najbolj nenavadne navade
Posted 27 November 2012 - 12:50 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 November 2012 - 02:56 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 November 2012 - 05:56 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 27 November 2012 - 05:59 PM
pa jih potem tudi porabite?
Ja. Šampone/gele porabi fant, ko gre na 1-2 dnevna službena potovanja (v hotelih, kjer je, ponavadi nimajo teh stvari), to majhno zapakirano milo imam pa vedno pri sebi v torbici, da si po potrebi (če v javnem wcju ni mila) lahko umijem roke. Potem ga pustim, da ga po želji uporabi še kdo drug. Tako da se kar porabijo, ja.

Posted 27 November 2012 - 06:43 PM

Jaz imam navado, da vedno, kadar se ponoči vsedem v kanguja, pogledam če je kaj (kdo) zadaj

Ali pa ko grem zjutraj iz stanovanja na hodnik vedno v hitrem postopku prižgem luč, čeprav ni tako zelo temno, da ne bi mogla zaklenit, ali pa da ne bi videla kje hodit, ampak zato, da preverim, da ni kdo na koncu hodnika, kjer je temno - to pa bolj zato, da se ne bi prestrašila in vpila po hodniku že navsezgodaj

In še tole: kjer delam moram dostikrat v skladišče it kaj iskat in takrat vedno s kotičkom očesa preverim, če je še kdo notri in če je, nastopim zelo odločno, ne cincam če moram kakšno stopničko (pre)visoko na lestvi, ali pa če se kaj opraskam

Aja aja, tole tudi: ko sem še doma živela in žurala čez vikende, ponavadi tisti, ki je vozil ni zapeljal prav gor do hiše, ampak me je spustil ven ob cesti. Jaz sem takrat vedno šla po hitrem postopku (skoraj tekla) do hiše in se nisem ozirala nikamor drugam, kot samo pod noge, ker se bojim podob v temi - enkrat me je ob prihodu domov ob stopnišču čakal nek velik kuža in ko sem zagledala njegov obris, mi je srce v hlače padlo.
Posted 23 February 2014 - 11:20 AM
Ne maram polnjenih krofov.

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 23 February 2014 - 11:32 AM
Pogosto se zalotim, da tudi ob sobotah in nedeljah preverim poštni nabiralnik - "just in case". Čeprav nikoli ni nič notri.
Posted 23 February 2014 - 12:23 PM
Ni najbolj nenavadna.
Enako!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 February 2014 - 02:36 PM
Pogosto se zalotim, da tudi ob sobotah in nedeljah preverim poštni nabiralnik - "just in case". Čeprav nikoli ni nič notri.
Jaz pa glih kontra, nabiralnik spraznim samo enkrat mesečno, ko je čas, da plačam račune.
Posted 23 February 2014 - 03:01 PM
Zanimivo

Posted 23 February 2014 - 06:20 PM
Ni najbolj nenavadna.
Jaz pa praznih ne!
Posted 23 February 2014 - 06:36 PM
Anee, ni večjega razočaranja kot ko zagrizeš v velik slasten krof, in v zadnjih grižljajih ugotoviš, da se marmelada nikjer ne skriva, ampak je pač samo NI. Groza. #firstworldproblems
After all this time?
Always.
Posted 23 February 2014 - 06:45 PM
To resis tako, da ga ne jes po grizljajih, ampak ga najprej pretrgas na pol, potem pa scipas koscke krofa in ga tunkas v marmelado na sredini. That's the way I do it :-)
#stickyfingers
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 23 February 2014 - 06:45 PM
No, jaz itak če jih jem, mam zraven dodatno marmelado pripravljeno
Moja navada pa je, da moram vedno probat jedi, ki jih jedo ostali (seveda ožja družina) in pa če fantu naredim sendvič, mu vedno en pajs odgriznem, preden mu ga postrežem.
Posted 23 February 2014 - 06:51 PM
Jaz pa glih kontra, nabiralnik spraznim samo enkrat mesečno, ko je čas, da plačam račune.
Kaj pa če dobiš kakšno priporočeno pošiljko ali paket?
Ful mi je zanimivo to, nisem še slišala tega.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 February 2014 - 06:58 PM
^^Jaz sem tko skoraj ful E. zajebala, ker se je prijavil na razpis za eno štipendijo in je navedel mene kot kontakt. In dobim jaz listek v nabiralnik, da sem dobila nekaj za štipendijo (naslovljeno name), in nisem niti POMISLILA, da bi lahko bilo to zanj, pač bila sem ziher da sem dobila kakšno potrdilo od Zoisove štipendije, da ne rabim vračat itd. In nisem šla iskat na pošto, ampak sem čakala, da mi vržejo v nabiralnik čez 14 dni. In odprem, notri pa en datum za 10 dni nazaj, haha fak. In potem sva z njegovo mami to nekak reševali, no ampak se je ok razpletlo in je štipendijo vseeno dobil. Mene je pa tut takrat malo izučilo haha.
After all this time?
Always.
Posted 23 February 2014 - 09:00 PM
Anee, ni večjega razočaranja kot ko zagrizeš v velik slasten krof, in v zadnjih grižljajih ugotoviš, da se marmelada nikjer ne skriva, ampak je pač samo NI. Groza. #firstworldproblems
Ko sem jih še jedla, je morala biti obvezno marmelada notri.
Posted 24 February 2014 - 07:21 AM
Pri pospravljanju imam to navado, da moram vedno nujno posesati in pomiti pod kavčem in posteljo. Tudi če samo "povrhu" pospravljam na to nikoli ne pozabim. Enostavno MORAM to narest lol.
Najbolj sovražim da pogledma pod kavč ali posteljo in je spodaj za cel tovornjak prahu, smeti in raznega sranja
Posted 24 February 2014 - 09:38 AM
Posted 24 February 2014 - 10:46 AM
Za večino ljdui je nenavadno, zate in zame je normalno.
Jaz ne poznam nikogar ki bi pod kavčem in posteljo sesal več kot parkrat na leto...Ali imam pa samo jaz take packe okrog sebe
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users