejansko prepričajo, da si blesav. Ugotovila sem, da odgovor: preberi si, pomeni samo to, da sama pojma nima o čem jo sprašjem in ne da je ona to tam in tam prebrala. Zmedeno pišem, ker je v meni toliko čustev!! Kakor se mi zdi, da sem glede veliko stvari zelo prepričana sama vase, sem se pustila tem babam, da so hodile po meni in me prepričale da sem slaba ms in da nism strokovna! Razlog, da je vse to privrelo iz mene na dan je to, da sem zaradi tega resno pomislila, da sem ničvredna in da ta faks sploh ni zame, da nikoli ne bom dobra in ne bom znala pomagat ljudem! No, pa sem povedala!
  • 0

#14747 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86990 posts

Posted 18 December 2009 - 11:27 AM

^^Kje pa delaš? Lahko na zs.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#14748 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27556 posts

Posted 18 December 2009 - 11:36 AM

Imaš zs.

Point vsega mojega dvoma vame je tudi tu, da izhajam iz družine, ki nikoli ni imela praktično ničesar in ker so starši neizobraženi so me vzgajali v duhu, da tudi jaz ne bom nikoli nevemkako uspešna. Čeprav vem da mi mami nič slabega noče, včasih tudi sama podira moje sanje in upe s tem, ko mi vbija v glavo, da moram biti samokritična in da je ljudi iz mojega področja toliko, da bom le bucika v senu! Včasih bi potrebovala nekoga, ki bi mi rekel, zelo sposobna si in daleč boš prišla! Pa ne kogarkoli, nekoga ki dela v zdravstvu, ki ve kako to izgleda!

Edit: Jina ko si me zadnjič sprševala kaj vidim v ogledalu, počasi ugotaljam, da je verjetno tudi to stvar odziva ki ga dobiš od staršev. Npr pri nas že mami ni zadovoljna s svojim videzom in pravi, da se redi, pa ima 57 kil in je fajn baba biggrin.gif.
  • 0

#14749 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86990 posts

Posted 18 December 2009 - 12:33 PM

To pa verjamem, ja. Jaz imam itak izkrivljeno samopodobo, travme in mh pustijo posledice na vsakem, se mi zdi. Ampak napredujem. builder.gif

• 0

― V. Van Gogh

#14750 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27556 posts

Posted 18 December 2009 - 12:42 PM

Mh? al si se samo zmotila?
  • 0

#14751 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86990 posts

Posted 18 December 2009 - 12:46 PM

Nisem se, na žalost. Ampak je mimo, hvala nevemkomu. smile.gif

• 0

― V. Van Gogh

#14752 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27556 posts

Posted 18 December 2009 - 12:48 PM

Jina, jaz ne vem kaj mh pomeni biggrin.gif
  • 0

#14753 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86990 posts

Posted 18 December 2009 - 12:50 PM

Aja, motnje hranjenja, sori. oops.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#14754 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27556 posts

Posted 18 December 2009 - 12:54 PM

Mi je kapnilo v momentu, ko sem gumb pošlji stisnila biggrin.gif . Ja sva že enkrat o tem govorile, se spomnim. Sem prepričana, da res pusti posledice za vse življenje. Sej je mi zdi ,da sem takrat omenila tudi, da sem imela sama eno obdobje enih parih mesecev, ko sem v celem dnevu pojedla banano, ker sem bila prepričana da je to dovolj, če hočem shujšat, s tem, da sem 2x tedensko res na hard trenirala. Ne vem sicer, če to šteje pod monje ampak me je groza če samo pomislim ,kaj sem imela takrat v glavi in kakšna sem se sama sebi zdela. Čeprav, plačala bi, da bi imela postavo kot sem jo imela takrat oops.gif
  • 0

#14755 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86990 posts

Posted 18 December 2009 - 12:59 PM

Se spomnim, ja. Imam jaz tudi dneve, ko se počutim kot nilski konj (kdo jih pa nima), in mi gre na jok, ko se ne morem več v krilo št.34 spravit. Ampak pr moji višini, trezno mišljenje ... ermm.gif

• 0

― V. Van Gogh

#14756 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27556 posts

Posted 18 December 2009 - 01:01 PM

Jaz se spavim v karkoli 34, samo če je Esprit biggrin.gif Čip firme mam vse 36,38, pa sem palček napram tebi biggrin.gif
  • 0

#14757 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86990 posts

Posted 18 December 2009 - 01:03 PM

Ja, to jaz tut, pa Benetton. Ljubim njihove hlače. laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#14758 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27556 posts

Posted 18 December 2009 - 01:04 PM

Jaz tudi ljubim take firme, ne ljubim pa njihovih cen biggrin.gif
  • 0

#14759 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86990 posts

Posted 18 December 2009 - 01:08 PM

Word. biggrin.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#14760 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27556 posts

Posted 18 December 2009 - 01:11 PM

Raje oblečem kavbojke s stardivariusa, 38, pa zgledam 34 v njih, kot pa kontra laugh.gif , tam še nikoli nisem dala za hlače več kot 20€ laugh.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users