Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1441 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 08 August 2010 - 12:43 PM

QUOTE(Olivija @ 10. 2. 2010 - 12:11) View Post

Po dolgem času sanjala nekaj prijetnega. Prav vsako noč sanjam kakšne čudne dolge sanje, da se še cel dan sprašujem od kje mi to.

No, bile so prijetne. (: Nekaj nedovoljenega, zato pa tk rada sanjam, you can do aaaaaaaaanything. Anything.
Hint: There were three spanish boys...
laugh.gif

laugh.gif thumbup.gif

js sm pa sam enga sanjala danes, pa je blo tud pestro, haha.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1442 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 02 September 2010 - 09:39 AM

Imela sem nočno moro o gatah laugh.gif Sem se zbudila sredi noči in mi je bil ful grozen občutek, ker sem imela oblečene gate, in sem jih najprej malo vlekla stran od sebe, ker sem se jih bala, potem sem šla pa na wc in sem prišla tolko k sebi, da sem si jih lahko nazaj oblekla in šla spet spat cry.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1443 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 02 September 2010 - 04:13 PM

lol1.gif Jaz crkavam! lol1.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1444 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 September 2010 - 09:09 PM

Loooooooooooooool. thumbup.gif

Sam to je jasen znak, s katerim ti podzavest skuša dopovedat, da spi brez gat. sleep.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1445 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 September 2010 - 02:58 PM

Da je bil muc z Dolenjske pri meni v sobi, skupaj s svojo "gospo maco" in sta mela fuuuul malih mucov =) wub.gif Ko sem se zbudila, sem jih iskala pri nogi, ker so mi v sanjah obdelovali prste =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1446 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 17 September 2010 - 05:51 PM

jz sm pa sanjala od enga tipa, da sva bla skupi, sva bla usa zaljubljena and stuff :-)
smešno je, ker sm tega tipa srečala v šoli na hodniku, pa sm pol ponoči kr sanjala njega tongue.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#1447 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 September 2010 - 04:41 PM

Pravkar sem sanjala, da sem imela zelo, zelo slab dan, da sem bila na stadionu na tekmi Partizan: (nek žnj klub) in je Partizan zgubil, pol me je fant skenslal in se odpeljal na kolesu ne da bi me pogledal, sošolka mi je dala vedeti, da sem slaba oseba, potem sem stekla v tuše garderob, kjer je nek tip lulal po tleh in mi polulal noge cry.gif , potem pa me je še bivši sošolec iz OŠ od zunaj ful hinavsko lopnil po glavi. In pol sem se začela jokat (in zdaj imam celo blazino mokro down.gif ) in se davila z nekim rogljičem, Nincha me je vprašala, kaj je narobe, Jina pa je šla mimo in vprašala: "Slab dan na faksu, ha?"

OMFG, hvala bogu da sem se potem zbudila, res so bile grde sanje, kljub vsem nesmislom. butl.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1448 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85874 posts

Posted 21 September 2010 - 05:45 PM

laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1449 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 21 September 2010 - 06:23 PM

Haha biggrin.gif Men je najbolj smešno to, kako je v sanjah vse TOOOK logično, pol k se zbudiš si pa samo WTF?! butl.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1450 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 September 2010 - 09:29 PM

Sanjala sm, da sm bla na kosilu z žirijo Super model Slovenije in, k je pršla sladica sm rekla da je ne bom, pol pa Sašo reče zjegovim glasom in mimiko... ''a jo boš polounchala kasnej, a ne'' oops.gif laugh.gif pa sabo vzela, pametna punca... laugh.gif
blesavo ;D

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1451 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46011 posts

Posted 28 September 2010 - 10:51 AM

Smešne sanje. Sanjala sem, da sem skupaj s Fluffy kupovala nov puder, ko so v tisti veleblagovnici z ličili rekli, da vse kar lahko nabereš v 10 minutah zastonj odneseš. laugh.gif
  • 0

#1452 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 September 2010 - 11:25 AM

Haha, si vaju predstavljam v milerju biggrin.gif

Joj, jz pa že neki časa sanjam kako iščem načine, da grem nazaj v Indijo, nons top sanjam cene letalskih kart, ki so v sanjah fuuul poceni ( 150 eur ) in se že odpravljam tja, rihtam zadeve, kličem prijateljico in vse, pol se pa zbudim zarad ropota delavcev, k rihtajo sosednjo hišo!!! laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1453 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 October 2010 - 04:12 PM

