Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#1441 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 12 January 2009 - 06:34 PM

QUOTE(Kalypso @ 11. 1. 2009 - 14:59) View Post

Alvin and the Chipmunks
Zgodba o luškanih pojočih veveričkah. Preprosta zgodba. Meni je bil film ful všeč. Sploh veverički, ki so tako luškano narejeni.

Ko sem vidla reklamo za to me ni popolnoma nič vleklo gledat.Zadnič pa sem si ga izposodila v knjižnici ker sem vidla da ga imajo.In morm rečt da sploh ni slab.Sem se večkra kr nasmejala.Pač lahkotno gledanje z humorjem in zgodbo , ki te vleče,da bi pogledal do konca.

QUOTE(Kalypso @ 12. 1. 2009 - 17:22) View Post

Flushed away
Razvajen hišni podganji ljubljenček se naenkrat znajde v kanalizaciji, v svetu pravih podgan. Na poti domov ga čakajo različne dogodivščine...
Morm rečt, da nisem ljubitelj "plastelinastih" risank in zato sem Flushed away pogledala z majhnimi pričakovanji. Morm rečt, da me je prijetno presenetila. Zgodba je res zabavna. Sicer je malce drugačen humor kot ga najdemo npr. v Ice age, ampak ni zato nič slabši. Liki mi sicer niso lepi, ampak so toliko bolj zabavni. Od "mafia" podgan, francoskih žab do pojočih polžkov. Priporočam ogled vsem ljubiteljem risank. smile.gif

Tukej pa morem rečt, da tele polži so bli pa fenomenalni. laugh.gif

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1442 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 12 January 2009 - 07:05 PM

Se strinjam! thumbup.gif Flushey Away je risanka, ki jo priporočam. smile.gif Pa tud Alvin and the Cipmunks je fajni film.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1443 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 13 January 2009 - 11:09 AM

QUOTE(nika @ 11. 1. 2009 - 11:04) View Post

meni je bil pa film totalno preveč predvidljiv (samo da pač za vseh 7 se ni takoj vedlo, kateri so, ker niti ni bla neka jaka pozornost nanje usmerjena). ni da bi ga dvakrat gledal.

Še moje mnenje na film Seven Pounds : za pogledat je, je lep in vse, samo res preveč predvidljiv in na trenutke se ful vleče.
  • 0

#1444 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 January 2009 - 02:30 PM

Igor (2008)

IPB Image

Malo drugačna risanka z veliko črnega humorja, pisana meni na kožo. Seveda na koncu sledi morala zgodbe, da niso vsi zlobni, tudi če to 'želijo' biti, in da ljubezen nekako naje pot.

Zelo posrečeno, ocena: 8/10.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1445 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 13 January 2009 - 09:54 PM

Bee Movie
IPB Image
Tole je ena luškana risanka, ki opozarja, da brez čebelic ne bi bilo ničesar. Film ima svoje smešne momente - glavni čebelici (oz. čebelu ali kak je izraz za moško čebelico) je glas posodil Jerry Seinfeld. Sicer je tudi nekaj takih momentov, ki niso smešni, ampak all in all je luškana risanka. Priporočam ogled.
7/10
  • 0

#1446 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 13 January 2009 - 10:21 PM

Kaypso a tvoja misija je pogledati vse risanke na tem svetu? biggrin.gif wink.gif

Jst že dolg nism kake, bom tele čbelce pogledla.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1447 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 13 January 2009 - 10:34 PM

Ja. tongue.gif biggrin.gif Mah, ni mi za gledat nekih žalostnih filmov, risanke me vedno spravijo v boljšo voljo. biggrin.gif
  • 0

#1448 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17153 posts

Posted 13 January 2009 - 10:40 PM

QUOTE(Kalypso @ 13. 1. 2009 - 21:54) View Post

Bee Movie
IPB Image
Tole je ena luškana risanka, ki opozarja, da brez čebelic ne bi bilo ničesar. Film ima svoje smešne momente - glavni čebelici (oz. čebelu ali kak je izraz za moško čebelico) je glas posodil Jerry Seinfeld. Sicer je tudi nekaj takih momentov, ki niso smešni, ampak all in all je luškana risanka. Priporočam ogled.

čmrlj tongue.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1449 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 13 January 2009 - 10:54 PM

aa, ni. Nekak drugače je. Grem iskat...

edit: moški čebelica je trot. Iz SSKJ: trot -a m (o)
1. čebelji samec: trot se izleže iz neoplojenega
jajčeca; troti in čebele; biti len kot trot zelo
* čeb. trot opraši matico

Medtem je čmrlj: čmrlj -a m ® čebeli podobna žuželka z
debelim, kosmatim telesom: po cvetju brenčijo
čebele in čmrlji; brenčati ko čmrlj

• 0

#1450 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 13 January 2009 - 10:58 PM

Trot. biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1451 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 14 January 2009 - 09:38 PM

ja, bee movie je bil men tut všeč. ampak od risank mi je bil zadn cajt najboljši Wall E
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1452 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18673 posts

Posted 14 January 2009 - 09:43 PM

Meni pa Madagaskar 2 wub.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1453 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 14 January 2009 - 09:53 PM

^^tega pa še nism gledala. bom pa

a je že kera gledala Slumdog Millionaire? ga mam že neki cajta pa se bojim da bo žalosten.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1454 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 14 January 2009 - 09:58 PM

QUOTE(Nincha @ 14. 1. 2009 - 21:43) View Post

Meni pa Madagaskar 2 wub.gif
Meni tudi. smile.gif
Zdaj imam namen pogledat še Chicken little, Wall-E, Over the hedge, potem pa mi bo počasi zmanjkalo risank. Ice Age, Madagascar, Open season, Surf's up, Shrek... to sem že gledala. Any suggestions?
  • 0

#1455 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 14 January 2009 - 10:13 PM

QUOTE(Dragica @ 13. 1. 2009 - 22:21) View Post

Kaypso a tvoja misija je pogledati vse risanke na tem svetu? biggrin.gif wink.gif

Js sem zadnje čase tut nekej na risankah..dejansko v zadnjih dveh tednih, če sem kaj gledala je bila to risanka, pač ne kera kol ampak bol te novejše.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1456 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18673 posts

Počaki do poletja da pride ven Ice age 3 smile.gif Komi čakam happy.gif happy.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1457 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

WallE je ZAKON!!! thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1458 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 14 January 2009 - 10:15 PM

Jst mam tud ful rada risanke... biggrin.gif Sem si tud že snela Wall-E, da ga pogledam, ker ga vsi tok hvaljo. Kalypso, kaj pa Neverjetni, Spoznajte Robinsonove? So od Pixarja, so tud fajn... Če že nisi pogledala. wink.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1459 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 14 January 2009 - 10:28 PM

Ja, The Incredibles so tudi MEGA!!!! thumbup.gif
  • 0

#1460 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 14 January 2009 - 10:39 PM

Ja Incredibles sem že gledala, pa mi niso bili nekaj baš. Saj so bili fajn, ampak v primerjavi z drugimi risankami niso nekaj ekstra. Isto sem gledala te Robinsonove par tednov nazaj na HBO-ju, ki me tudi niso prepričali. smile.gif So mi bolj všeč risanke, ki imajo živalske junake. smile.gif Pa Kung fu pando sem tudi že gledala. Zgleda, da bo počasi zmanjkalo risank. sad.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users