Najslabše do zdaj: Duo Platin, potem pa ja, narodnozabavni rock.

EMA
Posted 14 February 2013 - 09:32 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 February 2013 - 02:29 AM
Meni je narodnozabavni rock daleč najslabši. Duo Platin sta mi bila čisto vredu. Zelo visoko na lestvici failov je tudi prozorna Eva Boto.
Posted 23 January 2014 - 05:41 PM
Glede na to, koliko drugih drzav je letos stisnilo pavzo, si se od juznih sosedov ne moremo tock obetat ... Se sprasujem, koliko smisla ima sploh vse skupaj.
Posted 23 January 2014 - 11:09 PM
Ja, velikega ravno ne. Sicer ne morem verjeti, da bom jaz to rekla, kot velika fenica, ampak mislim, da je res brez veze, da hodimo tja. Dosegli itak nikoli ne bomo nič.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 05 February 2014 - 04:40 PM
Po moje pa se nam bo enkrat nekoč usralo in bomo prišli v top 5. #topoptimizem Kot velika fenica ne strinjam, da je brezveze pošiljat predstavnike. Tekmovanje izgubi nekaj, če nimaš svojega predstavnika za katerega navijaš.
Novica:
Voditeljica izbora EMA 2014 je Ula Furlan!
Posted 05 February 2014 - 04:43 PM
Super, da bo spet EMA!
Voditeljica mi je kar ena. Upam, da je kaj odrasla
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 February 2014 - 04:44 PM
Posted 05 February 2014 - 04:48 PM
To vemo Mene sicer ne moti toliko, bolj me moti njeno pačenje. Pred leti enega stavka ni znala normalno povedati po televiziji.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 February 2014 - 06:05 PM
Ja, super, da bo EMA. Mi je pa smešno (čeprav nimam nič proti Uli, mi je čisto simpatična), da po vseh teh letih, ko vleče pač niti Miša, sedaj v voditeljski vlogi .... njena hči.
Posted 07 February 2014 - 05:12 PM
Posebna komisija je izbrala sedem izvajalcev, ki se bodo predstavljali na letošnji Emi. To so: Bilbi, Muff, duet Nermin Puškar in Samuel Lucas, Nude, Omar Naber, Rudi Bučar in Elevators ter Tinkara Kovač.
http://www.rtvslo.si...l-hannah/329326
Posted 26 February 2014 - 02:33 PM
Kmalu se obeta dogodek, ki bo zopet razdelil Slovence. Na enem bregu so tisti, ki pravijo, da brez sodelovanja na ESC ne gre, spet drugi trdijo, da je to brezvezno zapravljanje denarja. Kuhinja.
Ampak to je kot prometna nesreča, ne moreš, da NE BI gledal.
Ne poznam niti enega komada, in se bom pustila presenetiti.
Posted 04 March 2014 - 10:28 PM
Ena od opcij:
Posted 08 March 2014 - 08:21 PM
Gledate?
Omar Naber nič posebnega, duet s Samuelom Lucasom pa... komad ne zveni slabo, ampak onadva obupno nastopata.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 March 2014 - 08:53 PM
Muff so mi še najbolj ok.
Posted 08 March 2014 - 08:57 PM

Posted 08 March 2014 - 08:58 PM
Sej prej pozabla vprašat, a se vam tudi zdi Ula noro suha? =)
Posted 08 March 2014 - 09:04 PM
Meni se zdi normalna.
Ta Jaša je pa isti kot Marija Šerifović. OMG
Posted 08 March 2014 - 09:06 PM
Ja, ful presušena deluje Ula. Pa ful je zoprno, ko ves čas škili na švingl listek.
V polfinale po moje Tinkara in Muff, na koncu bodo pa zmagali Muff. Pa da vidimo.
Sicer sem vidla samo ves nastop Muff, ki so mi imeli dober komad.
Od vseh refrenov pesmi, ki jih nisem slišala v celoti pa mi je najbolj šla v uho Tinkarina pesem.
Tako da se kar strinjam s Kinkyino napovedjo.
Posted 08 March 2014 - 09:07 PM
Tako da se kar strinjam s Kinkyino napovedjo.
Miša Molk je tudi sveže nategnjena.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users