Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#14441 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27613 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 December 2009 - 11:17 PM

Ej, jaz sem ravno opažala, kako se ljudje pehajo za tem wannabe prestižem.. Na bruhanje mi gre, ko vidim, kako nekateri razmišljajo, keš, keš, križarjenje sem, križarjenje tja, keš, keš, znamke, avtomobili, keš, keš, kot da je to vse. In dejanske podobe sveta sploh ne vidijo, kar je toliko bolj žalostno. Ravno v nedeljo sem se hudo skregala s teto, prav brala sem ji s face, da me ne more gledat, kar je v bistvu tragično, glede na to, da gre za ožjo sorodnico, ampak tej ženski je nekdo moral povedat, kar ji gre. V tem momentu mi pride na misel Trifunovićevo dretje iz filma Kad porastem biću kengur, ko se tip celo noč trudi osvojit znano manekenkico, si za pijačo in karte za kino sposodi od prijateljev, itd., na koncu pa popizdi in se začne dret "ja se ne prodajem za pare, jebe mi se za pare. jebe mi se za vas i vasu jebenu modu, jebe mi se za vase liftinge, stajlinge, pilinge, kenja mi se od vasih dijeta, bukova, lukova, bekstejdzeva.. muka mi je od vas i vasih sranja, muka mi je od tih glupih televizija i glupih voditeljki koje ceo dan kenjaju o modi i o tako nekim projektima, kenja mi se od projekata, kenja mi seee.. boli me uvo gde ste bili, gde cete imati sledecu reviju, ko se pobrinuo za vas izgled, boli me bre uvo. ja necu da izigravam kretena da bi zaradio pare, jebite se manekeni, jebite seeeeee.." Mislim, sej ni stvar samo v modi, to se razširi na prenekatero področje življenja. :/ Joj, sej sploh ne vem zakaj to pišem, ampak trenutno imam poln k* ljudi, ki ne vidijo dlje od AJ hlač, Miumiu torbic, Jimmy Choojk, itd.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#14442 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18675 posts

Posted 07 December 2009 - 11:27 PM

Ma ta moj fotr je nor na avtomobile, tut po poklicu je pač poklicni voznik, ampak vseen no, ne more bit tak obsedenc, ne more mu bit tok vseen za vse ostalo. Prej smo se tok skregal, jao, k mejhn otrok je no. Mah, dons res ni bil moj dan cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#14443 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27613 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 December 2009 - 11:38 PM

Ma ne, sej to zdej ni letelo direkt na tvojega očeta, sem se spontano spomnila, ker se že dolgo kuha v meni.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#14444 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18675 posts

Posted 08 December 2009 - 12:08 AM

Ja, sej vem, sam si ful dobr napisala. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#14445 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18580 posts

Posted 08 December 2009 - 08:22 AM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 12. 2009 - 22:04) View Post

Godina

blink.gif surrender.gif

QUOTE(DiLeMa @ 7. 12. 2009 - 22:11) View Post

padsm preveč nalita. pika.

laugh.gif thumbup.gif

QUOTE(Coco* @ 7. 12. 2009 - 23:17) View Post

AJ hlač, Miumiu torbic, Jimmy Choojk, itd.

rolleyes.gif Jest sm tud en primitivc, od tega trojga sem slišou sam za Miumiu. ermm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#14446 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 08 December 2009 - 08:39 AM

Lol, zanimive debate mate tu zadnje čase.

Jaz grem tud smučat za vikend v Saalsbach, pa nimam pojma o smučanju kej preveč pa še višine se bojim. Go, me!
Če ne druzga me bo grelo kuhano vino, pa bom opazovala druge kako smučajo lol tongue.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#14447 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4334 posts

Posted 08 December 2009 - 08:55 AM

Ijooo kaj vse hodite nekam smučat, meni se ga pa tak lušta, samo snega ni od nikoder verymad.gif

Sporočam, da interneta še vedno ni. mad.gif
  • 0

#14448 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 08 December 2009 - 10:44 AM

DObr, pejt namest mene. JSt grem sam tko, k sm se odločla da bom v lajfu stvarem ki jih ne maram kdaj tud rekla DA, in mi bo izkušnja mogoče všeč...
Drugačep a zelo zelo zelo ne maram smučanja, res ne, lani sem šla celo enrkat smučat pa še to mi je bila muka.
Jaz rada drsam....
Aja da ne rečem da tu ko gremo ni snega skor nič lol in mislim da niti proge še nis odprte, je pa napovedano za danes in jutri obilno sneženje...will see....Sicer je pa kurčevo vreme napovedano za petek in soboto, nič sonca, tko da bo še zabavno...
Obstaja tud alternativa, da se gre v Kaprun smučat, sam tm bom pa zmrznla pr skoz -20...a so nori al kaj.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#14449 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 08 December 2009 - 03:56 PM

Na živce mi gre, da cimre jemljejo moje stvari. evil.gif Če mam dežnik v skupnem prostoru še ne pomeni da si ga delimo. In sploh nobena nič ne vpraša!!!! Pol pa povem, da je to moj dežnik pa reče: Aja, sem ga že zadnjič vzela!! Zdaj pa je druga cimra spet vzela moj dežnik! Moje stvari so moje pa pika.
  • 0
Vedno je bolje obžalovati nekaj, kar smo storili, kot pa nekaj česar nismo!

