Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1441 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 08 June 2007 - 08:43 PM

Koliko je prbl. cena pudra Revlon colorstay oily skin ?
  • 0

#1442 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 June 2007 - 08:41 AM

10€ in še nekej centov smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1443 Pupa

Pupa

sramežljivec

• Člani
  • 64 posts

Posted 09 June 2007 - 09:51 AM

Oj..
Mene zanima kateri pudri so glede prekrivnosti primerljivi z revlonovimi??
  • 0

#1444 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 June 2007 - 05:31 PM

Nivea - tisti z rižem.
  • 0

#1445 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 10 June 2007 - 02:13 PM

Čaw vsem!!!
Rabila bi vašo pomoč in nasvet....glede tekočih pudrov...
torej sm fulll neodločna na kaj bi kupila...sej mi ni važna cena pudra tudi če je 50 eurov glavno da je puder dober...mislim da naredi lepo kožo...
torej včeraj sm bla v italiji v trstu v moji najljubši prfumeriji(Beauty Star) ki jo obiskujem že kakšno leto...
in sm vprašala prodajalko če mi da kakšen tester tekočih pudrov..
dala pa mi je DIORSKIN- ECLAT SATIN kar se mi zdi zelo dober puder..edino tester je zelo tmen...full navlaži kožo pa še kr pokrije mozoljčke...koža ima lifting efekt....
pol pa še od LANCOME-COLOR IDEAL kr sm enkrat že preizkusila puder od LANCOME-TEINT IDOLE ULTRA in je bil okoli 31 eurov sm bla na začetku zelo zadovoljna z njim...kr je bil zelo super...še lepa barva pa tudi pokriva super...ampak pol po 1 mescu sm opazila da se mi je koža začela fulll lupit...in vsako jutro ko sm si ga dala je bila katastrofa..use flekasto kot da bi mi se lupila koža...res zelo grdo za videt...in tudi koža me je pekla kot da bi si dala nevem kakšen alkohol gor...in to isto z COLLISTAR pred nekaj leti..isti efekt...
tko da zdej sm full v dvomih mislim nevem kaj naj bi kupila...kr nevem kako bo pol to reagiralo na mojo kožo...
fulll bi preizkusila tistega od DIOR samo se boljim da bo mi spet naredilo taki grdi efekt..tko da bom vrgla dnar v koš...
z edinim pudrom ki sm bla zadovoljna je bil od CLINIQUE za mešano/mastno kožo..samo kaj ki premalo pokriva...
vi bi mi lahko kakega svetovale zmeraj od teh dragih...
al pa katera od vas je že preizusila kakega od teh...kakšen se vam je zdeu?al pa od helene rubinstein me tudi fulll mika...
upam da bo mi lahko katera od vas pomagala...tenxxx že v naprej wink.gif

• 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#1446 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 10 June 2007 - 03:56 PM

Asja87, malo povej kaksno kozo imas in kaj vse pricakujes od pudra, razen da naredi "lepo kozo"
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1447 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 10 June 2007 - 04:07 PM

QUOTE(piko*biko @ 10. 6. 2007 - 16:56) View Post

Asja87, malo povej kaksno kozo imas in kaj vse pricakujes od pudra, razen da naredi "lepo kozo"

torej kot mi je rekla neka kozmetičarka naj bi imela mešano kožo...
mi se zelo hitro masti...in to predel T...
in mogoče tudi občutljivo...ker kakšen krat ko si nardim peeling in pol masko me mal peče..tko da mislim da je obćutljiva...

QUOTE(Asja87 @ 10. 6. 2007 - 17:06) View Post

torej kot mi je rekla neka kozmetičarka naj bi imela mešano kožo...
mi se zelo hitro masti...in to predel T...
in mogoče tudi občutljivo...ker kakšen krat ko si nardim peeling in pol masko me mal peče..tko da mislim da je obćutljiva...

aja pričakujem pa da mi ne nardi tisto lisasto kožo ki sm jo imela prej z unim pudrom od lancome...
in da mi usaj malo pokrije mozolje..
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#1448 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 10 June 2007 - 04:52 PM

js ti bom kr svoj puder priporocila biggrin.gif Shisedio - dual balancing, men je ta puder fenomenalen, zelo lahek, ampak kr dost, srednje prekriven, ampak se prekrivnost lahko stopnjuje z nanosi. finish je zelo naraven, men se sploh ne opazi da mam puder. je za mesano do mastno kozo, matira mastne predele (meni le za nekaj ur, ker imam drugace zelo mastno kozo), in navlazi suhe. vsebuje uv zascito, ni komedogen, izbor barv je dober, imajo tudi enega za izrazito rumen podton, ostali so nevtralni do roza. cena je malo zasoljena, okoli 40 €, ampak se splaca ker je puder res 1A
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1449 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 10 June 2007 - 05:59 PM

