Spovednica
Posted 09 December 2009 - 11:58 PM
Posted 10 December 2009 - 01:48 AM
Pred kratkim sem eno rožo z balkona prinesla notri v stanovanje (tako kot lani) in jo je letos temperaturna sprememba tako šokirala, da je zdaj vsa povešena, vsak dan bolj.
Skratka, potem je še fant rekel, da se itak preveč sekiram za vse, pa da kaj objokujem eno rožo itd. Že dve leti skrbim zanjo in si je ful opomogla in je postala velika in košata, ne more zdaj kar zgnit ...
Enega kužija, katerega oglas sem našla na netu, so že oddali. In seveda sem SPET zamudila..
Posted 10 December 2009 - 09:13 AM
Morala sem nekomu povedati, fant pravi, da pretiravam brez veze, ampak lahko njemu reči, ima tako dober vid, da bi lahko avion vozil.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 December 2009 - 12:20 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 10 December 2009 - 12:38 PM
Ralph Waldo Emerson
Posted 10 December 2009 - 12:48 PM
Aja, ponavadi me špika ko imam lečo noter, ampak ne non stop, ampak čutim, pa potem še naslednji dan čutim, da sem prejšnji dan nosila leče, in to nikakor ni prav. Škoda, res, ampak mislim, da bo kar obupala. Zdaj jih že cca 14 dni ne nosim, pa je vse ok, oči počivajo. Pa tudi prej jih nisem nosila non stop, ampak zdaj bi jih pa vsaj za na kakšen žur imela, je veliko bolj praktično.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 December 2009 - 01:36 PM
Zdle sem se pol ure s fantom pogovarjala po telefonu in se tak narežala, da me trebuh boli. Kupil mi je neki za rojstni dan, ampak noče povedat kaj, reku je sam, da je neki, kar sem milijardokrat rekla, da hočem met in lepo zgleda. Js nimam blage veze kaj bi to blo, res se mi niti sanja ne, niti približno, povedat pa noče nič. In pol sem pol ure ugotavljala in pikala vanj in ko sem zložla vse fakte skupaj, je prišlo ven, da je moje darilo ogromen umetni tič, ki je tako lep, da ga lahko imaš na polici v okrasne namene in bi se ga razveselili vsi, tudi moji starši.
Meni je sajk baje naročil nekaj "flamingo roza" barve, in mi zdaj nonstop kaže odtenke, podobne temu misterioznemu predmetu, in uživa, ko jaz umiram od radovednosti.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 10 December 2009 - 02:21 PM
Joj prehlajena sem ko pes.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 December 2009 - 02:21 PM
Posted 10 December 2009 - 02:52 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 10 December 2009 - 02:54 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 10 December 2009 - 03:42 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 10 December 2009 - 03:43 PM
Posted 10 December 2009 - 03:46 PM
Posted 10 December 2009 - 04:20 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 10 December 2009 - 04:54 PM
Posted 10 December 2009 - 05:12 PM
Fergie, sem bila že v dveh okulističnih ordinacijah, kjer so me pregledali, in povedali, da je z očesom vse ok, niti dioptrija se mi ni povečala, normalno. Ampak da se pač lahko zgodi, da začne oko po določenem času določen tip leče zavračati, sem tudi menjala leče in vse, pa isti problem. Obupala sem, ker sem tudi en kup keša za to zmetala. Hvala vseeno.
Aja, ponavadi me špika ko imam lečo noter, ampak ne non stop, ampak čutim, pa potem še naslednji dan čutim, da sem prejšnji dan nosila leče, in to nikakor ni prav. Škoda, res, ampak mislim, da bo kar obupala. Zdaj jih že cca 14 dni ne nosim, pa je vse ok, oči počivajo. Pa tudi prej jih nisem nosila non stop, ampak zdaj bi jih pa vsaj za na kakšen žur imela, je veliko bolj praktično.
Ja vem, da je smotano... jaz jih tudi nosim že 10 let in mi je kar težko včasih nositi očala. Se je pa tudi meni enkrat zgodilo, da sm mela leče po 16 ur ali več v očesu in me je pol tok peklo, da sm jih morala dat za kakšen teden, dva na stran, da se je oko malo spočilo pa kupila kapljice, da ko se mi oko osuši, da ga kapljice navlažijo.
Držim pesti, da bojo učki uredu in boš lahko spet lečke nosila
Ralph Waldo Emerson
Posted 10 December 2009 - 06:52 PM
Sovražm folk, k se skoz izživlja na drugih, da bi se sam bolš počutu. Koji k* eni misljo da so, da lohk tistim k so že tko na tleh, z lažmi še znižujejo samozavest.
Posted 10 December 2009 - 08:29 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users