Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#1441 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 June 2010 - 05:29 PM

Jst mam še zmeri Givenchyjevo v uporabi (ja, ful se malo mažem biggrin.gif ), imam pa doma Isadorino Vibralash Mascaro in komaj čakam, da jo sprobam (seveda napišem potem tudi oceno), samo morm prvo porabit Givenchyjevo, ne maram imet več maskar odprtih naenkrat.

IPB Image

Mascara with a battery powered vibrating brush in three different speeds 
of oscillations – choose the speed best suitable for your lashes.
The vibrating brush works through the lashes, providing a 100% coverage of the lash surface. The result is fully wrapped lashes with exceptionally length, volume and separation.
The brush vibrations recreates the manual “zig-zag” application and with a 360° coating effect. The flexible polymer brush and creamy, fluid mascara formula are specially developed to work in perfect coherence with the oscillations.
Buildable formula – repeat for extra effect. 
The vibrating brush keeps the lashes
clump free.

• Mascara with a battery powered vibrating brush
• 3 speed levels – choose the one suitable for your lashes

• No need to maintain the pressure on the button
• Fully wrapped lashes with a 360° coating effect
• Exceptional length, volume and separation
• Buildable formula – clump free

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1442 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 June 2010 - 05:40 PM

Maskare ne smeš met več k pol leta.
  • 0

#1443 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 June 2010 - 05:43 PM

Od odprtja? Jst mam Givenchy odprto od novembra pa je še zmer ok, še zmer sm živa, nč mi ne manjka. biggrin.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1444 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 June 2010 - 08:07 PM

Rok trajanja je verjetno z razlogom. biggrin.gif
  • 0

#1445 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 June 2010 - 10:53 PM

Lohka tut zato napišejo, da čimprej novo kupš. Sej se ponavad držim datumov roka uporabe, sploh pri drugih kozmetičnih proizvodih (puder, kreme, geli,...), maskaro pa le sam na trepalnice nanesem, ne vidim potrebe, da bi metala stran. Se mi ni še nič zgodilo ( tudi nimam občutljivih oči), tudi maskara ni vonja spremenila in res ne vem zakaj bi metala stran tok drago maskaro, če jo uporabm 2x na mesec (posledično tudi ni dost odprta).
  • 0

#1446 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 05 July 2010 - 08:47 PM

Punce, katero maskaro mi priporocate za kratke, goste trepalnice? Predvsem bi rabila podaljsanje, da trepalnic ne zlepi, se ne packa in ne odpada. In seveda da jo je enostavno odstraniti. Cena ni pomembna. smile.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#1447 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18601 posts

Posted 05 July 2010 - 08:54 PM

Meni je za podaljšanje najboljša telescopic od Loreala. Res jih noro podaljša, ampak meni jih ne zgosti dovolj (mam najbolj bedne trepalnice- kratke, redke pa še čist ravne). Če maš goste bi pa pomojem hudo izpadlo.

Drugač pa jst Telescopic ponavad uporabljam skupaj z Masterpiece max, pa da super rezultate smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1448 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 05 July 2010 - 09:06 PM

Dior Diorshow, krasen volumen, nekaj podaljšanja krasna črna barva.

Make up Factory All in one, Krasna zgostitev, krasna dolžina, obe maskari zelo zelo dobro odstranjevanje, topita se že ob topli vodi, sta obstojni, lepo dišita.

YSL Effet Faux Cils, Krasen volumen, lepa črna barva, je bolj volumenska kot podaljševalna maskara, krasen vonj, je pa malce bolj trda in gre malo težje dol.

Loreal voluminus 5X, krasna zgostitev, zelo elpa črna barva, tudi podaljša, ne zlepi.Odstranjevanje je dobro, ni pa tako zelo dobro topna, kot prvi dve.

Chanel De Exceptionnel, ena najboljših maskar meni osebno, naredi zelo zelo dober volumen, trepalnice tudi podaljša, jih zelo odebeli, barva je krasna zadimljeno črna, zelo lepa, krtačka je pa kombinirana ščetine/gumijasti glavnički.

To mi trenutno pade na pamet, če se spomnim še česa napišem smile.gif

Pa jaz pustim vse maskare malo odprte, da dobijo tisto pravo gostoto, ker so na začetku, ko jih kupim vse preredke in mi zlepijo trepalnice malo in potem lahko človek o zelo dobri maskari dobi zelo slabo predstavo, maskara pa ubistvu rabi samo nekaj časa, da se unese in ptem se pokaže v svoji najboljši luči biggrin.gif
  • 0

#1449 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 05 July 2010 - 09:30 PM

O, kera pestra ponudba! biggrin.gif MUF All in one sem ze mela, pa mi gre tok tezko dol, pa se dost agresivna mi je .. Tale YSL me pa mika ze kar nekaj cajta, ja .. Sej to lahko sprobam v trgovini kako mi pride na trepalnicah na testerju, ane (sploh nic ne vem, ze sto let nisem kupovala maskare!)? smile.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#1450 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 05 July 2010 - 09:33 PM

Jst sm zadnjič po naključju sprobala Maybelline maskaro Volume Up (pri frendici). In rezultat je bil fenomenalen pa še đabe je. Seveda sem šla takoj drug dan po to maskaro. Parkrat sem namazala, zdej je super, še nikoli mi nobena maskara ni tok podaljšala in poudarila pa sm same drage kupovala! Je pa krtačka mal ukrivljena in ukrivi tudi ob nanosu.
Zadetek v polno je, če si še uviham trepalnice.

