Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1441 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 17 August 2007 - 08:08 PM

Pizdo mu ma****!!!! Kako se lahko tako razpizdi na mene, da me pusti?! Kako lahko potem reče, da me ima rad do lune in nazaj?!!?! Kako se potem obnaša šele do svojih sovražnikov...
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1442 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 17 August 2007 - 08:21 PM

console.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1443 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 17 August 2007 - 08:43 PM

QUOTE(Eli @ 17. 8. 2007 - 21:21) View Post

console.gif

^wanted to do the same thing.

Ni te vreden nihrida, res ne. Očitno ni blo "meant to be", torej boš nekje našla bolšga. Sprav spomine na varno in pejt naprej. Prepričana sm, da te ma kljub vsemu tok rad, da noče, da si žalostna zarad njega, tko da probi nehat bit no. K se men srce znova in znova trga na koščke, ko te berem. Pa mam dons dan, ko sm kul. In si želim, da bi bla tud ti vsaj mal bolše volje console.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1444 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 17 August 2007 - 08:52 PM

Ne Buggy! Ne bit žalostna zarad mene, ker kot si sama rekla - ni vredno. Sama na sebe sem jezna, ker sem mu zaupala, ker sem verjela, ker ga mam rada in ker ga pogrešam...in me gre človek tako izdat samo zato, ker se mu je pač nakapljalo. Kje je mel pa prej jajca, da bi povedal kaj ga matra?! Kje je mel hrbtenico? Razpizdu me je do amena. Hvala za tolažbo, ampak jo on bolj rabi, ker je izgubil veliko več kot jaz!
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1445 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 17 August 2007 - 08:56 PM

Eh, tega itak nikol ne bom razumela - zakaj folk ne more povedat, da ga kej mot že takoj na začetku. Moj bivši je mel zlo podobn sindrom. Zdj pa ne vem a me hoče narest ljubosumno, al misle vsak čas prijokat nazaj. Ampak sm mu lepo po parih tedni, ko sva bla narazn, povedala, da nej se zjasne takoj, ker ne rabm nobenga več, ki bi pršu jokat nazaj. Ker sta mi to do zdej že dva nardila in mam povn k* tipov, k ne vejo kaj majo dokler sm njihova. Če majo oni probleme sami s sabo, to ni najin problem.
In ja, ti si way too good zanjga. Ti častim kavo/pivo/karkoli ob prilki, pa jih bova skupi šinfale smile.gif (sicer tega ne počnem, ampak taki loleki si pa zaslužjo vlačenje po zobeh twisted.gif)

Deal?

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1446 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 17 August 2007 - 09:09 PM

Deal!

Prijatl da bi bil!!!! Naj si kup napihljivo babo, pa mu ne bo nikol nč rekla, tečnarla... Eni dedci so tok zabiti, da bi jih kr nekam poslala.

Aha, to tud spada v spovednico. En kolega je dans meni na željo prišel v moje mesto, da sva šla malo na pijačo. Zmenila sva se, da pride ob 12.00 in gre ob 16.00, ko bo imel vlak. OK. Vse lepo in prav, dokler ni prišel z vlaka. ermm.gif Začne tip nakladat o nekih svojih "naci" forah, pljuva po t.i. 'čefurjih' in govori o svojih frendih, ki bi najraje vse tujce pobili. Ga ustavljam in na lep način speljujem na drugo temo, a tip ne dojame. Pribije, da se črnci vse preveč razmožujejo. blink.gif Ga vprašam kje to misli? On pa, da v afriki. Mu poskušam vtupit v glavo, da tam ne poznajo kontracepcije, ali pa jim jo odsvetujejo misionarji krščanske vere. Mu ne potegne. Pol reče, da so v Egiptu že tok dolg nazaj imel namakalni sistem, da bi tud Afričani lahko kej pogruntal in si kej pridelal hrane. Ga opomnim na nerodovitno zemljo in dejstvo, da je v Egiptu Nil (kdo bi si mislil)...nekje sredi puščave pa rek pač ni. Začne nakladat kako so se s profesorjem menil, da bi bilo možno. Ga povprašam kako, on nima pojma... rolleyes.gif Pol se zmrduje še nad Strojanovimi...k tolko slovenskih družin nima...pa najprej poskrbimo za 'cigane' - mu rečem, da je Država sama kriva za to. On pa pametno dostavi, da država ni nč kriva, kriva je oblast. Em.... laugh.gif JAO!!!!
Po dveh urah (ja, celo tako dolgo sem zdržala) sem sestri poslala SMS ("Reš me. Jst bom crknla"). Me sekica pokliče...in se izgovorim, da je pač sestra neki zbolela in da moram nujno takoj k njej. biggrin.gif Odločla sem se, da s tem človekom nočem met nobenih stikov več. Bemti je psiho!!!

