Spovednica
Posted 17 August 2007 - 08:08 PM
Pizdo mu ma****!!!! Kako se lahko tako razpizdi na mene, da me pusti?! Kako lahko potem reče, da me ima rad do lune in nazaj?!!?! Kako se potem obnaša šele do svojih sovražnikov...
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 17 August 2007 - 08:21 PM

Posted 17 August 2007 - 08:43 PM

^wanted to do the same thing.
Ni te vreden nihrida, res ne. Očitno ni blo "meant to be", torej boš nekje našla bolšga. Sprav spomine na varno in pejt naprej. Prepričana sm, da te ma kljub vsemu tok rad, da noče, da si žalostna zarad njega, tko da probi nehat bit no. K se men srce znova in znova trga na koščke, ko te berem. Pa mam dons dan, ko sm kul. In si želim, da bi bla tud ti vsaj mal bolše volje

Posted 17 August 2007 - 08:52 PM
Ne Buggy! Ne bit žalostna zarad mene, ker kot si sama rekla - ni vredno. Sama na sebe sem jezna, ker sem mu zaupala, ker sem verjela, ker ga mam rada in ker ga pogrešam...in me gre človek tako izdat samo zato, ker se mu je pač nakapljalo. Kje je mel pa prej jajca, da bi povedal kaj ga matra?! Kje je mel hrbtenico? Razpizdu me je do amena. Hvala za tolažbo, ampak jo on bolj rabi, ker je izgubil veliko več kot jaz!
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 17 August 2007 - 08:56 PM
In ja, ti si way too good zanjga. Ti častim kavo/pivo/karkoli ob prilki, pa jih bova skupi šinfale

Deal?
Posted 17 August 2007 - 09:09 PM
Deal!
Prijatl da bi bil!!!! Naj si kup napihljivo babo, pa mu ne bo nikol nč rekla, tečnarla... Eni dedci so tok zabiti, da bi jih kr nekam poslala.
Aha, to tud spada v spovednico. En kolega je dans meni na željo prišel v moje mesto, da sva šla malo na pijačo. Zmenila sva se, da pride ob 12.00 in gre ob 16.00, ko bo imel vlak. OK. Vse lepo in prav, dokler ni prišel z vlaka.

Po dveh urah (ja, celo tako dolgo sem zdržala) sem sestri poslala SMS ("Reš me. Jst bom crknla"). Me sekica pokliče...in se izgovorim, da je pač sestra neki zbolela in da moram nujno takoj k njej.

Prej mi je poslal SMS, da se opravičuje, da ga včasih zanese...da ni naci, da je samo domoljub. Oh, my God!!! Tip je pa 28 star.

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 17 August 2007 - 09:14 PM

Hehe, da ne poznava istega...

Je hudo podoben po svojem načinu razmišljanja enemu mojemu "kolegu".

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 August 2007 - 09:25 PM
Upam, da poznava istega, ker dva taka na tem svetu sta že čist preveč!

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 17 August 2007 - 09:26 PM
Najbrž mu ni ime na D., mar ne?

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 17 August 2007 - 09:29 PM
O đizus krajst!!!! 2 STA!!!

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 17 August 2007 - 09:35 PM
Vedno je več možnosti, da so stvari slabše, kot boljše...

Posted 17 August 2007 - 09:39 PM
doda še kak naslov, da moram kazalo na novo delat, ki ga ne znam, in zmeraj fehtam

Daj no travmirat s tem kazalom, saj sem ti rekel, da ti ga bom jaz naredil ...

Kje je mel pa prej jajca, da bi povedal kaj ga matra?! Kje je mel hrbtenico? Razpizdu me je do amena. Hvala za tolažbo, ampak jo on bolj rabi, ker je izgubil veliko več kot jaz!
Evo, vidiš, jeza je boljša od žalosti.

Posted 18 August 2007 - 08:53 AM
Deal!
Prijatl da bi bil!!!! Naj si kup napihljivo babo, pa mu ne bo nikol nč rekla, tečnarla... Eni dedci so tok zabiti, da bi jih kr nekam poslala.
Aha, to tud spada v spovednico. En kolega je dans meni na željo prišel v moje mesto, da sva šla malo na pijačo. Zmenila sva se, da pride ob 12.00 in gre ob 16.00, ko bo imel vlak. OK. Vse lepo in prav, dokler ni prišel z vlaka.

Po dveh urah (ja, celo tako dolgo sem zdržala) sem sestri poslala SMS ("Reš me. Jst bom crknla"). Me sekica pokliče...in se izgovorim, da je pač sestra neki zbolela in da moram nujno takoj k njej.

Prej mi je poslal SMS, da se opravičuje, da ga včasih zanese...da ni naci, da je samo domoljub. Oh, my God!!! Tip je pa 28 star.

OMFG

Posted 18 August 2007 - 09:09 AM

Hm, mogoče bi se lahko mal bolj trudila v najini zvezi, saj se je komaj začela pa vseeno imam mal slabo vest da sem preveč pasivna.
Posted 18 August 2007 - 09:53 AM

Pa da sm ga posrala z enim tipom in mu za povrh poleg imena dala še svojo telefonsko. Da me nuca da bi mu ilustrirala nekej, izdeluje knjižico o želvicah. Na koncu pa omeni svoj hobi fotografiranja aktov, takih, estetskih, pa da me lahko tudi z zgornjim delom bikinik slika, pa da mu recimo za začetek samo eno pokažem.

Ej sajk, tole z jezo pa res ni nič novega. Najbrž ni glih najbojši način, je pa način how to feel better.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 18 August 2007 - 10:48 AM

Posted 18 August 2007 - 11:22 AM
Drgače mi gre pa moj dec na živce - kr neki!
Kolegica mi gre pa še bl na živce - misl da ona lahko vse js pa morm vse razlagat in se opravičt... ja fakof!

Posted 18 August 2007 - 01:54 PM
še dobro da sem si našla prijatelja
Posted 18 August 2007 - 06:04 PM
fant mi gre na k...c
še dobro da sem si našla prijatelja
kdaj bosta že nehala vidva?

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users