Spovednica
Posted 09 December 2009 - 05:18 PM
Še posebej ne prezentacij z neumnimi naslovi (Nostalgia), ki jih je treba naredit do npr jutri in mi grejo na živce. Grem pod tuš se sproščat.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 09 December 2009 - 05:25 PM
Kar tako čudno glavo imam, pa nekaj me ščemi v nosu. Pa zaspana sem abnormalno...
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 December 2009 - 05:55 PM

Posted 09 December 2009 - 07:37 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 09 December 2009 - 07:38 PM

After all this time?
Always.
Posted 09 December 2009 - 07:42 PM
Posted 09 December 2009 - 07:46 PM
Posted 09 December 2009 - 07:47 PM

Prejle sem se šla učit in sem zaspala do mal prejle.

Posted 09 December 2009 - 07:47 PM
Posted 09 December 2009 - 07:51 PM
Posted 09 December 2009 - 08:02 PM

Posted 09 December 2009 - 08:07 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 09 December 2009 - 08:40 PM
Na živce mi gre grebatorski folk, jst nisem mela časa it nekam, naredit mormo kratko prezentacijo, tisti, ki so bli in pofotkali pa nočejo slik delit. Fakju, narisala bom bolš od tebe pa če si iz lufta zmislim situacijo,ti ogabna rit ena.
Na živce mi gre nabasan urnik, ko sem na faksu od 8ih do 8ih.
Na živce mi grejo smrdljivi štumfi in dejstvo, da bom še 4 dni čist razpizdjena za vsako stvar, ker sem na koncu z živci, dokler ga ne vidim.
Jutrišnji večer.. se bom probala ne sekirat, ignorirat določene ljudi, nasploh jutri poštriham še kakega palčka pol se mi pa j* za vse. V petek še na faks in nato šibam domov, kjer se vržem v delo do nedelje, ko ga gremo iskat.. God give me strength to cope with the overemotional and straightforward family. I really dont need to hear everybody's opinion, i dont care so shut up.
In kako the hell naj se grem stuširat, če ni faking tople vodeeeeeeeeeeee!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 December 2009 - 08:47 PM
Na živce mi grejo osebki, ki si nakopljejo preveliko delo, ki ga sicer zmorejo. Postavi limit, do tja gremo, kar je preveč se črta. Ne pa da se prosjači za neke prispevke, na katere ti itak na kraj pameti ne bi prišlo, če nekdo ne bi tega omenil. Če se to dela vsako leto zakaj se mora pa letos isto? Fak, kako veš, da je slaba prodaja, če se pa še sploh ni odvilo do konca? Dam keš nasledn tedn če bo treba, prej pa ne mislim nič dajat, fakju.
Na živce mi gre grebatorski folk, jst nisem mela časa it nekam, naredit mormo kratko prezentacijo, tisti, ki so bli in pofotkali pa nočejo slik delit. Fakju, narisala bom bolš od tebe pa če si iz lufta zmislim situacijo,ti ogabna rit ena.
Na živce mi gre nabasan urnik, ko sem na faksu od 8ih do 8ih.
Na živce mi grejo smrdljivi štumfi in dejstvo, da bom še 4 dni čist razpizdjena za vsako stvar, ker sem na koncu z živci, dokler ga ne vidim.
Jutrišnji večer.. se bom probala ne sekirat, ignorirat določene ljudi, nasploh jutri poštriham še kakega palčka pol se mi pa j* za vse. V petek še na faks in nato šibam domov, kjer se vržem v delo do nedelje, ko ga gremo iskat.. God give me strength to cope with the overemotional and straightforward family. I really dont need to hear everybody's opinion, i dont care so shut up.
In kako the hell naj se grem stuširat, če ni faking tople vodeeeeeeeeeeee!
vem kak je to

Posted 09 December 2009 - 09:17 PM

Sej sem se oborožila, mam prpravleno deko, pulovr, štumfe da se zavijem ko pridem izpod tuša. Zbiram pogum.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 December 2009 - 09:20 PM

Posted 09 December 2009 - 09:43 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users