Jump to content

Photo

Črna kronika

• Please log in to reply
2165 replies to this topic

#1421 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85982 posts

Posted 01 May 2014 - 04:18 PM

Ja, je že včeraj ven prišlo. Groza.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1422 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 03 May 2014 - 07:49 PM

bob2.png

Bob Hoskins

:(

http://www.bbc.com/n...t-arts-27224995

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1423 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 04 May 2014 - 08:25 PM

Ja, sem bila tako žalostna. =(
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1424 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 05 May 2014 - 02:05 PM

Umrl je Žarko Petan.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1425 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 17 May 2014 - 03:27 PM

GIGER-1-obit-master675.jpg

H. R. Giger, Artist Who Gave Life to ‘Alien’ Creature, Dies at 74

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1426 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 May 2014 - 09:17 PM

Umrla je aktivistka, pisateljica in pesnica Maya Angelou
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1427 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85982 posts

Posted 08 June 2014 - 03:57 PM

Zoran Garevski :cry:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1428 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 08 June 2014 - 04:56 PM

In Jurij Gustinčič včeraj :(

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1429 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 09 June 2014 - 07:56 AM

:cry: :cry:

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1430 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 10 June 2014 - 09:45 AM

Jurij Gustinčič, ja. R.I.P.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1431 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 11 June 2014 - 09:22 AM

Poslovil se je avtor knjig o Pikiju-Eric Hill

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1432 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 11 June 2014 - 08:29 PM

Ooooo. :(

• 0

After all this time?

Always.

#1433 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 13 June 2014 - 06:41 PM

A sem samo jaz tako občutljiva, da se mi takšni članki - poročila s pogreba pospremljeni s fotografijami zdijo izredno neokusni?

Za nameček še Slovenske novice na njihovi facebook strani objavljajo linke in lahko ljudje brez kančka obzirnosti komentirajo kar jim pade na pamet.... :down:

(Sploh ne bi naletela na ta članek, če ga ne bi lajkala :butl: ena od mojih facebook prijateljic)

edit: Poleg tega me preseneča, da objavljajo imena in priimke umrlih - KLIKKLIK? A to sploh lahko? Kaj pa varstvo osebnih podatkov? :hmm:

Edited by Kalypso, 13 June 2014 - 06:46 PM.

• 0

#1434 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 13 June 2014 - 07:48 PM

Se strinjam. Upam,da so vsaj dobili kakšno privoljenje družine za objavo tega. Sicer pa meni to ne gre in žal v takih člankih in slikah vidim samo tekmovanje med novinarji,fotoreporterji kdo bo ujel kaj bolj dramatičnega,tragičnega,...Prav je,da se stvari pove, ampak vse do določene meje. Te meje so pa po mojem mnenju že zdavnaj prekoračene.Sploh v takih primerih, kjer bi pa ja morala biti neka obzirnost,sočutje,da potem teh komentarjev,ki jih piše debilni folk niti ne omenjam.

Potem so pa na drugi strani še bralci,ki kar hlastajo po novih tragedijah.

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1435 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24570 posts

Posted 16 June 2014 - 07:44 AM

jaz si enostavno ne znam predstavljat, da samo zato, ker je policaj, postane pri novinarjih "rock zvezda".

Družina še dojet ne more grozne novice, ko že ima mikrofon pred nosom. Meni so to totalno mrhovinarski novinarji in mi je zelo žalostno, da so se zaradi denarja pripravljeni spustiti tako nizko (in zraven časopisi, oddaje, ki potem to objavljajo).

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1436 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25920 posts

Posted 16 June 2014 - 08:21 AM

Tudi meni se zdi vse skupaj skrajno neokusno do te mere, da je tezko s prstom pokazati na najvecjo absurdnost. Porocanje s pogreba in navajanje umrlih in njihovih sorodnikov po lastnih imenih 'kot da bi krave skupaj pasli' kotirajo precej visoko.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1437 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29720 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 June 2014 - 10:31 AM

Morda to upravičujejo s tem, da so policisti javni uslužbenci? Pojma nimam, ampak jaz bi razbila gobec/mkrofon/fotoaparat vsakemu, ki bi si drznil pojaviti na pogrebu. Pa a so normalni?! Samo zato, ker sožalje izreka šef policije, še ni treba, da so Slovenske novice zraven. :roll:

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1438 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 June 2014 - 10:40 AM

Meni se tudi to zdi odurno, prekleti mrhovinarji, nobenega spoštovanja do umrlega in njegove družine.

Pač v stilu Slovenskih novic.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1439 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 04 July 2014 - 05:43 PM

http://www.delo.si/n...ales-kogoj.html

• 0

#1440 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 04 July 2014 - 06:39 PM

:o 

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users