#14450 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 08 December 2009 - 04:11 PM

lol zej si me spomnla. je brat enkart pršu domou iz mb (bruc je) in začeu razlagat da ma 2 cimri in da je ena ful zbirčna, pa si je šla delat špagete s haše omako in je pač preveč nrdila, ostalo pa dala u vrečko pa pustila encajt na mizi... pol se ji zazdi da bi to ona pospravla, pa gre vn pa odnese v kontejner. tadruga cimra pride do nje, jo praša kje so zej uni špageti, pa reče prva ja vrgla sm jih ne.. druga se začne pizdit na njo kak je lahko taka, da hrane pa že nebojo metal stran in je šla ven, vzela iz kontejnerja vrečko in pojedla špagete biggrin.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#14451 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 08 December 2009 - 04:20 PM

Sej drugače sem ful tolerantna, vem da se je pač treba prilagajat, če si deliš stanovanje. In sploh ne jamram zaradi npr. nepomite posode, jo pač pomijem. Samo res ne maram, da ljudje jemljejo moje stvari kar brez vprašanja rolleyes.gif
  • 0
Vedno je bolje obžalovati nekaj, kar smo storili, kot pa nekaj česar nismo!

#14452 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 08 December 2009 - 04:21 PM

Nikakor se ne morem spraviti učit, grozaa. Namest, da bi že zdej mal pogledala, kej prebrala, bom pol raj hitela pred izpitom...pa cajt mam zdej pa ne gre. Beda.
  • 0

#14453 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15809 posts

Posted 08 December 2009 - 07:36 PM

QUOTE(Nincha @ 7. 12. 2009 - 23:04) View Post

Moj fotr je psihopat, res. Ne morem verjet kaj temu človeku dogaja u glavi, on se je odloču da bi si pa kupu novga mercedeza za 60 000 €. K da je przadet stari, men mori vsak mesec k ga prosm za teh 40€ da si grem nohte delat, nimamo velik keša, ampak ne, on bopa 60 000 eurou najdu nevem kje, sam da ma avto. Najbolš da prodamo stanovanje da si ta psihopat loh avto kup, pa ma BMW 5, ampak ne, ker pride marca nova on že čist pizdi da on se pa s temi starimi jajci ne misl več vozt, ma fak no a so tipi lahko še bl przadeti ej. cry.gif cry.gif Pa še ta tip moj neumn, ma nej grejo usi nekam res cry.gif

Groza, folk je res bolan v glavi. Ne zamert. oops.gif

Pr nas je pa lih obratno, se mormo kregat z atijem, ker noče pod nobenim pogojem dat za avto več kot 1000 €. lol1.gif On bi vse za nas dal, najboljši ati na svetu je. wub2.gif

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#14454 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 December 2009 - 07:43 PM

K vsemu temu bi mogoče pasalo tole:

Gospod se v ličnem fičku pelje,
a trebuh kislo zelje melje laugh.gif

Stari verzi, a dobri!

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#14455 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 08 December 2009 - 08:49 PM

Včeraj zvečer napad obupa in tečnobe in danes spet. Ne da se mi več sad.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#14456 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 December 2009 - 08:59 PM

Na FB je skupina Z SEXOM PROTI GRIPI !! in ima več kot 5000 članov. dry.gif dry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#14457 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 08 December 2009 - 09:10 PM

QUOTE(Kinky @ 8. 12. 2009 - 20:59) View Post

Na FB je skupina Z SEXOM PROTI GRIPI !! in ima več kot 5000 članov. dry.gif dry.gif

Hehe, sm glih včerej vidla in sm prov razmišlala, če bi se včlanla sam zato, da jim na zid napišem da se piše S sexom in da so očitno premejhni da bi lohk seksal, če niti tega ne vejo laugh.gif

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#14458 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 December 2009 - 09:15 PM

Če se ne motim, nas je par (ti med njimi), ki smo v skupini proti napačni uporabi rpedlogov in uporabe rodilnika biggrin.gif

Pogrešam ga.

Ne da se mi pripravit na jutrišnji razgovor za službo. Bljak.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#14459 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26196 posts

Posted 08 December 2009 - 09:28 PM

ja, meni je kar slabo postalo!
  • 0

#14460 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 December 2009 - 09:33 PM

sick.gif Meni tudi, ne morem verjet, ali pa en kup skupin, katerim naj se folk pridruži, pa bo potem nekdo nekaj naredil, se pobril po glavi, oz. ta: Če ta skupina zbere 500 članov, bo Ninsi šla u trgovino ob 7h zjutro.

Pa še ta primorščina, zjutro, come on, saj nas je več Primorcev, ampak NEKATERI smo vsaj pismeni. verymad.gif

Spoved: lena sem, gnila, ne da se mi nič, ne las umit, ne nič, popolnoma brezvoljna, zdolgočasena, in sama sebi grem na živce. Preveč časa imam, preveč.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users