Pad thai oz. kakrsnikoli fried noodles z zelenjavo in arasidi.
Jaz bi lahko zivela od tega, pa na toliko razlicnih nacinov se da pripravit, pa se ekspresno hitro je.
Da, pa še nekaj tajskih jedi mi je ljubih, hrana je nasploh božanska.
Posted 12 August 2015 - 07:30 PM
Pad thai oz. kakrsnikoli fried noodles z zelenjavo in arasidi.
Jaz bi lahko zivela od tega, pa na toliko razlicnih nacinov se da pripravit, pa se ekspresno hitro je.
Da, pa še nekaj tajskih jedi mi je ljubih, hrana je nasploh božanska.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 August 2015 - 07:54 PM
Ane, ravno danes sva z mojo sopotnico obujali spomine na tajsko hrano sticy rice ti je bil všeč?
Posted 12 August 2015 - 07:56 PM
Mhm, zelo, neki mini oreščki potreseni čez dodajo piko na i.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 August 2015 - 08:45 AM
V Leclercu v MB, v Ljubljanskem jih nisem zasledila.Kje se to dobi?
![]()
![]()
![]()
Posted 14 August 2015 - 08:56 AM
V Lj. imajo tudi samo ne vem, če točno te. V tistih vitrinah pri pekarni, kjer so torte in peciva. Zraven makaronov in Marlenk.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 February 2016 - 09:35 PM
Posted 17 February 2016 - 09:40 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 February 2016 - 10:23 PM
Jaz ga pa še nisem uspela pripravit v obliki, v kateri bi mi bil dober Sem veliko pričakovala od okusa, ker je bil tako pohvaljen, pa mi je enostavno zanič.
Pa res nisem izbirčna.
Bill Bullard
Posted 18 February 2016 - 12:05 PM
Jaz sem ga v pečice spekla in mi je nor okus...
Posted 18 February 2016 - 01:11 PM
Posted 18 February 2016 - 03:18 PM
― V. Van Gogh
Posted 19 February 2016 - 04:37 PM
Posted 07 October 2016 - 07:24 AM
Pita mi je ena od najljubših sladic. Ker mi ostanejo beljaki sem spekla še piškote.
Posted 23 November 2017 - 08:11 PM
Posted 18 January 2018 - 09:33 PM
Golden milk, kako to paše popit zvečer, dajte probat, če še niste. Všeč mi je, ker so notri moje najljubše začimbe, kurkuma, kardamom, ingver, poper, jaz dam not še zvezdasti janež ... NJAM!
http://www.jasminehe...7/7/golden-milk
Posted 01 February 2018 - 09:33 PM
Dejte že probat to reč, sploh ne veste kok je dobro!
Posted 01 February 2018 - 10:31 PM
Ful si ne predstavljam okusa. Daš kej sladkorja?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 February 2018 - 10:37 PM
Vzhodnjaški, topel okus. Osladkam z medom, lahko pa daš karkoli.
Posted 01 February 2018 - 10:45 PM
― V. Van Gogh
Posted 01 February 2018 - 10:50 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 members, 1 guests, 0 anonymous users