Ja, če redno hodiš v kino je res drago. Jaz grem bolj vsake toliko, ko se kaj pametnega vrti, ali pa še to ne. Upam pa, da bova s fantom kaj več hodila zdaj. Sem dala predlog, da greva ob torkih kdaj, ker je takrat pol ceneje. Rada bi šla gledat še Atlas oblakov, Argo, pa potem Killing them softly, Django Unchained. Samo mi je pa kar nekaj, da nekatere filme ful malo časa vrtijo. Zdaj sem videla, da v Planetu Tuš danes zadnjič vrtijo Argo. Pomoje so ga komaj kakšna dva tedna. Atlas oblakov pa je samo 1x na dan na sporedu. Skyfall pa se npr. še zdaj vrti.

SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila
Posted 26 December 2012 - 08:42 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 December 2012 - 08:52 PM
Kinky poročaj kako bo v 3D, če se splača ogled tudi tam.
Edit: aja sem zdaj zasledila, da greš to v Zagreb, potem itak verjetno ne bo za primerjat.
Splača se zelo zelo zelo, se ne more niti najmanj primerjati s Kolosejem. Sledi podrobnejši opis.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 December 2012 - 09:18 PM
No, torej: meni se je danes odprl nov svet kar se filmov tiče. Tehnologija je šla že tako daleč, da nudi popolno doživetje posebne sorte.
Gledala sem Hobbita 3D in sicer v Areni Zagreb (izvoz Zagreb JUG in čez 3 km bo na vaši desni, dobiš brez težav).
Karta je sicer draga, pride 125 kun oziroma 135 kun skupaj z očali, ampak je cena višja z dobrim razlogom. V dvorani je namreč samo 5 vrst sedežev (ki
si jih lahko namestite kot želite, stvari spravite noter v sedež, tako da vam plašča in torbice ni potrebno imeti na sebi ali po tleh), v ceno pa je vključen
tudi prigrizek (tudi vege). Udobje torej: vrhunsko.
Sedaj pa še k sliki: čista in gladka kot dojenčkova ritka. V primerjavi s Kolosejem, kjer so vidne črte na platnu in je nasploh vse bolj na pol.
Hobbit je bil namreč posnet v HFR formatu, kar pomeni, da vidimo 48 sličic na sekundo in ne samo 24, kot ponavadi.
Če potegnem črto: ogled filma je bilo doživetje, ki mu ni para, za 3 ure sem se preselila v Middle Earth, resnično.
Film bom ocenila posebej.
Zelo priporočam.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 26 December 2012 - 11:42 PM
Uhhh, to je pa moglo biti res doživetje. Se še celo splača za kaj takšnega prav namensko v ZG peljat.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 December 2012 - 08:45 AM
Absolutno. Drugi del grem zagotovo tja gledati, si sploh ne bom kvarila vtisa s Kolosejem (kjer je karta za 2D 6.35). Rade volje dodam nekaj denarja,
pa še greste v štirih, se vam recimo tudi prevoz splača. Iz LJ je približno ura in pol vožnje, ampak resnično vam ne bo žal niti za moment.
Pa še to: ob strani sedeža je poseben gumb, in ko ga pritisnete, vas obišče natakar. Tudi če skočite vmes filma na wc, nikogar ne motite (ni se vam
potrebno prebijati skozi celo vrsto). Prava VIP izkušnja. Sploh se pa tovsten spektakel splača gledati v takšnem formatu in takšnem kinu!
Najboljši cedeži so sredina sredine (vrsta C).
Posted 27 December 2012 - 10:41 AM
Mene je že prej imelo, da bi šla, zdaj si me pa popolnoma narajcala; HOČEM IT!
Posted 27 December 2012 - 10:53 AM
Te pa idi.
Posted 27 December 2012 - 11:00 AM
Bom, samo žrtev z avtom potrebujem!
Posted 27 December 2012 - 12:27 PM
Kaj podnapisi so pa verjetno v hrvaščini al kako?
Posted 27 December 2012 - 12:45 PM
Jasno.
Posted 28 December 2012 - 10:29 AM
Jaz sem uspela prepričat fanta, da grema danes pogledat Hobitta. Sicer ga bova kar v 2D, ker me moti teža očal pri dolgih filmih + pri nas sem bila do zdaj razočarana nad 3D učinki in se je vedno izkazalo za potrato denarja.
[Napoleon]
Posted 28 December 2012 - 10:43 AM
Jaz grem pa jutri gledat Jacka Reacherja! Če bo film pol tako dober kot so knjige, bo super!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 December 2012 - 10:46 AM
Kinky, a si kupla karto šele dol, al že prej preko neta? Jaz v splošnem ne morem gledat 3D filmov, ker me ful oči potem pečejo, ampak imam izkušnjo samo iz Koloseja, pa bi mogoče probala nekje, kjer je bolj kvalitetno ...
Posted 28 December 2012 - 10:53 AM
Jaz sem jo kupila prej, imam sorodnike v ZG, sem njih poslala.
Ampak je bilo nekaj sedežev prostih, ko sem gledala, torej lahko kupiš na licu mesta, ali preko neta, je tudi opcija. Kot sem že napisala, je najboljša sredina sredine, spredaj je mogoče malo težje gledati (in brati podnapise).
Pa jaz sem gledala z 2 očali, pač z dioptrijo, čez pa še 3D, haha, pa je bilo OK.
Posted 30 December 2012 - 08:11 PM
Skyfall has earned more than $1 billion worldwide, becoming the 14th film in history to reach that milestone.
http://www.imdb.com/news/ni43820644/
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 January 2013 - 08:50 PM
Jaz sem pa pogledala Cloud Atlas.
Še kar urejam vtise, ki dirjajo po moji betici, gre za precej kompleksen film z več sporočili.
Zaenkrat naj rečem samo, da je vreden ogleda in poseben, čudovit.Mogoče kaj daljšega spišem.
Mene Cloud Atlas ni navdušil, sem pričakovala več. Tematika je domišljena, ampak bi pomojem lahko naredili več iz tega, sploh glede na igralsko smetano.
Pa meni se ni zdel tako kompleksen, sem prav pomislila na koncu, če sem kaj falila. Malo je razvlečen tudi, mi je bil na momente dolgočasen.
― V. Van Gogh
Posted 01 January 2013 - 10:03 PM
Aha, no, zanimivo. Mene je takrat res prevzel, mogoče sem bila ravno pravšnje volje, sem si ga pa tudi zloadala (prej sem gledala v kinu in veliko platno naredi svoje).
Bom pogledala ponovno in videla, če so moji občutki kaj drugačni.
Posted 01 January 2013 - 10:12 PM
Saj je eden tistih filmov, ki šele v kinu pride res do izraza. Efekti so res super, slika, montaža, so mi bile pa nekatere maske prav slabe.
― V. Van Gogh
Posted 02 January 2013 - 02:19 PM
Kinoteka v Lj ima v januarju retrospektivo filmov Tarkovskega, če katero zanima; vsak film bo predvajan dvakrat.
Posted 02 January 2013 - 03:11 PM
Jaz imam zdajle plan it gledat kar nekaj filmov v januarju in sicer:
Ana Karenina
Lincoln
Les miserables
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users