Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#14501 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 December 2009 - 11:58 PM

Zdle sem se pol ure s fantom pogovarjala po telefonu in se tak narežala, da me trebuh boli. Kupil mi je neki za rojstni dan, ampak noče povedat kaj, reku je sam, da je neki, kar sem milijardokrat rekla, da hočem met in lepo zgleda. Js nimam blage veze kaj bi to blo, res se mi niti sanja ne, niti približno, povedat pa noče nič. In pol sem pol ure ugotavljala in pikala vanj in ko sem zložla vse fakte skupaj, je prišlo ven, da je moje darilo ogromen umetni tič, ki je tako lep, da ga lahko imaš na polici v okrasne namene in bi se ga razveselili vsi, tudi moji starši. lol1.gif lol1.gif Jaz res nimam pojma, kaj mi je nabavil, me pa odkrito povedano malo skrbi, ker ma včasih res nore ideje in se sploh ne spomnim, da bi mu jaz kdaj na veliko omenjala, kaj hočem imet. Pomoje si je kr izmislil, da jaz tisto hočem. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 10 December 2009 - 01:48 AM

DiLeMa - laugh.gif

Pred kratkim sem eno rožo z balkona prinesla notri v stanovanje (tako kot lani) in jo je letos temperaturna sprememba tako šokirala, da je zdaj vsa povešena, vsak dan bolj. cry.gif Pa grem v vrtnarijo včeraj in sprašujem, kaj naj itd., pa tam te tete vrtnarske ful vse našponane in polne znanja in bla, bla, bla, po njihovem predavanju sem bila samo še tiho, pa kar malce mi je šlo na jok. Bilo je v smislu, češ, nimaš pojma, pa taka sprememba, pa še zalila si jo in bo zgnila, pa zdaj nimaš kaj, boš vedela za drugič ... Ja f*** off, no, saj je nisem hotla ubit! ermm.gif

Skratka, potem je še fant rekel, da se itak preveč sekiram za vse, pa da kaj objokujem eno rožo itd. Že dve leti skrbim zanjo in si je ful opomogla in je postala velika in košata, ne more zdaj kar zgnit ... cry.gif

Enega kužija, katerega oglas sem našla na netu, so že oddali. In seveda sem SPET zamudila.. cry.gif

• 0

#14503 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 December 2009 - 09:13 AM

Žalostna sem, ker mi eno oko vztrajno zavrača lečo, no, pač čutim nek pritisk če jo imam noter, in zdrava pamet mi pove, da to seveda ni kul. Okulist pravi, da je vse ok. Levo oko pa brez problema. Prav mori me, ker sem brez očal rahlo slabovidna, pa jih moram nosit, prav ne vidim se z njimi, nisem si všeč z njimi, mislim, da mi ne pašejo, nerodna sem z njimi, doma jih imam brez problema, ko sem pa zunaj jih non stop dajem gor in dol.

Morala sem nekomu povedati, fant pravi, da pretiravam brez veze, ampak lahko njemu reči, ima tako dober vid, da bi lahko avion vozil. cry.gif cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#14504 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18581 posts

Posted 10 December 2009 - 12:20 PM

Nč se mi ne da. dry.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#14505 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 December 2009 - 12:31 PM

Eh, to res ni fajni občutek, če te notri nekaj štoha :s Vsekakor ni ok, da ti to dela, a če ti zavrača, se bojim, d ani kaj dosti za storiti sad.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#14506 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 10 December 2009 - 12:38 PM

Kinky zakaj ne greš še do kakšnega drugega okulista? Te samo danes boli oz. špika ali še že več dni? Včasih pa se to en dan zgodi, potem je v redu...
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#14507 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 December 2009 - 12:48 PM

Fergie, sem bila že v dveh okulističnih ordinacijah, kjer so me pregledali, in povedali, da je z očesom vse ok, niti dioptrija se mi ni povečala, normalno. Ampak da se pač lahko zgodi, da začne oko po določenem času določen tip leče zavračati, sem tudi menjala leče in vse, pa isti problem. Obupala sem, ker sem tudi en kup keša za to zmetala. Hvala vseeno. wink.gif

Aja, ponavadi me špika ko imam lečo noter, ampak ne non stop, ampak čutim, pa potem še naslednji dan čutim, da sem prejšnji dan nosila leče, in to nikakor ni prav. Škoda, res, ampak mislim, da bo kar obupala. Zdaj jih že cca 14 dni ne nosim, pa je vse ok, oči počivajo. Pa tudi prej jih nisem nosila non stop, ampak zdaj bi jih pa vsaj za na kakšen žur imela, je veliko bolj praktično. cry.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#14508 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 10 December 2009 - 01:36 PM

QUOTE(DiLeMa @ 9. 12. 2009 - 23:58) View Post

Zdle sem se pol ure s fantom pogovarjala po telefonu in se tak narežala, da me trebuh boli. Kupil mi je neki za rojstni dan, ampak noče povedat kaj, reku je sam, da je neki, kar sem milijardokrat rekla, da hočem met in lepo zgleda. Js nimam blage veze kaj bi to blo, res se mi niti sanja ne, niti približno, povedat pa noče nič. In pol sem pol ure ugotavljala in pikala vanj in ko sem zložla vse fakte skupaj, je prišlo ven, da je moje darilo ogromen umetni tič, ki je tako lep, da ga lahko imaš na polici v okrasne namene in bi se ga razveselili vsi, tudi moji starši. lol1.gif lol1.gif Jaz res nimam pojma, kaj mi je nabavil, me pa odkrito povedano malo skrbi, ker ma včasih res nore ideje in se sploh ne spomnim, da bi mu jaz kdaj na veliko omenjala, kaj hočem imet. Pomoje si je kr izmislil, da jaz tisto hočem. laugh.gif

Meni je sajk baje naročil nekaj "flamingo roza" barve, in mi zdaj nonstop kaže odtenke, podobne temu misterioznemu predmetu, in uživa, ko jaz umiram od radovednosti. laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#14509 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 December 2009 - 02:21 PM

Kinkić jaz sem imela iste težave z lečami.

