Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1421 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 05 July 2007 - 08:35 PM

Cene bodo podražili, brez skrbi bod'te. biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1422 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 July 2007 - 08:38 PM

Najbrž res. No ja, kdo bi jim zameril, ko pa so že zdaj tako nerazumsko nizke, a ne. huh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1423 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 July 2007 - 09:56 AM

men pa niso usec te zamaski, un gatorade nacin mi je bil bolj vsec
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1424 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 06 July 2007 - 10:19 AM

Čeprav, ja. Zamaški so p res blesavi. Tega mam jazst pri onih OH- dvojčkih. Ko ti enkrat odpreš se ne da več zapret, ne?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1425 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 July 2007 - 10:20 AM

Ja, se da zapret, ampak istočasno iztisneš en špric šampona (ker pumpico dol potisneš) in potem pač jo nazaj zaviješ, tko kot si jo odvila.

Ne vem, zgleda, da Oatmeal & Honey pa niso spremenil? Al mogoče sam ni na sliki, ker so itak sam nekteri tle gor na tej fotki. Js mam drgač od Oatmeal & Honey tud tamalo flaško (350ml) ker je fotr dobil ga za rojstn dan (prej je skoooos mojga uporablu, pa sm teto nasrala, naj mu svojga kupi) in ga je prelil v tavelko mojo, ko mava skupi zdej. Tamalo flaško pa šparam, da si bom notr prelila šampon ko bom šla na morje, ker tavelka res ni za potovanja. Z balzamom pa še ne vem, kaj bom nardila ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1426 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 July 2007 - 12:58 PM

QUOTE(DiLeMa @ 6. 7. 2007 - 11:20) View Post

Ja, se da zapret, ampak istočasno iztisneš en špric šampona (ker pumpico dol potisneš) in potem pač jo nazaj zaviješ, tko kot si jo odvila.

To zna biti zoprno, ko skos pozabiš zapret po umivanju in potem, ko pripravljaš reči na transport, skos ugotoviš to. =)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1427 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27472 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 July 2007 - 10:22 PM

Meni OH dvojcka zmanjkuje, naj jih dajo spet v akcijo, no. verymad.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1428 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 July 2007 - 10:40 PM

Jaz tudi navijam spet za to akcijo, ker moj fotr zdej religiozno uporablja moj OH regenerator (prej je tudi šampon, pa je potem dobil svojega za b-day) in mi ga ful hitro zmanjkuje, ker si ga enormne količine vmasirava v lase in lasišče - za znoret, no. laugh.gif blink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1429 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 July 2007 - 10:58 PM

QUOTE(DiLeMa @ 11. 7. 2007 - 23:40) View Post
ker si ga enormne količine vmasirava v lase in lasišče

Umiram. laugh.gif

• 0

#1430 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 11 July 2007 - 11:20 PM

jezus, moj sploh ne ve kaj je balzam, drgac sm pa slisala da bo OH spet v akciji enkrat jeseni thumbup.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1431 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 July 2007 - 06:57 AM

Z mojim balzamom so se pa umivali, ker so mislili, da je milo. Kaj noben ne bere nalepk na embalaži? Je pa taka lepa velika embalaža in - juhu, evo ga, milo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1432 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 July 2007 - 07:05 AM

QUOTE(sonchika @ 12. 7. 2007 - 7:57) View Post

Je pa taka lepa velika embalaža in - juhu, evo ga, milo.

laugh.gif laugh.gif

Moj dečko se rad umiva s Tigi šamponi tudi po telesu, ker pravi da tak fino dišijo. Sploh Brunette Goddes se mu zdi super za glancanje telesa (pa las tudi, afkors). Verjetno mu še extra ustreza to, da mu potem dlake pod pazduho dišijo po karameli. tongue.gif Pol pa se čudim, zakaj mi vsega tak zmanjkuje, če pa se nekateri prav utapljajo v teh zadevah ...
  • 0

#1433 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 July 2007 - 08:33 PM

Jst bi živčnega fasala, po najkrajši poti. Se spomnim, ko je enkrat na šotorjenju ena kolegica samo za čiščenje MUja z enega oka znucala par MOJIH robčkov za odstranjevanje MU, jaz si z enim komot cel obraz in dekolte popedenam (pač malo počakaš da emulzija z robčka "razžre" MU pa samo obrišeš dol). Sva si takoj v lase skočli. mad.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1434 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 July 2007 - 09:53 PM

Moj foter se je enkrat stuširal in umil lase z gelom za umivanje obraza.

• 0

#1435 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 12 July 2007 - 09:56 PM

moj pa s kremo za telo
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1436 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 July 2007 - 10:02 PM

Bwahahaha, tvoj vsekakor zmaga. =)
  • 0

#1437 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 July 2007 - 10:04 PM

Jaz sem se pa ful navadla bit nekak strpna glede tega. Prej sm mela celo omaro svojo za šampone in to, sem mela vse zase in varovala ko diamante, zdej pa si mislim eh, pač potrošni materijal, jebeš. Sm dala vse Tigi zadeve lepo na police v kopalnico in vsi uporabljamo, itak je vsega ogromno.
  • 0

#1438 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 12 July 2007 - 10:06 PM

QUOTE(Jenna @ 12. 7. 2007 - 23:02) View Post

Bwahahaha, tvoj vsekakor zmaga. =)

zdej sm valko napisala KREMA gor pa 5 klicajev biggrin.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1439 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 July 2007 - 11:07 PM

Moj je že poskusil Lushev Sympathy For The Skin kremo laugh.gif . Niso zastonj nalepke gor.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1440 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 13 July 2007 - 10:33 AM

QUOTE(pinga @ 12. 7. 2007 - 22:56) View Post

moj pa s kremo za telo

Moj fotr si je enkrat umil zobe z mojo kremo za lase za lažje razčesavanje. Bila je pa v taki tubi kot zobna pasta, zelene barve, pa še mal je po mentolu dišala. Je reku, da se mu je vse nekam čudno vleklo po zobeh.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users