QUOTE(Kalypso @ 28. 9. 2010 - 11:51) View Post

Smešne sanje. Sanjala sem, da sem skupaj s Fluffy kupovala nov puder, ko so v tisti veleblagovnici z ličili rekli, da vse kar lahko nabereš v 10 minutah zastonj odneseš. laugh.gif

Mega sanje. woot.gif laugh.gif

Meni se sicer ni danes, ampak zdaj že ene parkrat sanjalo o dr. Troyu. Ah!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1454 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85874 posts

Posted 06 October 2010 - 04:14 PM

Jaz sem danes sanjala, da me je Piket prevaral z eno debelo slatko malo. laugh.gif cry.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1455 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 October 2010 - 02:43 PM

^ LOL

Meni se je včeraj sanjalo, da sem bila vključena v 3sum. Zraven je bila ena kolegica in še nek tip.
Kolikor se spomnim, je bilo kar fajn.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1456 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46011 posts

Posted 21 October 2010 - 10:21 AM

Danes sem pa imela tako mučne sanje kot že dolgo ne. Sanjala sem, da sem se sprla s sošolko, s katero sva se nekoč precej družili odkar smo pa na faksu pa sva izgubili stike. Ta spor je prerastel v pravi pretep. huh.gif
  • 0

• Guests

Posted 21 October 2010 - 11:32 AM

Uuuf, sele zdaj sem odkrila to temo. Super. smile.gif

Danasnje sanje sem ze povedla, vceraj se mi je pa sanjalo, da sem bla na enem malem jadranskem otoku skup s parimi prijatelji in dol med domacini je bil en tip, ki mi je bil FUL vsec, tak eroticen in krasen. smile.gif In on se je spentljal z eno prijatlco in pol sta se skoz sam zase drzala, in je blo men ful bedno, ko smo en dan pripravljali kosilo, in je ona rekla, da je sam v olju pecene ribe in pol so vse tk spekli, nobene na zaru, js pa v ponvi pecenih ne maram. biggrin.gif V glavnem, te prijatlce naprej v sanjah ni blo vec, je bla pa ena druga, ki je rekla, da bo ostala na tem otoku do oktobra, ker ma studijsko izmenjavo, js sm bla pa ljubosumna pol, ker js snism mogla ostat. Nadaljna vsebina je vsebovala se rolanje s tem doticnim fantom po snegu, ki ga je blo tolk, da je mene iz povrsja potegnilo noter, in nisem mogla ven, pa so me potem resevali, voznjo s skuterjem cez neke korenine, igranje biljarda in pitje piva itd. itd. in potek je koncno prisel trajekt, na katerega sm mogla it za domov. A sem sla al ne pa ne vem, ker sem se potem zbudila. Neverjetno, koliko se ti lahko sanja v tistih parih minutah, ko sanjas. laugh.gif

Predvcerajsnjim se mi je sanjalo, da je bil ati bolan, mama je mela pa praznovanje rojstnega dne, in sem ga jaz mogla peljat v bolnico od tam, in ker ni mogel hodit in nikogar ni blo, ki bi pomagal, je moral tk skakat iz ene stopnice na drugo navzdol po hribu do avta. Hecno in grozno - pa OD KOD se je pojavlo tolk stopnic??? smile.gif

Drugac pa govorim tut ful v spanju. Fant mi tu in tam kaj pove, naceloma pa vecino prespi - ko sm se z drugimi cimrami stanovala, je bla pa vsako jutro kaka zabavna zgodbica. Vceraj zjutraj sem mu menda rekla, da se ne rabi vstajat za v sluzbo, ker je treba koprive sele do osmih prinest na Sele. laugh.gif
  • 0

#1458 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 October 2010 - 12:48 PM

Danes sem imela prav butaste forumske sanje:

Jaz, Jina, Fluffy in še nekaj random bab smo tekmovale v nekem reality showu za naklonjenost Piketa. laugh.gif Kakorkoli, spomnim se še, da sem imela privat date z njim, pa me je Jina grdo gledala, pa sem ji rekla, da se nima kaj sekirat, da itak vse vemo, da bosta na koncu onadva skupaj, in da mene on ne zanima kot tip, da mi je pa sicer simpatičen in fajn, bi ga imela samo za kolega.

Naprej se ne spomnim.
  • 0

#1459 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85874 posts

Posted 27 October 2010 - 12:54 PM

laugh.gif thumbup.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1460 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 October 2010 - 12:56 PM

No, saj kolikor je bilo butasto, je bilo po svoje prav simpatično. wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users