Joj prehlajena sem ko pes. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#14510 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 December 2009 - 02:21 PM

Flamingo roza barve. laugh.gif thumbup.gif Zdej pa mene tudi zanima, kaj bi to bilo, nujno poročaj potem!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#14511 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18581 posts

Posted 10 December 2009 - 02:52 PM

Lahk jo zajebe in ji podari flaminga. laugh.gif Ni šala met flaminga doma. hmm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#14512 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 10 December 2009 - 02:54 PM

Če mi podari flaminga, ga bomo imeli v njegovi sobi. sleep.gif Bom poročala, samo bo verjetno treba čakat do novega leta cry.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#14513 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18581 posts

Posted 10 December 2009 - 03:42 PM

Ptičeljubnejše bi bilo imeti ga pri tebi doma, ker je -predpostavljam- tam stabilnejši vir svežih rib. ermm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#14514 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 10 December 2009 - 03:43 PM

Čist bom znorela, s tem avtom so sami stroški. Včerej sem dala 40 EUR za menjavo olja in filtra, danes pa še 100 EUR, za fuknjen akumulator al neki v zvezi s tem. Prov bedn, pa bom spet brez keša cry.gif
  • 0

#14515 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27553 posts

Posted 10 December 2009 - 03:46 PM

Imam 1500 besed od približno 4000, ki jih potrebujem! Pa že vso literaturo sem iztrošila!! Sej res da uvod, zaključek, namen dela, metode dela tud neki nanese ampak največ 1000 cry.gif
  • 0

#14516 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 10 December 2009 - 04:20 PM

na kurac mi gre vse!!! najprej bla prašana 3 lab., čeprav sm znala za 5!! js nevem ka mi je čist sm živčna zadne cajte. v šoli je bla nagravžna malca, zto nej bi šli js,fant, pa sošolca dol jest, ampak je reku da ma preveč nabasan auto in ni placa za 5 ljudi...ja itak! celo uro sm bla sama u knižnc ko ena budala pa čakala d se bo kdo prkazu. a ne...nobenga, vsi so šli na kufe...dovgcajt za popizdit pa še ena prfukjena knižničarka je u knižnc. upala sm vsaj, da mi bo kej fant prnesu za jest, vsaj eno štručko....NE!!! sam za svojo pizdo more skrbet....pa sej nevem če mu lahk rečm moj fant, k bova itak šla narazn k ga ne prenašam več....sam k se mu stari ločujejo pa se mi bo zihr fržmagal... eh nevem.... js sm že čist na tleh glede njega!
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#14517 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26085 posts

Posted 10 December 2009 - 04:54 PM

že 3 ure pišemo en idiotski izpit, in še kar ni konec. zdej mamo 5 min pavze, pol pa ustni zagovor. lačna, utrujena, zebe me. bah.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#14518 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 10 December 2009 - 05:12 PM

QUOTE(Kinky @ 10. 12. 2009 - 14:48) View Post

Fergie, sem bila že v dveh okulističnih ordinacijah, kjer so me pregledali, in povedali, da je z očesom vse ok, niti dioptrija se mi ni povečala, normalno. Ampak da se pač lahko zgodi, da začne oko po določenem času določen tip leče zavračati, sem tudi menjala leče in vse, pa isti problem. Obupala sem, ker sem tudi en kup keša za to zmetala. Hvala vseeno. wink.gif

Aja, ponavadi me špika ko imam lečo noter, ampak ne non stop, ampak čutim, pa potem še naslednji dan čutim, da sem prejšnji dan nosila leče, in to nikakor ni prav. Škoda, res, ampak mislim, da bo kar obupala. Zdaj jih že cca 14 dni ne nosim, pa je vse ok, oči počivajo. Pa tudi prej jih nisem nosila non stop, ampak zdaj bi jih pa vsaj za na kakšen žur imela, je veliko bolj praktično. cry.gif

Ja vem, da je smotano... jaz jih tudi nosim že 10 let in mi je kar težko včasih nositi očala. Se je pa tudi meni enkrat zgodilo, da sm mela leče po 16 ur ali več v očesu in me je pol tok peklo, da sm jih morala dat za kakšen teden, dva na stran, da se je oko malo spočilo pa kupila kapljice, da ko se mi oko osuši, da ga kapljice navlažijo.

Držim pesti, da bojo učki uredu in boš lahko spet lečke nosila wink.gif

• 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#14519 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 10 December 2009 - 06:52 PM

Jutr se bom napila do konca. Poln k* mam vsega in vseh in jutr bo najin večer. Rum kola, jenga pa kaka komedija, ostali pa lohk grejo kamor hočjo.

Sovražm folk, k se skoz izživlja na drugih, da bi se sam bolš počutu. Koji k* eni misljo da so, da lohk tistim k so že tko na tleh, z lažmi še znižujejo samozavest. rpg.gif rpg.gif rpg.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#14520 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30018 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 December 2009 - 08:29 PM

zaspana sem. ohmy.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users