Prosim.
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 04 October 2009 - 04:31 PM
Prosim.
Posted 04 October 2009 - 04:40 PM
http://www.xvideos.c...a_toya_hardcore
Janez, daj me pofuki ko prašičko me pofuki, ko potrebnico ...
Posted 04 October 2009 - 04:53 PM
Posted 04 October 2009 - 04:55 PM
Kje bi se dalo kupit tisto zadevo, ki si jo daš preko oči, da imaš temo in da lahko spiš? Ne vem, kako se temu pripomočku prav reče, a bom ga kmalu nujno potrebovala, tako da se priporočam za kak namig ... jaz še tega nisem nikjer videla po naših trgovinah.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 October 2009 - 05:02 PM
Pablo Picasso
Posted 04 October 2009 - 05:03 PM
Posted 04 October 2009 - 05:03 PM
Posted 04 October 2009 - 05:06 PM
Flaffi jaz sem tole stvar kupila v Mullerju. Cena je pa okoli 2-3 €.
Posted 04 October 2009 - 05:06 PM
U, a res. No vidiš, jaz ne hodim pogosto po HMu, zato ne vem. Najbrž imajo to nekje tam pri spodnjem perilu, ipd.?
V Müller pa stopim le, če res nikjer drugje česa nimajo, ker imam poln organ omejenih ljudi tam.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 October 2009 - 05:09 PM
http://www.xvideos.c...utside_hardcore
http://www.xvideos.c...a_toya_hardcore
Janez, daj me pofuki ko prašičko me pofuki, ko potrebnico ...
Joj bogi ta Janez, ko ma tok mjhnega (pa ozkega)
Posted 04 October 2009 - 05:33 PM
2. Emule mi je zdaj neki dni spet delal in spet spet piše, da nisem s serverjem povezana
Posted 04 October 2009 - 06:06 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 October 2009 - 06:08 PM
Fluf, tut na avionu na čezoceanskih poletih to zadevo dobiš v kompletu s štumfi, zobno ščetko in pasto.
Hvala za info, bom poletela kam čez ocean, res nujno rabim.
Posted 04 October 2009 - 06:12 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 October 2009 - 09:05 AM
Kaj naj odpišem na ravnataljevo intimno prošnjo. povabil me je namreč ven!
Ogabno je vem, jaz sem se danes kar tresla, ko sem to prebrala, še posebi, ker sem mu pisala mail glede ene šolske zadeve potem pa dobim to nazaj...
totalni šok in pojma nimam kako naj se iz tega zvlečem, ker niti pod razno ne mislim it, sam nočem pa napisat da je kreten, če bom pač kdaj rabla kako njegovo pomoč.
Posted 05 October 2009 - 10:53 AM
aaaaaahhahhaa huihihihihi
joj lejck- ogabno no... pa glede na to da vem kaj študiraš pa da si pol mislm da je to nek ravnatelj ene javne ustanove, da ni neki privatnega in ...ah...
sploh nimam nobene ideje, sploh!
pomojem bi mu samo jasno in glasno in kratko napisala- da bi želela rešit zadevo s katero si se obrnila na njega, da kar se pa tiče njegovega povabila, da ga zavračaš, ker imaš fanta in se ti pač tako početje ne zdi primerno ?
Ah pridi z mano v KP na aerobiko.
ITAK!!!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 05 October 2009 - 11:57 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 October 2009 - 12:23 PM
Joj, lejčk, to pa je sranje.
edit: sem uredila.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 October 2009 - 03:14 PM
Posted 05 October 2009 - 03:21 PM
Hmmm ... sicer bi za kak pameten komentar mogla tega človeka poznat, ampak morda pa res ni na tak način mislil in se je morda samo malo nerodno izrazil? -)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users