Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36423 replies to this topic

#14721 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 October 2009 - 12:09 PM

lo-fi, boli me ko zaskoč, tkrt se ful ustrašm... sam men to ne zaskoč, ko mam usta odprta pa da jih ne bi mogla zapret, zaskoč mi tko tud k mam zaprta usta, ... pa na vsake tok mi zaskoč tud levo pa desno ... ma svašta

ja, se bom izogibala, sj opažam, da tkrt k žvečm pol še neki časa ful poka čeljust k govorim pa se čudn prmeika
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#14722 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 25 October 2009 - 01:00 PM

Kakšne kvalitete so Zarine torbice? Gledala sem eno črno (tko je neki prešita, sive imajo tudi, za čez ramo), pa je 50€, samo ne mislim dat tolko, če se bo potem izkazalo da ni vredna tega denarja... Toorej, kake izkušnje imate?
  • 0

#14723 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 October 2009 - 02:15 PM

Freya, sjt sm kupla Zarino torbo za na faks, ki ma ročaj za čez ramo in tudi za v roko. Sm zadovoljna, zaenkrat zdrži abnormalno težo vsega, kar nosim s sabo smile.gif pa še lepa je in se nič ne trga. Samo to je po 1 mesecu nošenja. Tako da glede dolgotrajnega ti pa ne znam povedat.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#14724 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18996 posts

Posted 25 October 2009 - 03:01 PM

Rea, jst mam isti problem, men se je enkrat tok zaskočil da 2 dni nisem mogla jest, govort, odpret ust, NIČ. Sem šla k stomatologu, pa mi ej dal vaje za krepitev teh čeljustnih vezi, in sicer jezik daj na nebo, čimbolj nazaj kokr lohka. Potem pa počasi odpiraj pa zapiraj usta, ne sme te bolet. Men je takrat reku, da naj nardim 3x po 100 ponovitev na dan. Ampak men se to še vedno dela, pa je blo to že vsaj ene 4 leta nazaj. Lahko kej jem, lahko se neki poskuašm zadret ap zraven napačen gib nardim, lahko pa samo kot ti, ležim, al pa si z rokami podpiram brado pa se mi že zaskoč. Jst v takšnih primerih probam mal te vaje delat, da mal sprostijjo un sklep, nevem, zoprno je pa ful. Pa tut men skos poka. Zdravila pa glih ni no, če ti bojo te vaje kej pomagale, drugač ne vem.. So mi pa na stomatologiji rekl, da je to ful pogosto pri najstnikih (čeprav ti nisi več najstnica, hm hmm.gif ) in da vsak teden pride h njim vsaj ene 5 ljudi z zaskočeno čeljustjo surrender.gif
Ampak jst sem zdej ugotovila česa res ne smem jest, čigumiji mi naprimer ne škodijo tok, najbolj mi škodijo razni gumjasti ali karamelasti bomboni, ampak se jim enostavno en morem odpovedat, potem pa trpim cry.gif Pa kakšna jabolka, trši zrezki itd.
  • 0

After all this time?

Always.

#14725 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 25 October 2009 - 03:12 PM

ja izogibaj se tega, pač nekaj časa, pa se ti bo popravlo,jaz sem bila slabo leto brez enega zvečilna, gumi bonbonov....
zdaj pa je spet vse ok, kot da ne bi tega imela nikoli, spet lahko zvečim kot nora biggrin.gif
  • 0

#14726 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18996 posts

Posted 25 October 2009 - 03:19 PM

Sej sem, jaz sem takrat ko se mi je tok zaskočil da 2 dni nisem mogla ust odpirat nehala z vsem tem, več kot eno leto nisem jedla ne čigumijev ne kerga podobnega sranja, ampak se mi je vseen dogajalo, sej pravim da sploh ni nujno da se mi od hrane. Takrat ko se mi je tok zaskočil se mi je med igranjem tenisa, ko sem se neki hotla zadret, in sem zgleda nardila en tak čuden gib. Potem sem pa probala tut pri hrani to pazit, ampak res ne gre, včasih se še lupčkam težko ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#14727 bubbles

bubbles

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 481 posts

Posted 25 October 2009 - 03:22 PM

A je na Biotehniški fakulteti kakšen prostor kjer se da u miru učit? Imam tam ena predavanja u torek z razmakom 3h ur in sem se misla učit, pa še ne poznam tega faksa preveč smile.gif
  • 0

#14728 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26403 posts

Posted 25 October 2009 - 04:13 PM

ja knjižnica je.... Če boš na biološkem središču (tam, kjer ima sedež biologija), greš po štengah gor in takoj zagledaš.
  • 0

#14729 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 25 October 2009 - 06:22 PM

QUOTE(Princeska @ 25. 10. 2009 - 14:15) View Post

Freya, sjt sm kupla Zarino torbo za na faks, ki ma ročaj za čez ramo in tudi za v roko. Sm zadovoljna, zaenkrat zdrži abnormalno težo vsega, kar nosim s sabo smile.gif pa še lepa je in se nič ne trga. Samo to je po 1 mesecu nošenja. Tako da glede dolgotrajnega ti pa ne znam povedat.

huh, ok, hvala smile.gif
  • 0

#14730 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 25 October 2009 - 08:43 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 4. 10. 2009 - 16:55) View Post

Kje bi se dalo kupit tisto zadevo, ki si jo daš preko oči, da imaš temo in da lahko spiš? Ne vem, kako se temu pripomočku prav reče, a bom ga kmalu nujno potrebovala, tako da se priporočam za kak namig ... jaz še tega nisem nikjer videla po naših trgovinah.

