Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1441 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 June 2008 - 03:13 PM

Tonik je okoli 15€, kolikor se spomnim, pa matira tud. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1442 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2008 - 03:13 PM

Žal ne!
Tonik ni več kot 15eur po moje, piling je pa po moje tam okoli 20eur.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1443 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 05 June 2008 - 03:14 PM

QUOTE(eve @ 5. 6. 2008 - 16:13) View Post

Tonik je okoli 15€, kolikor se spomnim, pa matira tud. smile.gif

super! Testerjev pa najbrž nimajo?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1444 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2008 - 03:15 PM

Za tonik mislim da testerji sploh ne obstajajo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1445 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 June 2008 - 03:18 PM

Pomojem, da jih nimajo. Čeprav jaz sem takrat dobila tester tonika in tistega čistilnega olja, ko je bla tista kolekcija jabuk pa še nekej. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1446 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 05 June 2008 - 03:21 PM

se mi je zdel da ni, samo glih na blef se mi pa tudi ne daje 15€ dry.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1447 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 05 June 2008 - 03:23 PM

Mene mika edino losjon s SPFjem 30, tukaj mi je vsebovan silikon celo všeč, vsaj ena reč v UV zaščito, ki ne bo naredila svetleče kože.
Tyasa, nujno poročat, če matira in če t. dioksid kaj maši pore !

Za ostalo mi pa dol visi, dam raje še malo več pa imam veliko kvalitetnejši Suki tongue.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1448 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 June 2008 - 10:45 AM

Rižev pilig je v bistvu prah ki ga dobiš v posodici in potem vsakič moreš vzet malo tega praha ven in ga zmešat z vodo, ali s čistilnim gelom, in nanest na faco. Meni je preblag, sicer pa mi je preblag tudi njihov olivni.
Je pa tam okrog 20€ ja, kak € navzgor še.

Sta mi pa ful všeč riževa kremica in čistilni gel, bi ju imela. Tonik pa še nisem probala.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1449 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 06 June 2008 - 01:35 PM

QUOTE(Matilda @ 5. 6. 2008 - 16:23) View Post

Tyasa, nujno poročat, če matira in če t. dioksid kaj maši pore !

Bom ampak čakam na sončne in vroče dni, zdaj se mi ga zdi brezveze uporabljati. Sicer pa že nekaj dni uporabljam fluid rdeči riž ampak mi ne matira za dolgo, po 3 urah se že svetim rolleyes.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1450 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2008 - 02:36 PM

QUOTE(Sarah @ 6. 6. 2008 - 11:45) View Post
Rižev pilig je v bistvu prah ki ga dobiš v posodici in potem vsakič moreš vzet malo tega praha ven in ga zmešat z vodo, ali s čistilnim gelom, in nanest na faco. Meni je preblag, sicer pa mi je preblag tudi njihov olivni.

A da ni preveč učinkovit? Ne maram blagih pilingov. No ja, mi bo vsaj denar prihranjen. Bom pa kupila zgolj tonik. Gel bi tudi sicer imela... a ne vem, če dobro umije MU, kar je pri meni bistvenega pomena, poleg tega pa dobim dobre gele tudi za veliko manj denarja. Samo tonik bo. Ja.

• 0

#1451 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 June 2008 - 04:04 PM

Haha, FTSE sem pozabila da zate morem se enkrat umit z make-upom na obrazu. laugh.gif Bom.

Ja meni je pilling preblag, ampak meni je večina pillingov blagih. Reči da ti ga da malo v lonček, isto za gel.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1452 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 06 June 2008 - 06:19 PM

Ta gel iz riževe kolekcije meni dobro umije MU ampak me pa pri tem pečejo oči.
  • 0
We must let go to live on.

#1453 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2008 - 06:23 PM

QUOTE(Sarah @ 6. 6. 2008 - 17:04) View Post
Reči da ti ga da malo v lonček, isto za gel.

Ja ja, to se bo pa res zgodilo. NOT.
Eh, če oči pečejo, pa me še tlko manj zanima. Sarah, ne rabiš se umivat. laugh.gif

• 0

#1454 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 June 2008 - 06:49 PM

Pa nič. tongue.gif Ja a veš da mene tudi pečejo, pa sem mislila da mi je slučajno kaj zašlo v oči, ker mi ponavadi nikoli ne, pa bi blo čudno da s tem pa bi mi vsakič. biggrin.gif Je treba malo bolj pazit.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1455 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 June 2008 - 05:49 PM

poletno olje se mi je priskutilo. smile.gif še dobro, da sem ga sprobala in na koncu koncev ne kupila. jaz sem iskala nego kože po sončenju, ne pa da me ščiti pred klorom/soljo/soncem/... in kaj jaz vem čim še ... /. vonj sicer opojen, močan, ampak samo olje pa mi je blo na koži katastrofa - nikamor vpilo (ja, pa sej se ne vpije, pusti tak zaščitni sloj na koži, retetete - ne rabim tega, hvala lepa smile.gif). odločila sem se za losjon spf 15 (za mami) in kremo spf 30 zase (čeprav je čivkala, da je dovolj 15 za mojo polt) in balzam za nego po sončenju. dobila cekar/torbo za na plažo (za spremembo celo uporabna in estetska, rahlo kiči, ampak glih prav, jo bom mela tut za v službo, tko za požitivev imiđa smile.gif) in kar nekaj testerjev. o darilcih ob nakupu ne sprašujem več.

so mi tele 'nove' prodajalke na mestnem trgu kar prisrčne. wink.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1456 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 June 2008 - 11:10 PM

QUOTE(Špela @ 7. 6. 2008 - 18:49) View Post
balzam za nego po sončenju

Zanimajo me sestavine! Jih ni nikjer na netu, pa če bi... no, saj veš... oops.gif

• 0

#1457 Hikoki

Hikoki

Na hitro si nekaj zmisli

• Člani
  • Pip
  • 181 posts

Posted 10 June 2008 - 03:08 PM

Jaz sem si včeraj namazala obraz s kremo karite&bombaž in sem se danes zbudila z ogromno majhnimi rdečimi srbečimi mehurčki po licih in nosu cry.gif Sploh ne vem kaj naj, najrajši bi se skoz praskala sad.gif
  • 0
Amen desu

#1458 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 10 June 2008 - 04:30 PM

Katera je zadnja kolekcija
  • 0

#1459 Sarah