Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1441 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 13 July 2007 - 10:59 AM

laugh.gif

moj fant pa nama je hotel (oziroma je ) kopel nardit iz želeja za lase. Ok, saj priznam da je bla taka bolj nenavadna pakunga, sam vseeno no, vsaj prebral bi lahko kaj gor piše?!...saj potem je mogel (itak twisted.gif ) vso vodo ven spustit pa še enkrat....mislim, no...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1442 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 14 July 2007 - 01:39 PM

laugh.gif laugh.gif

Pri nas pa mati vedno, ko so kake akcije šamponov in gelov za tuš. v teh centrih, kupi ene 10 pakung vsakega na zalogo in mamo potem vse na polici zloženo. In moj foter, ko malo slabše vidi na blizu (rabi očala za cajteng brat) vzame glih tisto kar mu prvo pride v roko (ne vidi napisa). laugh.gif Pol smo pa babe vsega krive, ker on ne ve, kaj je tisto, kar ima v rokah. rolleyes.gif
+ vodice za po britju z alkoholom na 1. mesti seveda rox !

Ot oops.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1443 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 17 July 2007 - 03:41 PM

zveste uporabnice tigija (dilema, jenna,...). biggrin.gif za katere stvari od tigija vam res ni škoda niti evrčka? kero so vaše zveste stalnice?

aja pa še neki, pred kratkim sem se postrigla na kratko (ne čist), pač frizerka me je totalno zafušala, tko da mi je vse lase pobrala evil.gif pa zdej ful iščem en lak al pa gel za lase, k ne bi las zmastiu niti zabetoniru. mam pa ful rada izdelke od tigija sam se mi zdi, da lohk ful zgrešiš, če napačen izdelek kupiš (kar pa pošteno boli denarnico). torej kaj od tigija mi priporočate, od gelov ali lakov?
  • 0

#1444 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 18 July 2007 - 12:21 PM

Ne poznam sicer preveč dobro Tigi izdelkov za oblikovanje in "utrjevanje" frizure, ampak pomoje bi bla dobra una "žvečilka" za lase, ne vem točnega naziva. Nimam pa izkušenj z njo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1445 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 18 July 2007 - 12:37 PM

QUOTE(Jenna @ 4. 7. 2007 - 13:06) View Post

Pol pa se ti poslikaj, prosim. oops.gif
Res me ful zanima. =)

sorry, ker še nisem uspela slikat. nisem našla glossa (med milijonom je to res problem), sedaj pa ne najdem fotkiča. obljubim, da bom v naslednjih dneh!

• 0

#1446 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 July 2007 - 01:59 PM

-supergirl-,
no, vsaj nisi pozabila name. Pridno čakam. smile.gif

majap,
pri meni so večne stalnice predvsem Root Boost pena za volumen, potem pa še Oatmeal & Honey šampon in regenerator, Dumb Blonde šampon in regenerator, v ponovni nakup ne dvomim tudi pri Thickening šamponu in regeneratorju, odlična zadeva je tudi Fashionista Smooth & Shine krema - vendar rahlo dvomim v ponovni nakup, sicer pa imam zadeve še skoraj več kot pol pakunge.
Kar se tiče izdelkov za utrjevanje oz. oblikovanje - s tem nimam nekih jakih izkušenj, bi pa zelo pohvalila Masterpiece sprej, kateri oblikuje, a las ne zmasti in zabetonira. Lahko si prebereš tudi ocene izdelka v ustrezni temi.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1447 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86055 posts

Posted 18 July 2007 - 07:19 PM

Ja, Root Boost je super, lak pa mi je ful dober Hard Head, za maturanca mi je držal precej nestabilno frizuro kakšnih 24 ur, brez posledic.

IPB Image

In krema Cocky fenomenalno utrdi, ampak je ful lepljiva.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1448 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19994 posts

Posted 19 July 2007 - 06:11 PM

Mene sestra stalno sprašuje, kaj imajo trenutno pri Tigiju kaj za poletje (jaz nevem oops.gif )? biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1449 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 July 2007 - 06:30 PM

Najbrž misli za zaščito pred uv žarki? V ta namen je Fashionista Smooth & Shine krema, ki ščiti lase pred likalinikom, fenom in soncem.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1450 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19994 posts

Posted 19 July 2007 - 06:51 PM

pomojem je mislila v tem stilu ja .. ji bom povedala, hvala smile.gif wink.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1451 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 23 July 2007 - 05:04 PM

Za vse tiste, ki ste mogoče že imele shine junkie. A ima res kakšen učinek utrjevanja? Na ameriški internetni strani je pisal, da ima strong hold. In še nekaj, a je imela kakšna od tigija že kakšen gel za lase? Katerega? A so bli dobri?
  • 0

#1452 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 July 2007 - 06:55 PM

Meni ga je dala sicer frizerka samo enkrat na lase, ampak sem 100% da nima učinka utrjevanja, gre namreč za silikonsko peno, ki se popolnoma vpije v suhe lase in jih samo zmehča, zgladi in zaščiti, doda tudi lesk. Je pa ne priporočam, ker je polna slabega alkohola, za ta namen bolj priporočam After Party, ki je tudi krema za zgladitev, lesk in navlažitev las.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1453 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 30 July 2007 - 09:02 PM

Torej, po dobrem pregledu Tigi reklamne knjižice sem pri izdelkih, ki so se mi zdeli zanimivi, narisala kljukico. Par strani nazaj sem opisovala svoj problem (upam, da se spomnite) pa me zanima, kaj bi se mi najbolj splačalo kupit, glede na cene, sestavine in izpoljnjevanje obljub:

After-Party
Krema za zgladitev in lesk las
Izredno lahka krema bo preprečila nastajanje naelektrenih las. Obnovi in poživi lase ter jim da svilen in sijoč izgled. V trenutku boste pripravljeni na nadaljevanje zabave!
MPC za 100 mL: 18,50 €

IPB Image

(Mika me, ampak cena je too much.)