Prej mi je poslal SMS, da se opravičuje, da ga včasih zanese...da ni naci, da je samo domoljub. Oh, my God!!! Tip je pa 28 star. huh.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1447 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2007 - 09:14 PM

QUOTE(nihrida @ 17. 8. 2007 - 22:09) View Post
da ni naci, da je samo domoljub. Oh, my God!!! Tip je pa 28 star. huh.gif

Hehe, da ne poznava istega... IPB Image
Je hudo podoben po svojem načinu razmišljanja enemu mojemu "kolegu". IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1448 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 17 August 2007 - 09:25 PM

Upam, da poznava istega, ker dva taka na tem svetu sta že čist preveč! twisted.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1449 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2007 - 09:26 PM

Najbrž mu ni ime na D., mar ne? twisted.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1450 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 17 August 2007 - 09:29 PM

O đizus krajst!!!! 2 STA!!! ohmy.gif biggrin.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1451 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2007 - 09:35 PM

Vedno je več možnosti, da so stvari slabše, kot boljše... laugh.gif
  • 0

#1452 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 17 August 2007 - 09:39 PM

QUOTE(besweety_inside @ 17. 8. 2007 - 15:16) View Post

doda še kak naslov, da moram kazalo na novo delat, ki ga ne znam, in zmeraj fehtam cry.gif išče dlako v jajcu cry.gif

Daj no travmirat s tem kazalom, saj sem ti rekel, da ti ga bom jaz naredil ... twisted.gif

QUOTE(nihrida @ 17. 8. 2007 - 21:52) View Post

Kje je mel pa prej jajca, da bi povedal kaj ga matra?! Kje je mel hrbtenico? Razpizdu me je do amena. Hvala za tolažbo, ampak jo on bolj rabi, ker je izgubil veliko več kot jaz!

Evo, vidiš, jeza je boljša od žalosti. twisted.gif
  • 0

#1453 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 18 August 2007 - 08:46 AM

QUOTE(sajk @ 17. 8. 2007 - 22:39) View Post

Daj no travmirat s tem kazalom, saj sem ti rekel, da ti ga bom jaz naredil ... twisted.gif
Evo, vidiš, jeza je boljša od žalosti. twisted.gif

ti si pa itak zakon wink.gif
  • 0

#1454 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 18 August 2007 - 08:53 AM

QUOTE(nihrida @ 17. 8. 2007 - 22:09) View Post

Deal!

Prijatl da bi bil!!!! Naj si kup napihljivo babo, pa mu ne bo nikol nč rekla, tečnarla... Eni dedci so tok zabiti, da bi jih kr nekam poslala.

