Spovednica
Posted 15 December 2009 - 09:04 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 15 December 2009 - 09:06 PM
Vsem.
Posted 15 December 2009 - 10:11 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 December 2009 - 10:32 PM
Posted 15 December 2009 - 11:41 PM
Zmešana sem. Adriane to lahko potrdi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 December 2009 - 12:11 AM
Jaz sem letos prav otopela glede praznikov, dol mi visi, zaradi mene je jutri lahko 2. januar.
enako
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 December 2009 - 06:21 AM
Posted 16 December 2009 - 08:05 AM
@Celia: sožalje.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 16 December 2009 - 09:33 AM
Celia sožalje!!
Še moja spoved: po vsej galami, ki smo jo mel z nonotom se je zdaj izkazalo, da ima raka. Sicer z dobro prognozo ampak vseeno se počutim, kot bi me nekdo kresnil po glavi
Malo sem skeptična glede znanja pametnjakovičev v naši lekarni in me precej nervira, ker potem pomislim, če nima pojma o eni bogi gazi, kaj vse mi potem flanca o določenih zdravilih
Posted 16 December 2009 - 09:43 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 December 2009 - 09:59 AM
Preveč sem prijazna.
Zakaj moram pod vprašaj vzeti vsak kompliment, kritiko pa takoj sprejmem?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 December 2009 - 10:01 AM
Posted 16 December 2009 - 12:51 PM
Tudi jaz vsak kompliment vzamem z rezervo, kritiko pa si ful vzamem k srcu.
Sicer pa zadnje čase itak dobivam same primitivno sluzaste komentarje, za katere bi bilo bolje, če jih ne bi bilo, ker imajo obraten efekt od željenega.
Posted 16 December 2009 - 01:04 PM
dva sta bila pa zelo prisrčna
Videla kako izgleda sviloprejka, mi je skor slabo ratal
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 December 2009 - 02:17 PM
Ora, držim pesti za nonota. Tudi mene je pretreslo 2 mesca nazaj, ko sem izvedela za sosedo (smo dobri prijatelji), da ima tudi raka. No, pa je zdaj že dala operacijo in nekaj kemoterapij čez in se tudi počuti kar v redu.
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 16 December 2009 - 03:23 PM
vesela sem k pada sneg, čeprav bi rada d še bolj pada
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users