Moj bog, pri nas bi dala za to celo premoženje, modrci se gibljejo kar okrog 40€

Spodnje perilo
Posted 23 February 2017 - 04:36 PM
Posted 23 February 2017 - 04:40 PM
Ja, v švici je 65 frankov
Sej so mel že vse izropan v Indiji, to je blo kar je blo mojih številk, pa da je bil moj stil.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 02 June 2017 - 09:01 AM
Prosim za pomoč! Kje bi dobila kvalitetne čipkaste brazilke? Intimissimijeve sem kupila februarja pa so že povsem scufane, medtem ko imam ful njihovih gat še izpred 3 in več let pa so še nosljive (barve so mal zbledele, sicer so pa čist OK, nobenega cufanja). C&A, H&M?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 June 2017 - 10:05 AM
Mogoče Women's secret?
[Napoleon]
Posted 02 June 2017 - 10:09 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 April 2018 - 02:51 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 July 2018 - 08:34 AM
Posted 24 September 2018 - 07:35 AM
Ne vem, kam napisati, mogoče je tu najbolj primerno.
V Lidlu sem si ogledovala spodnjice, smešna cena 5€ za 5 komadov. Z razlogom, zelo tanek material, s šivom čez rit. Prišli smo do maksimuma šparanja pri materialu.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 September 2018 - 10:04 AM
Posted 24 September 2018 - 10:41 AM
Že, samo zakaj je ta šiv? Potem ima pa 2 kosa blaga, ki vlečeta vsak v svojo smer in je grdo nagubano.
Sem jih imela pred leti tudi jaz, za to ceno nimam pripomb na kvaliteto. Ta šiv me pa odvrača.Je pa material tanjši kot je bil.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 September 2018 - 12:59 PM
Posted 24 September 2018 - 02:53 PM

Posted 25 September 2018 - 05:06 PM
[Napoleon]
Posted 22 October 2018 - 01:25 PM
Spet jaz ... Meni so Intimissimi čipkasti modrci ful všeč, tut fajn barve imajo, ampak so mi naramnice prekratke al ne vem, kako nej to razložim - skos mi gor lezejo, zato jih ne kupujem al morm kak drug model probat, nimam pojma. V H&M sem našla enga super lepega, ampak je samo v črni barvi pa mi je malo dolgočasno .... Jaz bi kakšno lepo sivko/turkizno/vijolično/pudrasto čipko pa pojma nimam, kje gledat. Ne vem, če si upam prek neta modrce kupovat, da se ne bom nategnila. Mi lahko kej svetujete?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 22 October 2018 - 01:28 PM
Poskusi s kaksnim drugim modelom ali drugo stevilko. Pred kratkim sem na redditu naletela na razdelek A bra that fits in je bil zanimivo branje, mogoce tam najdes kaksen bolj konkreten nasvet?
Posted 30 January 2019 - 02:25 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 18 February 2019 - 04:54 PM
Iscem kaksne cisto obicajne spodnje hlacke (torej nobene cipke, vzorcka ali cesa podobnega), po moznosti iz bombaza ali modala, najraje v crni ali kozni barvi, pa da se cim manj vidijo pod oblacili. Bom dobila to kje vse v enem ali je to cisto utopicna misija?
Posted 18 February 2019 - 04:59 PM
https://us.intimissi...CategoryId=4885
Tezenis ima tudi, ce ti je blizje.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 February 2019 - 05:05 PM
Meni so najboljše Now Show Hiphugger panty od Victoria's secret. Sicer niso bombažne, ampak se pod oprijetimi oblačili res nič ne vidijo. Na voljo so v različnih barvah - vključno s črno in kožno.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users