L'occitane
Posted 05 June 2008 - 03:13 PM

Posted 05 June 2008 - 03:13 PM
Žal ne!
Tonik ni več kot 15eur po moje, piling je pa po moje tam okoli 20eur.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 June 2008 - 03:14 PM
Tonik je okoli 15€, kolikor se spomnim, pa matira tud.

super! Testerjev pa najbrž nimajo?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 June 2008 - 03:15 PM
Za tonik mislim da testerji sploh ne obstajajo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 June 2008 - 03:18 PM

Posted 05 June 2008 - 03:21 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 June 2008 - 03:23 PM
Mene mika edino losjon s SPFjem 30, tukaj mi je vsebovan silikon celo všeč, vsaj ena reč v UV zaščito, ki ne bo naredila svetleče kože.
Tyasa, nujno poročat, če matira in če t. dioksid kaj maši pore !
Za ostalo mi pa dol visi, dam raje še malo več pa imam veliko kvalitetnejši Suki

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 June 2008 - 10:45 AM
Je pa tam okrog 20€ ja, kak € navzgor še.
Sta mi pa ful všeč riževa kremica in čistilni gel, bi ju imela. Tonik pa še nisem probala.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 June 2008 - 01:35 PM
Tyasa, nujno poročat, če matira in če t. dioksid kaj maši pore !
Bom ampak čakam na sončne in vroče dni, zdaj se mi ga zdi brezveze uporabljati. Sicer pa že nekaj dni uporabljam fluid rdeči riž ampak mi ne matira za dolgo, po 3 urah se že svetim

Posted 06 June 2008 - 02:36 PM
A da ni preveč učinkovit? Ne maram blagih pilingov. No ja, mi bo vsaj denar prihranjen. Bom pa kupila zgolj tonik. Gel bi tudi sicer imela... a ne vem, če dobro umije MU, kar je pri meni bistvenega pomena, poleg tega pa dobim dobre gele tudi za veliko manj denarja. Samo tonik bo. Ja.
Posted 06 June 2008 - 04:04 PM

Ja meni je pilling preblag, ampak meni je večina pillingov blagih. Reči da ti ga da malo v lonček, isto za gel.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 June 2008 - 06:19 PM
Posted 06 June 2008 - 06:23 PM
Ja ja, to se bo pa res zgodilo. NOT.
Eh, če oči pečejo, pa me še tlko manj zanima. Sarah, ne rabiš se umivat.

Posted 06 June 2008 - 06:49 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 June 2008 - 05:49 PM

so mi tele 'nove' prodajalke na mestnem trgu kar prisrčne.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 June 2008 - 11:10 PM
Zanimajo me sestavine! Jih ni nikjer na netu, pa če bi... no, saj veš...

Posted 10 June 2008 - 03:08 PM

Posted 10 June 2008 - 04:30 PM
Posted 10 June 2008 - 05:07 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 June 2008 - 05:22 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users