Če boš kam z letalom šla na daljšo pot dobiš zastonj:)
Drugače se pa da dobiti v Veneri oz. podobnih trgovinah.
  • 0

#14731 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 October 2009 - 08:44 PM

koliko povprečno stane si narediti pramene (čisto tanke po celi glavi, dolgi lasje - ene 10cm čez ramena) pri frizerki? Never done this. oops.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#14732 bubbles

bubbles

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 481 posts

Posted 25 October 2009 - 08:46 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 25. 10. 2009 - 18:13) View Post

ja knjižnica je.... Če boš na biološkem središču (tam, kjer ima sedež biologija), greš po štengah gor in takoj zagledaš.

thanks.gif
  • 0

#14733 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30584 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 October 2009 - 09:04 PM

QUOTE(luci @ 25. 10. 2009 - 20:43) View Post

Če boš kam z letalom šla na daljšo pot dobiš zastonj:)

to sem že jaz predlagala, pa me je gladko skenslala. glare.gif laugh.gif
Luci, kje je tvoj fantalin - a dela/študira v tujini?

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#14734 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 25 October 2009 - 09:17 PM

Ali katera ve kje se lahko kupi Doc Johnson masažno olje?
  • 0
Memento mori.

#14735 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 October 2009 - 09:40 PM

Flafi, brez tega jaz sploh ne zaspim. Temu rečem kar Oči haha. laugh.gif Dobi se pa povsod, do trgovin s spodnjim perilom, do Müllerja. Men je najboljši od Emiratov . biggrin.gif
  • 0

#14736 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 25 October 2009 - 09:40 PM

QUOTE(Špela @ 25. 10. 2009 - 21:04) View Post

to sem že jaz predlagala, pa me je gladko skenslala. glare.gif laugh.gif
Luci, kje je tvoj fantalin - a dela/študira v tujini?

Špela, moj predragi fantalin, kak smešen izraz BTW biggrin.gif, dela v vojski in je na misiji na Kosovem. Bolje rečeno nekje tukaj, med temi zidovi:
[attachmentid=6105][attachmentid=6106][attachmentid=6107]
  • 0

#14737 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 October 2009 - 09:51 PM

Hvala za odgovore!

Samo res skoraj sigurno v bližnji prihodnosti letim z letalom, ampak samo do Bruslja, tak da dvomim, da bom to tam dobila. ;-) Sicer pa bi jaz imela ene tako res kvalitetno, udobno (Venera bo prišla v poštev za kakšne kinky podvige ;p ).

Plain Jane,
a tak praviš, da to imajo vsepovsod. Hm, očitno sem res napol slepa, ker tega nikjer ne vidim.
Kje pa si ti svojega kupila? Glede na to, da skos z njim spiš, imaš očitno res takega finega. -)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#14738 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 October 2009 - 02:22 AM

Nincha, to vajo k si mi jo opisala, ... no a dam jezik na nebo in probam čim bolj nazaj jezik naslont na nebo ... no zdj me pa zanima a potem z naslonjenim jeziko počasi odpiram pa zapiram usta?
Ker ko odpiram, se jezik sčasoma ne dotika več neba a veš?
Eh, bomo že
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#14739 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18996 posts

Posted 26 October 2009 - 12:19 PM

Ja, z naslonjenim jezikom. Pa skos se ti more dotikat neba, potem ga dej pa malenkost bolj naprej smile.gif Če hočeš daš lahko še roke na čeljustni sklep (pred ušesom) da čutiš kako dela. Ampak ne sme te bolet!!!
  • 0

After all this time?

Always.

#14740 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 26 October 2009 - 12:31 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 25. 10. 2009 - 21:51) View Post

[font=Georgia]Hvala za odgovore!

Samo res skoraj sigurno v bližnji prihodnosti letim z letalom, ampak samo do Bruslja, tak da dvomim, da bom to tam dobila. ;-) Sicer pa bi jaz imela ene tako res kvalitetno, udobno (Venera bo prišla v poštev za kakšne kinky podvige ;p ).

jaz sem to kupla enkrat v free shopu, ampak mi je brezveze, ker ti full frizuro uniči(ona gumica ko gre okoli)
mam zdaj za kak dolg let
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users