Control Freak Serum
Gel za ravnanje in zgladitev las
Naj bodo vaši kodri lepi kot še nikoli ali pa jih popolnoma zravnajte! Gel varuje lase pred zunanjo vlago in zato omogoča dolgotrajno urejeno pričesko. Je lahek in oljaša oblikovanje kodraste ali ravne frizure, hkrati pa lase nahrani, navlaži in izboljša sijaj.
MPC za 250 mL: 14,50 €

IPB Image

Shine Junkie
Krema za izjemen lesk
Zadovoljite svojo potrebo po mehkih in sijočih laseh! Pazite, da vas ne zasvoji! Preprečuje naelektrenost las, zakrije izsušene lase in razcepljene konice. S super leskom zasenčite svet okoli sebe.
MPC za 50 mL: 12,50 €

IPB Image

Spoil Me
Razpršilo za razelektritev in osvežitev
Izredno lahko razpršilo, ki bo hitro postalo rešitev vseh negovalnih zahtev vaših las! Učinkovito krtoi podivjane lase, jih razvozla, zgladi in poveča sijaj. Uporabite ga lahko tudi za osvežitev frizure. Zaradi slastnega vonja po limoni bo frizura dišala sveže cel dan!
MPC za 300 mL: 15,50 €

IPB Image

(Ta me tudi, cena ni pretirana)

Camera Ready
Za sijaj in razelektritev
Univerzalno razpršilo za povečanje sijaja ustvari gladke. skoraj svilene lase ter jih hkrati navlaži in razelektri.
MPC za 100 mL: 14,50 €

IPB Image

Fast-Fixx
Izredno lahko proteinsko razpršilo
Hitra rešitev za jutranjo razmšeno frizuro ali preobrazbo iz dnevne v večerno pričesko. Za razvozlanje in nego uporabite med dvema šamponiranjema. Če se želite znebiti vozličkov in naelektrenih las, ne izperite.
MPC za 200 mL: 10,50 €

IPB Image

Hvala !

Edit: Zraven dodajam še Tigi - Control Freak Extra Extra (pena za ravnanje)

MPC-ja in količine pa ne vem več, se mi ne da it nazaj po knjižco. oops.gif
IPB Image
  • 0

Bill Bullard

#1454 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 July 2007 - 10:45 PM

Jst mam tale fast fixx, sam to ni ravno neko sradstvo za utrjevanje frizure oz. kej podobnega. Je bolj kot nekakšen balzam, na ta način, da si lahko npr. lase lažje razčešeš, kot ti tam tud piše. smile.gif Diši pa lepo, sam ne znam opisat. smile.gif
(ga morm dat enkrat med sestavine za ocenit)
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1455 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 31 July 2007 - 09:00 AM

AHA, hvala za odgovor.
Ker jst rabim kšno tako zadevo bolj za oblikovanje, toliko, da frizura ostane enaka, da se lasje na vrhu glave ne začnejo dvigovat in vozlat.

Sem pa gledala sestavine, vsi tile izdelki so sestavinsko povprečni, edino Shine Junkie je polna alkohola, za Camera Ready pa sestavin še ni. Sam itak - trenutno mi je važen učinek. =)
  • 0

Bill Bullard

#1456 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 July 2007 - 10:17 AM

Camera Ready je, tako kot Shine Junkie, polna alkohola. Jaz imam drugače doma Control Freak serum in je to bolj zadeva za ravnanje las, da se na vlažne lase in potem pofena. Ni to tko za na suhe lase, vsaj pri meni se ne obnese.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1457 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 31 July 2007 - 01:43 PM

Aha. Jaz bi rada kaj takega, da ne deluje pod vplivom toplote, ker fena spljoh ne uporabljam. Pa niti ne zelim neke ravne frizure, samo tak, da bi ostala le-ta enaka kot zjutraj, ko se uredim npr. Kaj, da bi razelektrilo in preprecilo vozlanje in vdor vlage.
Ostanejo mi se Tigi Control Freak Extra Extra, After-Party in Spoil Me. FastFixx, kot je rekla eve, itak ni za oblikovanje, od teh treh navedenih me pa se najbolj mika Spoil Me, tud cena ni pretirana. EE je pa baje zanic, me je nasmejal komentar na KMM. biggrin.gif
  • 0

Bill Bullard

#1458 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 August 2007 - 04:39 PM

Kako mi grejo na jetra pri Tigiju, ko bože sačuvaj, niti enkrat ne morejo akcij za trenutni mesec objavit takoj prvi dan.

• 0

#1459 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 01 August 2007 - 05:00 PM

Jenna, teb tud? biggrin.gif Jst sm dans že 2x pogledala na njihovo stran.. oops.gif smile.gif Sej sm pričakovala, da še ne bo akcij dans... huh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1460 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86055 posts

Posted 01 August 2007 - 08:28 PM

bože sačuvaj

laugh.gif laugh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users