Ja, je že včeraj ven prišlo. Groza.

Črna kronika
Posted 01 May 2014 - 04:18 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 May 2014 - 07:49 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 04 May 2014 - 08:25 PM
Posted 05 May 2014 - 02:05 PM
Umrl je Žarko Petan.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 17 May 2014 - 03:27 PM
H. R. Giger, Artist Who Gave Life to ‘Alien’ Creature, Dies at 74
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 28 May 2014 - 09:17 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 June 2014 - 03:57 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 June 2014 - 04:56 PM
In Jurij Gustinčič včeraj
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 June 2014 - 07:56 AM
Posted 10 June 2014 - 09:45 AM
Jurij Gustinčič, ja. R.I.P.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 11 June 2014 - 09:22 AM
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 11 June 2014 - 08:29 PM
Ooooo.
After all this time?
Always.
Posted 13 June 2014 - 06:41 PM
A sem samo jaz tako občutljiva, da se mi takšni članki - poročila s pogreba pospremljeni s fotografijami zdijo izredno neokusni?
Za nameček še Slovenske novice na njihovi facebook strani objavljajo linke in lahko ljudje brez kančka obzirnosti komentirajo kar jim pade na pamet....
(Sploh ne bi naletela na ta članek, če ga ne bi lajkala ena od mojih facebook prijateljic)

Edited by Kalypso, 13 June 2014 - 06:46 PM.
Posted 13 June 2014 - 07:48 PM
Se strinjam. Upam,da so vsaj dobili kakšno privoljenje družine za objavo tega. Sicer pa meni to ne gre in žal v takih člankih in slikah vidim samo tekmovanje med novinarji,fotoreporterji kdo bo ujel kaj bolj dramatičnega,tragičnega,...Prav je,da se stvari pove, ampak vse do določene meje. Te meje so pa po mojem mnenju že zdavnaj prekoračene.Sploh v takih primerih, kjer bi pa ja morala biti neka obzirnost,sočutje,da potem teh komentarjev,ki jih piše debilni folk niti ne omenjam.
Potem so pa na drugi strani še bralci,ki kar hlastajo po novih tragedijah.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 16 June 2014 - 07:44 AM
jaz si enostavno ne znam predstavljat, da samo zato, ker je policaj, postane pri novinarjih "rock zvezda".
Družina še dojet ne more grozne novice, ko že ima mikrofon pred nosom. Meni so to totalno mrhovinarski novinarji in mi je zelo žalostno, da so se zaradi denarja pripravljeni spustiti tako nizko (in zraven časopisi, oddaje, ki potem to objavljajo).
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 June 2014 - 08:21 AM
Tudi meni se zdi vse skupaj skrajno neokusno do te mere, da je tezko s prstom pokazati na najvecjo absurdnost. Porocanje s pogreba in navajanje umrlih in njihovih sorodnikov po lastnih imenih 'kot da bi krave skupaj pasli' kotirajo precej visoko.
Posted 16 June 2014 - 10:31 AM
Morda to upravičujejo s tem, da so policisti javni uslužbenci? Pojma nimam, ampak jaz bi razbila gobec/mkrofon/fotoaparat vsakemu, ki bi si drznil pojaviti na pogrebu. Pa a so normalni?! Samo zato, ker sožalje izreka šef policije, še ni treba, da so Slovenske novice zraven.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 June 2014 - 10:40 AM
Meni se tudi to zdi odurno, prekleti mrhovinarji, nobenega spoštovanja do umrlega in njegove družine.
Pač v stilu Slovenskih novic.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 July 2014 - 06:39 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users