Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1441 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 30 August 2022 - 08:23 PM

Za povrh vsega meni niti vsec ni 😐 nisem panicen stars pa sem na Larinem posnetku takoj nasla par potencialno nevarnih igral, sploh ce je 12 otrok kalibra kot so moje pa se kateri.
  • 0

#1442 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 31 August 2022 - 04:39 AM

Sem videla, da se Adrijana seli na Japonsko
  • 0

#1443 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16840 posts

Posted 31 August 2022 - 08:07 AM

To pa bo kulturni sok na potenco.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1444 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19178 posts

Posted 31 August 2022 - 08:24 AM

Verjetno samo za eno leto, drugo leto gre otrok v šolo. On pa čist vsako leto menja klub, kako se jim da.
  • 0

#1445 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 31 August 2022 - 08:38 AM

H_r_ana sta v mexico city in jesta cricke in crve.
Ej Jina hvala za ta profil, ceprav nisem foodie in me hrana v sirsem smislu ne zanima ful rada njiju spremljam in se rezim :lol:

Jaz sem jima tudi začela sledit, ko ju je Jina omenila. :) Meni sta tudi všeč, zabavna, preprosta. Ob ogledu njunega profila se mi res zdi, kot da ves čas jesta in kako sta lahko vseeno tako suha. :lol: Res mi deluje, kot da ful uživata.

WTF, 550 € za rojstnodnevno zabavo. Ma ni šans, da bi dala toliko. Še pol manj se mi zdi ful veliko.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1446 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46054 posts

Posted 31 August 2022 - 08:54 AM

Verjetno samo za eno leto, drugo leto gre otrok v šolo. On pa čist vsako leto menja klub, kako se jim da.

Ni dovolj dober, da bi ga v klubih hoteli obdrzat? Ugibam. Ko je bil pri Olimpiji po besedah cloveka, ki dela v tv produkciji kosarkaskih lig v Sloveniji in na Balkanu, ni glih blestel.
Zanimivo, da je privolila v selitev. Po moje bo ful trpela. Se mi zdi tak social butterfly, ki rabi druzbo kolegic in ji ne bo lahko, ko bo sama z otrokoma. Casova razlika je velika. Obiskov verjetno ne bo, ker je Japonska za turizem v tem trenutku precej zaprta. Pa se kulturni sok. Bo pa za tamala dva verjetno nepozabna izkusnja.
  • 0

#1447 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19178 posts

Posted 31 August 2022 - 09:00 AM

Ja saj, je pa napisala, da je ful ponosna, ker bo prvi Slovenec v japonski ligi. Lol, če še noben Slovenec niti slišal ni zanjo. 😆
  • 0

#1448 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46054 posts

Posted 31 August 2022 - 09:08 AM

:lol: :lol: Jap. Pa mislim, da njegov nov klup igra celo v B ligi, niti ne v prvi ligi. Basket je pa na Japonskem dalec za baseballom in nogometom. Ah ja… saj lepo, da je ponosna nanj in ga podpira. Koliko je Žiga sploh star?
  • 0

#1449 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16840 posts

Posted 31 August 2022 - 09:09 AM

Hahahhaha...ja tocno to :lol:
A japonci sploh imajo visoke kosarkarje? :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1450 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 31 August 2022 - 09:10 AM

Ni dovolj dober, da bi ga v klubih hoteli obdrzat? Ugibam. Ko je bil pri Olimpiji po besedah cloveka, ki dela v tv produkciji kosarkaskih lig v Sloveniji in na Balkanu, ni glih blestel.

Sem isto pomislila. Vsaj kar sem tu pa tam brala komentarje pri raznih novicah, so pisali, da menda ni glih nekaj ful dober igralec.

Za vse bo sigurno nepozabna izkušnja, hkrati pa res velik kulturni šok. Obiskov sigurno ne bo veliko, ne samo zaradi zaprtosti, ampak tudi zaradi razdalje in stroškov potovanja do tja.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1451 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 31 August 2022 - 09:31 AM

Aja, ta Dimec je njen :lol:

Sploh ne spremljam :lol:

• 0

#1452 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85996 posts

Posted 31 August 2022 - 11:06 AM

A je še kakšen drug Dimec košarkar? :D

Drži kar je Kalypso napisala.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1453 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 31 August 2022 - 12:13 PM

Bom drugače povedala - tako pozorno jo spremljam, da nisem vedela, da je poročena s košarkarjem.
  • 0

#1454 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 31 August 2022 - 12:37 PM

Če ni tako dober, kako pa to da je v reprezentanci? Pač ni boljšega?

Ne zajebavam, čisto resno sprašujem. Jaz komaj vem, da je kakšno prvenstvo zdele.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1455 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 31 August 2022 - 01:04 PM

Ja, visokih centrov nam zelo primanjkuje.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1456 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46054 posts

Posted 31 August 2022 - 01:21 PM

Saj je dober - dovolj dober, da si s košarko sluzi kruh. Ni pa vrhunski, kot sta npr. Dončič in Dragič.
Ne spremljam klubske košarke, ampak ravno ta kolega, ki dela v TV produkciji (in ima čez tudi košarko), je med OI komentiral, da v reprezentanci vedno da vec od sebe kot v klubu. Očitno ga soigralci in team spirit reprezentance dvignejo. Ne vem.
  • 0

#1457 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19178 posts

Posted 31 August 2022 - 01:26 PM

Ja, saj to ful poudarjajo, da je v reprezentanci zelo dobro vzdušje in kemija med njimi.
  • 0

#1458 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85996 posts

Posted 31 August 2022 - 01:41 PM

Adrijana se bo lahko na Japonskem družila z Anjo Anić, njej mož rokometaš od lani tam igra pa mislim, da se poznajo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1459 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17631 posts

Posted 31 August 2022 - 01:56 PM

Mislim, da ji ne bo hudega, čeprav je Japonska drug svet :D Če je za 1 leto, ona pa itak služi online?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1460 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 31 August 2022 - 01:58 PM

Samo about you haul pa odpade :D

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users

Špela