Vaša Lastoria je FUL boljša od ljubljanskih, sem bila že nekajkrat v KP, še večkrat pa v LJ. Ta v centru ni vredna niti evra, kelnarji so strašansko arogantni (sploh šef, jaz takega odnosa še nisem videla, res), študentje lahko sedijo samo v zgornjem štuku, LOL. Ful počasna postrežba (sem porabila tudi že po 2 uri tam not za eno bogo kosilo), hrana tudi ni presežek. Na Gospodarcu sem bila samo kake 2x, kolikor se spomnim, mi je bilo ok.
V KP je druga ponudba, ful dobra, super ambient, prijazni in hitri kelnarji, brez pripomb.

Jaz sem danes jedla v turški, Yildiz Han, kolega je kupil bone preko ene od strani ala Kuponko itd. Vključena je bila predjed (popečena zelenjava z jogurtovim prelivom, meni ni bilo ok, ker je bilo pekoče), čaj (jaz ga nisem pila, ker je bil črni, in je bil večer

) in pa glavna jed (neki turški čevapčiči, fuj, ful so bili mehki, res FUL, kot nek mesni puding; pa krompir). Hvalabogu smo naročili dodatno še en kebab (tisti, ki ga dobiš na krožniku) - to je bilo pa res res dobro. Kakorkoli, doplačati smo morali 30€ (poleg 20€ za 4 kupone) - zakaj? Ker smo morali poleg kebaba, kozarca vina in navadne solatke (to bi prišlo pod 20€) plačati še pijačo, ki nas je čakala na mizi (imeli smo rezervirano). 2 pollitrski Dani in vrč soka. Jaz sem mislila, da je to pač zastonj - če ti je nekaj "vsiljeno", ponavadi ne rabiš plačat (mislila sem, da je všteto v kupon) - drugače bi si nekaj svojega naročila, a ne? Jaz se nisem najedla SPLOH (tudi ostali niso bili preveč zadovoljni) in se mi zdi, da smo ful preplačali, glede na to, da smo kao jedli na znižane kupone. Natega so mi ti kuponi, ne bom več jedla na to pomojem (sicer sem jedla prvič no, morda posplošujem). Sicer so pripravili še malo šova, trebušna plesalka itd, pa osebje je res fuul simpatično in prijazno (mi je kar bedno kritizirat hrano, ko se spomnim na njih), tako da vsaj plus za to.