Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#1441 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 May 2012 - 09:37 PM

Ne najdem tickerja :) Sem mislila, da so te stvari sedaj skrite, ker jaz pri sebi vidim moje dejavnosti pod activity log in če pogledam iz fantovega profila on tega ne vidi - razen če se še kje drugje to skriva.

Če si ti na strani HOME, kjer vidiš NEWS FEED; je desno zgoraj TICKER, kjer ti kaže sprotno dogajanje, kaj ljudje komentirajo. Lahko da si skrila ticker, in ga zato ne vidiš.

Michelle - klikni na FRIENDS, in imaš seznam - tisti profili, ki so bili deaktivirano, so brez slike.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 17 May 2012 - 09:48 PM

Ahaaa, našla, hvala! Torej, če gre nekdo na tvoj zid ne vidi tvojih komentarjev in tega, to vidi samo na strani HOME kar se sproti dogaja, ane?

Tnx :)
  • 0

#1443 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 May 2012 - 09:49 PM

Tako je, na zidu oziroma zdaj je timeline, ne vidi.

NP :)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1444 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 18 May 2012 - 10:37 AM

Michelle - klikni na FRIENDS, in imaš seznam - tisti profili, ki so bili deaktivirano, so brez slike.

Hvala Kinky, mi je kapnilo pol včeraj, saj sem napisala. Sicer pa je to bila res zelo dobrodošla informacija zame, sem enkrat že tu gor razlagala o enem tipu, ki me čekira, potem se pa takoj odjavi.
  • 0

#1445 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 May 2012 - 10:54 AM

Sem prepozno videla, da si že ugotovila. No, samo da si; se spomnim, ja, tega tipa. :/
  • 0

#1446 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 June 2012 - 11:14 PM

A mogoče kdo ve, kako se znebiti tistega, kar piše pod profilno sliko, če nekdo gre z miško na tvoje ime?

Meni se npr. izpiše spodaj "University of Ljubljana, Slovenia", kar mi gre izredno na živce. :turned:
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1447 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 27 June 2012 - 12:14 PM

http://www.zurnal24....o-clanek-160643

http://weknowwhatyouredoing.com/
  • 0

• Guests

Posted 09 July 2012 - 03:41 PM

Dodano imam eno teto. Ki ga res serje kle po FB. In je malo prej nalepila tole:

"Kaj so Starseeds?

Starseeds so posamezniki, ki menijo, navdušenje in hrepenenje po učenju, da bi lahko bili po poreklu iz drugega sveta. Te izkušnje samoto in ločenosti, da je človeško stanje, vendar pa imajo tudi občutek, da so tujci na tem planetu. Se jim zdi obnašanje in motive naše družbe zmedo in nelogično. Starseeds so pogosto najbolj hoteli vključiti v institucijah družbe, na primer političnih, gospodarskih, zdravstvo, itd Tudi v zgodnjem otroštvu, se nagibajo k zaznati skrite agende teh konvencij z nenavadno jasnostjo. "

Opredelitev:

"Starseeds" opisuje razvile bitja iz drugega planeta, star sistem ali galaksija, katere specifične naloge so za pomoč Planet Zemljo in njene ljudstva, da bi v zlati dobi ob prelomu tisočletja.

Starseeds inkarnirati v istih pogojih in nemoči celotne amnezija v zvezi z njihovo identiteto, izvor in namen tako kot Zemlja ljudje. Vendar pa so geni za starseeds kodirani z "opozorilo", izdelana za "aktiviranje" jih na vnaprej določenem trenutku v življenju. Prebujanje je lahko nežen in postopen, ali precej dramatična in nenadno. V vsakem primeru, je spomin obnovljena v različnem obsegu, ki omogoča starseeds zavestno prevzeti njihovih nalog. Njihove povezave z Višjim Jazom tudi okrepiti, ki omogoča da se lahko v veliki meri usmerjajo njihova notranja vedel.

Veliko starseeds so vadili v hitrem "duhovno hujšanje". Starseeds lahko"
......blablablaaaaaa....boring

In sem spodaj komentirala:

"a je tole Google prevedel? ker tale spis je neberljiv"

Odgovor:

"jaz ga lahko berem,in to prav lepo,vi ste očitno nižje in vam računalniki ne delujejo pravilno,,"

:confused: :huh:

Ima ludih i posle rata....

Hehehe, ena ji je napisala, da je naša zvezda Sonce in dobila odgovor:

"kdor je iz sonca in tako misli ni v moji skupini,,"

:lol:
  • 0

#1449 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 09 July 2012 - 04:26 PM

:butl:
  • 0

• Guests

Posted 09 July 2012 - 05:47 PM

Zmagovito. :lol:
  • 0

• Guests

Posted 09 July 2012 - 05:52 PM

Ja...čist naju je zabila. Posted Image
  • 0

#1452 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 12 July 2012 - 07:37 PM

Boga :lol1:
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1453 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 18 July 2012 - 11:08 AM

Kako se naredi javna fb stran?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

• Guests

Posted 18 July 2012 - 01:52 PM

Lol, tole je moja bivša sošolka objavila:

Ja ženska sem! Potiskam vrata čeprav jasno piše VLECI, še bolj se smejim, ko poskušam razložiti zakaj se smejim. Grem v sobo in pozabim zakaj sem prišla tja. V matematiki štejem na prste. Bolečino skrivam pred mojimi dragimi. Rečem "dolga zgodba", čeprav dejansko ni. Jočem veliko več kot si kdo misli. Rada imam ljudi, ki me ne marajo. Poskusim storiti kar nekaj stvari, preden mikrovalovka zapiska. Poslušam te, čeprav ti ne poslušaš mene. Objem vedno zaleže. Ja ženska sem!

-_-
  • 0

#1455 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 July 2012 - 03:07 PM

:slap:

Ena večjih bedarij, ki sem jih danes prebrala. Pa sem cel dopoldan visela na 24ur.com.
  • 0

#1456 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 18 July 2012 - 03:27 PM

:lol:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1457 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 July 2012 - 04:24 PM

Res moraš imeti nekakšno okvaro na možganih, da to objaviš (in se s tem očitno strinjaš).
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1458 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 20 July 2012 - 11:33 AM

Ha ha Kinky. : )) Sem pa tudi jaz danes pri eni "prijateljici" zasledila zgornji status. :AJEBEŠ:

Cakam na "ja, moski sem!"
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1459 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 20 July 2012 - 11:48 AM

Pri moški populaciji je občutno manj takšnih nebuloz : ))
Jaz na srečo nimam nobenih "rad/a kopiram neumen status" FB prijateljev ali pa sem jih skrila/odstranila. :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

• Guests

Posted 20 July 2012 - 11:53 AM

Js pa imam nekaj takih biserov. Itak skoraj nikoli ne blokiram ljudi, če le niso nesramni in direktno nadležni. Naj delajo, kar hočejo. Včasih se zelo zabavam ob prebiranju.

Ja, Planet, hahaha. Tako kot je bila una fora...."Medtem ko ti vpiješ nad svojo žensko bi jo nekdo...lalala (ne spomnim se točno), in so potem moški vrnili udarec.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users