Krema / serum za obraz
Posted 18 April 2010 - 10:04 AM
Drugač pa jaz mam tud vichy essentials, to mam trenutno za po telesu in je tud meni fajn.
Mam pa tud alverde butter (moram pogledat kater) in je tud super.
Posted 18 April 2010 - 12:10 PM
Skratka, sem ga kupila ravno zato, ker ga je tako hvalila in je res fajn, samo tok smrdi...
Posted 18 April 2010 - 03:08 PM
Meni smrdi kar malo po gnoju.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 April 2010 - 03:27 PM
Jaz sem povprašala po tej essentials liniji pa me je lekarnar pogledal kot "tele v nova vrata", rekoč da še pa ni slišal za to. Bilo je resda v domači lokalni lekarni, pa vseeno naj bi sicer pa imeli Vichyjeve izdelke.
Posted 18 April 2010 - 03:35 PM
LRP so tudi meni fajn, par testerjev Cicaplast mi je pozdravilo obupno stanje okoli ust v decembru, Toleriane za normalno/mešano kožo pa res zadovoljivo vlaži in se v sekundi vpije.
Zanimivo! Kaksne so pa te kreme sestavinsko? Grem brskat, ce je kaj ocenjeno.
Meni se pa ze par dni po bradi in okoli ust pojavljajo neki cudni "mozolji", kar eden za drugim, polno belih pik, wth?

Jina, kako hitro in v kaksni obliki se je pri tebi pojavil "odpor" na aloe vero? Res ne vem, od kod mi ti izpuscaji.
Tonik sem tudi zamenjala v zadnjem casu (sedaj imam Garinerjevega roznatega), v mrzlih dneh je bil ok, sedaj opazam, da se mi je koza zacela precej mastiti, morda si bo treba treba za prihajajoca letna casa omisliti lazje proizvode or something. : )
Posted 18 April 2010 - 03:40 PM
^ Jaz v parih sekundah postanem kot kuhan rak v faco. Po telesu pa nič, ni mi jasno, kako to.
Pa meni se tudi po tem toniku masti koža, ga ne uporabljam več zadnje čase. Ali pa samo za očistit MU do konca, če se mi zdi, da ni dovolj, in potem sperem z vodo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 April 2010 - 03:42 PM
A, zanimivo glede tonika! Ocitno je ze pretoplo zanj.

Posted 18 April 2010 - 03:48 PM
Niti ne bi rekla, da so izpuščaji, ker je povsod enakomerno živo rdeče. XD
Pomoje nimaš od aloe, lahko je karkoli. Jaz sem imela dva tedna nazaj pod očmi neke izpuščaje, živo rdeče, pa čisto hrapava koža, grozno.
Zdaj se tam mažem z ekstra mastno kremo, in ni več problemov. Kakšna alergija mogoče, dunno.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 April 2010 - 03:53 PM
Hvala!
Posted 18 April 2010 - 04:00 PM
Posted 18 April 2010 - 04:22 PM
Meni smrdi kar malo po gnoju.
Zato pa jaz zadnje čase tako težko najdem kar primernega, ker mi ima večina stvari premočan vonj oziroma smrdi (govorim na splošno, ne za dotični serum, ker ga nisem sprobala). Proizvajalcem je pa ipak težko delat izdelke brez vonja ...

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 April 2010 - 05:18 PM
Meni recimo od Vichyja skoraj vse (z izjemo linije Essentielles) zelo diši, po kemiji, ampak meni to diši.
Od nekdaj so mi lepo dišali ti "lekarniški" vonji.
Ampak prebavljam tudi ta rahlo gnojni (LOL) vonj pri Schellerju, ker imam vedno v mislih kvaliteto in
dober efekt.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 18 April 2010 - 05:46 PM
Daj, nehajte s tem prahom, ker bo Sally od panike začela z golimi rokami zaklonišče kopati

Zakaj?

Mene oči pečejo

Da, to je prah.
No v bistvu je ena fejk đabe barvica za oči, ki mi je posušila cel uč in mi ga razdražila in še nisem uspela mejkapa s face sprat.
Posted 18 April 2010 - 06:43 PM
Grem tja v pudre pogledat.
Špela

Posted 18 April 2010 - 06:44 PM

Posted 18 April 2010 - 06:56 PM
Jaz sem se zajebala in namesto Avokada vzela Jojobo...drugače je ne bi niti kupovala. Ker sem jo že ravno kupila, sem tudi namazala, ane. Groza. Sploh se ne vpije....kar svaljka se. Ne vem več...a je krema tok zanič, al pa moja koža.

Ima še katera podobno izkušnjo z dotično kremo?
Posted 18 April 2010 - 07:32 PM
Posted 20 April 2010 - 08:08 AM
Jaz sem včeraj kupila dnevno kremo, in pa tisti super serum q10, ki sem ga uporabljala že 2 leti, in mogoče, da sem narobe vzela, ampak ta zadeva je popolnoma drugačna sedaj, je drugačne konsistence, in modre barve.

Opevale ste tudi nek serum iz DM; ali ima katera mogoče sliko? Hvala vam.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users