Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1441 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 May 2008 - 01:22 PM

Kopalna krogla je meni do sedaj najljubša Honey Bee - to mi je pa popizditično dober vonj, res njam, tak medeno noro dober - ni čisto med, je še vanilija pa karamela in oh in sploh wau. cool.gif

Poleg te sem imela še:

Sakura - prijetna, všeč mi je nežen vonj in njen izgled (ful mi je lepa za pogledat), fino hitro se topi, edino moti me, da vodo obarva nekak motno sivkasto, ko da je umazana.

Butter Ball - imam jo doma, a še nisem sprobala, v trdnem stanju prečudovito diši, toplo mlečno, sladko, a ne osladno. Moti me, da je ful manjša od ostalih.

Think Pink - nič posebnega, sicer lušten bombončkast vonj in pink voda, a verjetno ne bom več kupila.

Sugar Rush - imam jo doma, a še nisem sprobala, me pa zanima, kako izgledajo tisti 'bombončki', ki jih baje vsebuje.

Blackberry Bath Bomb - res borovničkast vonj, a ne premočan, voda svetlo vijola. prijetna kugla, a spet nič posebnega.

Champagne Supernova - podoben vonj kot pri Think Pink, a mi je slabša, ker je potem banja polna pisanih papirčkov in ko se razmočijo, izgleda zelo neugledno in bljak, sploh ko jih je treba pobirat iz banje na koncu.

Sprobala bom še Youki Hi, Haagenbath, Sex Bomb, Butterfly Ball, Black Pearl in Avobath.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1442 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 14 May 2008 - 09:56 PM

Evo, meni tak ni več pomoči. Imela sem bon za popust, in se odločila, da kupim malo večji paketek. Zdaj sem bogatejša za spet novi kupček Lushkov (a najmanjše količine).

žele za tuširanje The joy of jelly

masažna tablica Theraphy

šampon Rehab

šampon Cynthia Silvia Stout

šampon Daddy O

balzam Veganese

• 0

#1443 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 15 May 2008 - 08:27 AM

Klavdija27, a boš malo poročala o teh zadevah, ko boš kaj sprobala - predvsem me zanima vonj in efekt balzama in tistih treh šamponov. Hvala wink.gif
  • 0

#1444 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 17 May 2008 - 10:22 AM

Limona, bom smile.gif

Kar se tiče balzama, mi ni všeč. Za suhe lase je odločno premalo, lasje so potem leteči, škripajoči, nič ne hrani las. Poleg tega mi smrdi vonj, po citronastih wc čistilih.

Mene pa zanima za tiste, ki naročujete Lush po pošti-> dobite zraven tudi kak brezplačen vzorček kakega izdelka, tako kot dobivajo v Angliji in Ameriki?

• 0

#1445 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 May 2008 - 10:47 AM

Jaz sem 2x naročila preko neta in nisem nikdar dobila kakšnega vzorčka. Sem pa dobila enkrat zraven tisto njihovo torbo iz blaga, ki se drugače prodaja za mislim, da okoli 4€. Mi je fajna za v trgovino, ker je prostorna in ful močna, pa luštna mi izgleda, kot nekakšen črni cekar. To sem dobila takrat, ko sem nakupila za skoraj 95€, verjetno so mi zato šenkali. Drugič sem kupila za nekje okoli 45€ in nisem dobila nič. So pa ful korektni, če nakažeš dovolj zgodaj, pošljejo še isti dan, drugače pa naslednji dan.

Jaz sem tudi danes dobila Veganese od forumašice, nisem ga še sprobala, ampak mi diši. Jaz voham popolnoma natur vonj, mešanico limone in Justovih zeliščnih kapljic 31. Je pa bolj tekoč kot American Cream ali Coolaulin, čeprav tudi ta dva nista ravno gosta. Po efektu je pa AC daaaaaleč najboljši, meni naredi ful lepe, mehke in gladke lase, a popolnoma nič obtežene. Efekt Coolaulina je pa razred zase - lase zgladi in tudi nekoliko omehča, a se mi kljub temu ne zdi nič negovalen - lasje po njegovi uporabi 'cvilijo' kot po kakšnem Logoninem šamponu - kljub temu, da so gladki in mehki, delujejo izsušeni - to mi je res svojevrsten fenomen. Ga pa ne bom več kupila, medtem ko AC zagotovo še bom, ker je precej efektiven (čeprav ne bo za redno uporabo pri zelo izsušenih laseh, bo treba vsako drugo pranje uporabit kaj znatno hranljivejšega) in ima resnično breath taking vonj.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1446 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 17 May 2008 - 11:38 AM

Škoda. V tujini pa vsakemu dajo nekaj malga vzorčka, tudi če le eno reč kupijo. Ma so tut šparovni..