Me pa še vedno mika Diorshow, ki pa je še nisem sprobala, a se bojim, da bi me razočarala.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1451 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 July 2010 - 10:17 PM

Brokoli, si že sprobala to IsaDora maskaro?

Me ful zanima kakšna je, namreč zdej imam že nekaj mesecev IsaDora maskaro Extra Volume in mi je naravnost fenomenalna.
Rada pa bi sprobala še to vibrirajočo, me zelo mika, ampak bi vseeno rada še najprej prebrala kakšen review. Koliko pa sploh stane?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1452 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 05 July 2010 - 10:27 PM

Js sm lih zadnjič novo kupovala in ker padam na finte sm kupila tanovo od Loreala Million lashes al kaj je že. Mi je pa čist brezvezna, ne zgosti nič, samo malo podaljša trepalnice. Saj ne da sem pričakovala kakšen ekstra volumen, ampak vseeno ma za tak nikakav efekt absurdno ime. smile.gif
  • 0

#1453 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 July 2010 - 07:21 AM

QUOTE(Princeska @ 5. 7. 2010 - 22:33) View Post

Jst sm zadnjič po naključju sprobala Maybelline maskaro Volume Up (pri frendici). In rezultat je bil fenomenalen pa še đabe je.

Maybelline maskare so dobre, jaz imam Full'N'Soft in je ne menjam.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1454 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 06 July 2010 - 08:00 AM

Sarčika, Točno maybelline Lift up je zelo zelo dobra maskara, jaz jo imam že drugič, zelo lepo poudari trepalnice, volumen je dober tudi dolžina ampak ful mi lepo poudari ukrivljenost.
Colossal volume tudi ni slaba, ampak jo moraš prej pustiti parkrat odprto, da dobi pravo teksturo.
  • 0

#1455 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46021 posts

Posted 28 July 2010 - 04:41 PM

A je katera že kdaj imela katero Cover girl maskaro? Mnenja? Kakšen efekt naredijo?
  • 0

#1456 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 July 2010 - 05:57 PM

QUOTE(Limona @ 5. 7. 2010 - 23:27) View Post

Js sm lih zadnjič novo kupovala in ker padam na finte sm kupila tanovo od Loreala Million lashes al kaj je že. Mi je pa čist brezvezna, ne zgosti nič, samo malo podaljša trepalnice. Saj ne da sem pričakovala kakšen ekstra volumen, ampak vseeno ma za tak nikakav efekt absurdno ime. smile.gif

Meni je pa ta maskara NORA! Mi jo je priporočila sestrična (ko si ona namaže s to maskaro, ji oči prav butajo ven iz slike kot da bi bila ful naličena, pa ima v resnici gor samo maskaro), pa sem jo kupila.. Na začetku je premokra, zato res moraš nanašat po slojih - nanos, počakaš, da se malo posuši, pa spet, itd., itd. To nanašanje je res zamudno in bebavo, ampak je končni efekt fenomenalen, meni nobena maskara še ni naredila takih trepalnic. Podaljša ful, zgosti ravno tako, ma meni je zakon. smile.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1457 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 July 2010 - 07:10 PM

QUOTE(SaRcHiiQaa @ 5. 7. 2010 - 21:47) View Post

Punce, katero maskaro mi priporocate za kratke, goste trepalnice? Predvsem bi rabila podaljsanje, da trepalnic ne zlepi, se ne packa in ne odpada. In seveda da jo je enostavno odstraniti. Cena ni pomembna. smile.gif

Chanel Inimitable

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1458 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 July 2010 - 07:35 PM

IsaDora VibraLash - meni osupljivo podaljša in priviha, izredno dobro tudi loči.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1459 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 July 2010 - 07:42 PM

DiLeMa kolko pa stane in, je ful mokra ?
  • 0
Viens, reste ici!

#1460 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 July 2010 - 08:40 PM

Men se zdi, da sem dala okoli 22€, pa meni se ne zdi premokra, ravno prav je, nič ne paca (ne vem niti, če je pacanje sploh možno, glede na vibrirajočo krtačko, ki res super loči in ne grudi).
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users