QUOTE(piko*biko @ 10. 6. 2007 - 17:52) View Post

js ti bom kr svoj puder priporocila biggrin.gif Shisedio - dual balancing, men je ta puder fenomenalen, zelo lahek, ampak kr dost, srednje prekriven, ampak se prekrivnost lahko stopnjuje z nanosi. finish je zelo naraven, men se sploh ne opazi da mam puder. je za mesano do mastno kozo, matira mastne predele (meni le za nekaj ur, ker imam drugace zelo mastno kozo), in navlazi suhe. vsebuje uv zascito, ni komedogen, izbor barv je dober, imajo tudi enega za izrazito rumen podton, ostali so nevtralni do roza. cena je malo zasoljena, okoli 40 €, ampak se splaca ker je puder res 1A

hmmm zanimivo...js mam tudi od shiseido zelen korektor za mozolje pa je res fenomenalen...za puder pa še nism preizkusila...bom skočla u muller pa bom vprašala če imajo mogoče tester...tko da bom prej preizkusila..sej tudi meni zdržijo pudri nekaj ur...kr mam tudi js precej masno kožo ampak samo na T predelu...hvala za nasvet wink.gif
  • 0

#1450 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 10 June 2007 - 08:44 PM

testerjev nimajo, lahko pa prosis da ti dajo v loncek, najbols kr v uno od kinder jajcka
  • 0

#1451 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 14 June 2007 - 08:38 PM

A mogoče katera uporablja Giordani Gold Adaptive Foundation (tekoči puder)?Zanima me če je ta puder primeren za mešano kožo z izsušeno povrhnjico?
  • 0

#1452 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 14 June 2007 - 10:13 PM

Pupa ne bo ti ugajal tale puder, preveč ti bo sušil kožo, vsaj meni jo je, mam tudi mešano, ampak ponekod malo suho in mi je tam delal luske, mi pa ful fajn ugaja Giordani Gold age defying puder. Sicer pa obstajajo testerji, pa sprobaj.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#1453 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 15 June 2007 - 06:09 AM

Chandra, hvala ti. bom si najprej nabavila tester,pa bom vidla če mi bo odgovarjal.Samo pol si raje tistega drugega naročim, ki si ga omenila.
  • 0

#1454 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 15 June 2007 - 09:00 AM

malenkost! ja, najboljš da sprobaš wink.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#1455 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 June 2007 - 01:17 PM

Sem v fazi nakupa novega pudra, nisem se še čisto odločila, mika me pa Collistar. Nisem še nič natančno gledala, tako da me zanima, če imajo tudi izredno svetle odtenke? Npr Collistar Illuminante? Kaj pa ta njihov nov Fondotinta Perfezione (vsebuje tudi SPF)

EDIT: zdaj sem iskala oceno za Illuminante v sestavinah pa nisem našla, pa se mi čudno zdi, sem bla ziher da je bil ocenjen. A ima katera mejbi sestavine, jaz jih ne najdem. Sicer me pa itak zanima samo komedogenost. Sonchika sem vidla da si ga ti ocenla v onih drugih temah, a se mejbi spomneš na pamet kako je blo glede K?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1456 Pupa

Pupa

sramežljivec

• Člani
  • 64 posts

Posted 19 June 2007 - 10:12 AM

Ojla.
No,jz bom zdele mela eno mau čudno vprašanje. Če imas ti mastno kožo in pač uporabljas samo tekoči puder in ne pudra v kamnu in se ti čez dan vseen koža masti a je možn,da zaradi tega dobivas mozolje??? Pač ker ne uporabljas pudra v kamnu,ne. smile.gif

Lp
  • 0

#1457 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 19 June 2007 - 10:26 AM

Ne, ni možno. Možno je, da je tekoči puder K in zaradi tega dobivaš mozolje. Nikakor pa ne zaradi neuporabe pudra v prahu.

Sarah, Collistar Illuminating ni K. Je precej lahek, komaj kaj prekriven in brez UV zaščite. Meni ne ustreza, ker slabo prekriva. Sicer pa ne dela mozoljev in je OK.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1458 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 June 2007 - 10:30 AM

men se pa zdi collistar kr precej prekriven hmm.gif
  • 0

#1459 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 19 June 2007 - 11:11 AM

Živjo!!
To sem že enkrat vprašala pa nisem dobila odgovora. Prosim lepo,da mi kera odgovori. oops.gif Kateri puder je glede prekrivnosti podoben revlonovim??? K men se zdi,da mi maši pore. Neki sem razmišljala o Niveinem matt refine. A dobro prekrije???

Hvala
  • 0

#1460 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 June 2007 - 11:59 AM

Tnx Sonchika, sem ga že kupila. Na embalaži piše SPF 10, a to potem ne drži? Saj če ne bom dala kar sestavine v ono temo, mislim da še ni bil ocenjen.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users