Aha, to tud spada v spovednico. En kolega je dans meni na željo prišel v moje mesto, da sva šla malo na pijačo. Zmenila sva se, da pride ob 12.00 in gre ob 16.00, ko bo imel vlak. OK. Vse lepo in prav, dokler ni prišel z vlaka. ermm.gif Začne tip nakladat o nekih svojih "naci" forah, pljuva po t.i. 'čefurjih' in govori o svojih frendih, ki bi najraje vse tujce pobili. Ga ustavljam in na lep način speljujem na drugo temo, a tip ne dojame. Pribije, da se črnci vse preveč razmožujejo. blink.gif Ga vprašam kje to misli? On pa, da v afriki. Mu poskušam vtupit v glavo, da tam ne poznajo kontracepcije, ali pa jim jo odsvetujejo misionarji krščanske vere. Mu ne potegne. Pol reče, da so v Egiptu že tok dolg nazaj imel namakalni sistem, da bi tud Afričani lahko kej pogruntal in si kej pridelal hrane. Ga opomnim na nerodovitno zemljo in dejstvo, da je v Egiptu Nil (kdo bi si mislil)...nekje sredi puščave pa rek pač ni. Začne nakladat kako so se s profesorjem menil, da bi bilo možno. Ga povprašam kako, on nima pojma... rolleyes.gif Pol se zmrduje še nad Strojanovimi...k tolko slovenskih družin nima...pa najprej poskrbimo za 'cigane' - mu rečem, da je Država sama kriva za to. On pa pametno dostavi, da država ni nč kriva, kriva je oblast. Em.... laugh.gif JAO!!!!
Po dveh urah (ja, celo tako dolgo sem zdržala) sem sestri poslala SMS ("Reš me. Jst bom crknla"). Me sekica pokliče...in se izgovorim, da je pač sestra neki zbolela in da moram nujno takoj k njej. biggrin.gif Odločla sem se, da s tem človekom nočem met nobenih stikov več. Bemti je psiho!!!

Prej mi je poslal SMS, da se opravičuje, da ga včasih zanese...da ni naci, da je samo domoljub. Oh, my God!!! Tip je pa 28 star. huh.gif

OMFG laugh.gif laugh.gif laugh.gif upam, da so take umaknil iz proizvodnje, da ne nabašem na koga ... 2 uri? svaka ti čast thumbup.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1455 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 18 August 2007 - 09:09 AM

Nihrida, Jenna, jaz tud par takih poznam, have mercy! ohmy.gif Nihrida kako sem se nasmejala ob tistem izgovoru s sestro, hahah, bogi tip. biggrin.gif

Hm, mogoče bi se lahko mal bolj trudila v najini zvezi, saj se je komaj začela pa vseeno imam mal slabo vest da sem preveč pasivna.
  • 0

#1456 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 August 2007 - 09:53 AM

Jst mam pa glih kontra sindrom od spineless pobičev. Malo preveč jamram, se mi zdi. Dostikrat povem kje me moti kej, česa me je strah samo ko nič ne pomaga. Nič, nada, ništa. Pa sej ne pričakujem, da bi. Tko da to je moj mali veliki grehec. Pa da sem preveč popila predvčerajšnjim, pa sm še zdej sleepyhead s podočnjaki.

huh.gif

Pa da sm ga posrala z enim tipom in mu za povrh poleg imena dala še svojo telefonsko. Da me nuca da bi mu ilustrirala nekej, izdeluje knjižico o želvicah. Na koncu pa omeni svoj hobi fotografiranja aktov, takih, estetskih, pa da me lahko tudi z zgornjim delom bikinik slika, pa da mu recimo za začetek samo eno pokažem. blink.gif WTF? Lol no.

Ej sajk, tole z jezo pa res ni nič novega. Najbrž ni glih najbojši način, je pa način how to feel better.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1457 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 18 August 2007 - 10:48 AM

pa kje take pobirate, no laugh.gif

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1458 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 18 August 2007 - 11:22 AM

Ful me skrbi za moje zdravje, ampak bomo vidl... čakam izvide.
Drgače mi gre pa moj dec na živce - kr neki!
Kolegica mi gre pa še bl na živce - misl da ona lahko vse js pa morm vse razlagat in se opravičt... ja fakof! evil.gif down.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#1459 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 18 August 2007 - 01:54 PM

fant mi gre na k...c
še dobro da sem si našla prijatelja
  • 0

#1460 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 August 2007 - 06:04 PM

QUOTE(TiTa @ 18. 8. 2007 - 14:54) View Post

fant mi gre na k...c
še dobro da sem si našla prijatelja

kdaj bosta že nehala vidva? laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users