Dilema se ti da slikati to torbo? Nisem je še videla, pa tudi nikjer nisem opazila, da bi jo prodajali. In v katalogu je tudi ni.

Glede balzamov se strinjam. AC je super. Ampak Retread mi je še boljši, najboljši.

• 0

#1447 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 17 May 2008 - 11:46 AM

Jaz bi pa vprašala, kako bi pridem do Lusha, če stojim na prešercu ... ? laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1448 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 May 2008 - 12:20 PM

QUOTE(Klavdija27 @ 17. 5. 2008 - 12:38) View Post

Ampak Retread mi je še boljši, najboljši.

Jaz Retread vedno pozabim zraven omenit, ker se mi zdi bolj maska - verjetno zato, ker je lončku. Drugače pa imam jaz zdej že drugi lonček Retreada v uporabi in definitivno ga bom kupovala še naprej. Nisem še imela regeneratorja, ki bi se tako lepo nanašal, tak prijetno kremasto zdrsi po laseh in jih v momentu razvozlja in omehča - podobno se nanaša tudi Tigi OH regenerator, samo se Retread še lepše.

• 0

#1449 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17681 posts

Posted 17 May 2008 - 12:25 PM

En amaterski opis... laugh.gif
Če stojiš nasproti Prešernovemu kipu, zaviješ desno po tromostovju, pa greš samo naravnost po pločniku mimo manjšega Mercatorja, potem pa kmalu na daleč zagledaš napis Lush.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1450 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 17 May 2008 - 12:29 PM

Nasproti kipa pomeni, da Prešernu v oči gledam ? laugh.gif
Ok, čez tromostovje in potem ne levo, ne desno, ampak naravnost ... in je potem Lush na tej ulici naravnost ali potem, ko gre ta na levo ali desno, tam kje ?
  • 0

#1451 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 May 2008 - 12:38 PM

To pomeni, da gledaš v isto smer, kot Prešeren. tongue.gif
  • 0

#1452 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 17 May 2008 - 12:40 PM

Ne pa ne ! verymad.gif biggrin.gif
To pomeni, da si nasproti stojiva. Je tko, kot da bi se z nekom pogovarjal ... medtem pa temu v oči gledaš biggrin.gif
  • 0

#1453 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 May 2008 - 12:43 PM

Ne. Nasproti pomeni, na primer da če ti gledaš čez cesto in je na drugi strani ceste pred tabo tista stavba - torej je stavba nasproti tebi. Jo gledaš, nisi s hrbtom k njej obrnjen.
  • 0

#1454 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 17 May 2008 - 12:47 PM

Ja no, kaj sem pa jaz rekla ? A ko se s kom pogovarjaš, ko nekoga v oči gledaš, njemu hrbet kažeš ? hahahaha laugh.gif
  • 0

#1455 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 May 2008 - 12:53 PM

Ne, narobe sem te razumela, sem prehitro prebrala. Ekskjuz mi, obe misliva prav, sam js sm neki prej narobe pri tebi prebrala.
  • 0

#1456 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 17 May 2008 - 12:57 PM

Se mi je zdelo, ok, hehe laugh.gif .

No, torej me samo še tisto zanima, a je to še na tisti ulici, ki je nadaljevanje tromostovja, al potem tam kam v tisto smer proti občini desno zaviješ al pa levo ?
  • 0

#1457 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 May 2008 - 12:58 PM

SOS - se pri nas dobi Creamed Almond and Coconut krema za tuširanje in Dreamwash? Na naši spletni strani ju ni, pa me ful zanimata.

IPB Image IPB Image
  • 0

#1458 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17681 posts

Posted 17 May 2008 - 02:40 PM

Mladoletna, greš naravnost nevem kok metrov, pa rahlo na levo itak že vidiš Lush biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1459 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 17 May 2008 - 02:44 PM

Ok, rahlo na levo torej laugh.gif .
Ampak lej no, jst hočem bit bolj natančna oops.gif . Ko prehodiš most, greš lahko takoj levo. Potem greš lahko na sredini te ulice naravnost spet levo in pa na koncu levo, ker bi se sicer itak v stavbe zaletel. Po kateri levo torej ?

• 0

#1460 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 17 May 2008 - 02:45 PM

Hodi naravnost dokler lahko, in ko ne moreš več, se ozri za par stopinj v levo in globoko zadihaj, in boš zagledala in zavohala Lush.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users