Uuuf, sele zdaj sem odkrila to temo. Super.

Danasnje sanje sem ze povedla, vceraj se mi je pa sanjalo, da sem bla na enem malem jadranskem otoku skup s parimi prijatelji in dol med domacini je bil en tip, ki mi je bil FUL vsec, tak eroticen in krasen.

In on se je spentljal z eno prijatlco in pol sta se skoz sam zase drzala, in je blo men ful bedno, ko smo en dan pripravljali kosilo, in je ona rekla, da je sam v olju pecene ribe in pol so vse tk spekli, nobene na zaru, js pa v ponvi pecenih ne maram.

V glavnem, te prijatlce naprej v sanjah ni blo vec, je bla pa ena druga, ki je rekla, da bo ostala na tem otoku do oktobra, ker ma studijsko izmenjavo, js sm bla pa ljubosumna pol, ker js snism mogla ostat. Nadaljna vsebina je vsebovala se rolanje s tem doticnim fantom po snegu, ki ga je blo tolk, da je mene iz povrsja potegnilo noter, in nisem mogla ven, pa so me potem resevali, voznjo s skuterjem cez neke korenine, igranje biljarda in pitje piva itd. itd. in potek je koncno prisel trajekt, na katerega sm mogla it za domov. A sem sla al ne pa ne vem, ker sem se potem zbudila. Neverjetno, koliko se ti lahko sanja v tistih parih minutah, ko sanjas.

Predvcerajsnjim se mi je sanjalo, da je bil ati bolan, mama je mela pa praznovanje rojstnega dne, in sem ga jaz mogla peljat v bolnico od tam, in ker ni mogel hodit in nikogar ni blo, ki bi pomagal, je moral tk skakat iz ene stopnice na drugo navzdol po hribu do avta. Hecno in grozno - pa OD KOD se je pojavlo tolk stopnic???

Drugac pa govorim tut ful v spanju. Fant mi tu in tam kaj pove, naceloma pa vecino prespi - ko sm se z drugimi cimrami stanovala, je bla pa vsako jutro kaka zabavna zgodbica. Vceraj zjutraj sem mu menda rekla, da se ne rabi vstajat za v sluzbo, ker je treba koprive sele do osmih prinest na Sele.