Posted 30 August 2022 - 08:23 PM
Posted 31 August 2022 - 04:39 AM
Posted 31 August 2022 - 08:07 AM
Posted 31 August 2022 - 08:24 AM
Posted 31 August 2022 - 08:38 AM
H_r_ana sta v mexico city in jesta cricke in crve.
Ej Jina hvala za ta profil, ceprav nisem foodie in me hrana v sirsem smislu ne zanima ful rada njiju spremljam in se rezim
Jaz sem jima tudi začela sledit, ko ju je Jina omenila. Meni sta tudi všeč, zabavna, preprosta. Ob ogledu njunega profila se mi res zdi, kot da ves čas jesta in kako sta lahko vseeno tako suha.
Res mi deluje, kot da ful uživata.
WTF, 550 € za rojstnodnevno zabavo. Ma ni šans, da bi dala toliko. Še pol manj se mi zdi ful veliko.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 31 August 2022 - 08:54 AM
Ni dovolj dober, da bi ga v klubih hoteli obdrzat? Ugibam. Ko je bil pri Olimpiji po besedah cloveka, ki dela v tv produkciji kosarkaskih lig v Sloveniji in na Balkanu, ni glih blestel.Verjetno samo za eno leto, drugo leto gre otrok v šolo. On pa čist vsako leto menja klub, kako se jim da.
Zanimivo, da je privolila v selitev. Po moje bo ful trpela. Se mi zdi tak social butterfly, ki rabi druzbo kolegic in ji ne bo lahko, ko bo sama z otrokoma. Casova razlika je velika. Obiskov verjetno ne bo, ker je Japonska za turizem v tem trenutku precej zaprta. Pa se kulturni sok. Bo pa za tamala dva verjetno nepozabna izkusnja.
Posted 31 August 2022 - 09:00 AM
Posted 31 August 2022 - 09:08 AM

Posted 31 August 2022 - 09:09 AM

A japonci sploh imajo visoke kosarkarje?

Posted 31 August 2022 - 09:10 AM
Ni dovolj dober, da bi ga v klubih hoteli obdrzat? Ugibam. Ko je bil pri Olimpiji po besedah cloveka, ki dela v tv produkciji kosarkaskih lig v Sloveniji in na Balkanu, ni glih blestel.
Sem isto pomislila. Vsaj kar sem tu pa tam brala komentarje pri raznih novicah, so pisali, da menda ni glih nekaj ful dober igralec.
Za vse bo sigurno nepozabna izkušnja, hkrati pa res velik kulturni šok. Obiskov sigurno ne bo veliko, ne samo zaradi zaprtosti, ampak tudi zaradi razdalje in stroškov potovanja do tja.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 31 August 2022 - 09:31 AM
Aja, ta Dimec je njen
Sploh ne spremljam
Posted 31 August 2022 - 11:06 AM
A je še kakšen drug Dimec košarkar?
Drži kar je Kalypso napisala.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 31 August 2022 - 12:13 PM
Posted 31 August 2022 - 12:37 PM
Če ni tako dober, kako pa to da je v reprezentanci? Pač ni boljšega?
Ne zajebavam, čisto resno sprašujem. Jaz komaj vem, da je kakšno prvenstvo zdele.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 31 August 2022 - 01:04 PM
Posted 31 August 2022 - 01:21 PM
Ne spremljam klubske košarke, ampak ravno ta kolega, ki dela v TV produkciji (in ima čez tudi košarko), je med OI komentiral, da v reprezentanci vedno da vec od sebe kot v klubu. Očitno ga soigralci in team spirit reprezentance dvignejo. Ne vem.
Posted 31 August 2022 - 01:26 PM
Posted 31 August 2022 - 01:41 PM
Adrijana se bo lahko na Japonskem družila z Anjo Anić, njej mož rokometaš od lani tam igra pa mislim, da se poznajo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 31 August 2022 - 01:56 PM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 31 August 2022 - 01:58 PM
Samo about you haul pa odpade
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
1 user(s) are reading this topic
1 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Špela