Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1421 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 30 May 2008 - 09:35 PM

Ok, hvala.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1422 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 04 June 2008 - 11:27 AM

Jst sm šla kar kupit spf 15 da jim ne bo spet tok hitro zmanjkal vsega kot ponavadi wub.gif
Zdej mi je pa žal da si nisem še za po sončenju ampak žal bo treba počakat do 15 da bo mal več dinarčkov sad.gif
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#1423 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 June 2008 - 07:52 PM

Jaz sem si tudi kupila to kremo za sončenje. thumbup.gif
  • 0

#1424 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 04 June 2008 - 08:33 PM

A ima katera tisto s faktorjem 30? Je enako dobra kot s spf 15? Jst bi tudi mela ful!! smile.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#1425 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 04 June 2008 - 08:40 PM

Ja mene tudi zanima tale s 30.
  • 0

#1426 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 June 2008 - 10:57 AM

Sem gledala v trgovini tele kreme. SPF 6 in 15 stanejo enako, SPF30 pa 1€ ali 2 več. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1427 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 June 2008 - 11:27 AM

jaz bom vzela 30ko zase, 15ko za mami (pa fajn mi je, da piše, da se lahko uporablja za telo in obraz, da nau treba 2eh kupovat smile.gif)in tisto olje za po sončenju, čeprav ne vem,a li se splača, da ni spet neki brezveze .... a lahko katera, ki ga že ima, napiše oceno? oops.gif hvala! smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1428 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 June 2008 - 11:38 AM

Eh, sej načeloma če ti krema paše (sestavinsko in drugače) lahko vsako uporabljaš na obrazu, zakaj pa ne. To je bolj marketinška poteza, če mene vprašate. Sem jih pa včeraj pozabila povohat. ermm.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1429 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 June 2008 - 12:11 PM

Špelič, če boš kupila olje, se zelo priporočam za sestavine.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1430 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2008 - 12:41 PM

Mene pa mika losion po sončenju... če bo kdo izbrskal sestavine, se tudi priporočam.
Olje me ne mika preveč... ne maram mastnoče, sploh pa ne poleti.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1431 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 05 June 2008 - 01:15 PM

to olje imam doma pa ko pridem iz službe, bom napisala sestavine smile.gif

Špela, olje meni osebno ful noro diši tongue.gif kožo pa naredi mehko in voljno kot vsako drugo olje. jaz sem ga kupila predvsem zaradi vonja in filing na koži mi je všeč smile.gif
  • 0

#1432 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 05 June 2008 - 01:57 PM

yahoo.gif

Jaz si bom šla tudi kupit tole kremo s spf15 pa še rižev tonik bom vzela. imam vedno bolj mastno kožo in se mi zdi, da bo super sedaj za poleti.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1433 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2008 - 02:37 PM

Jaz imam tudi čedalje bolj nekam normalno do že skoraj mastno kožo, tako da bi lahko padlo kaj iz te riževe kolekcije. Mikata me tonik in piling v prahu.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1434 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 05 June 2008 - 03:02 PM

a ta tonik matira?
Koža se mi obupno masti in sveti, pa uporabljam le tonik. groza!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1435 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 June 2008 - 03:04 PM

Ta piling v prahu je encimski, kot tisti od ArtDeco?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1436 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2008 - 03:06 PM

Tole piše na L'Occitane strani:

Očiščevalni tonik Rdeči riž
Rižev dvofazni tonik je namenjen negi mešane in mastne kože. Vsebuje kis, izvleček in puder iz organsko pridelanega rdečega riža iz Camarga, ki skupaj z derivatom cinka uravnavajo izločanje kožne maščobe. Prva faza globinsko očisti in oži pore, druga faza nežno matira kožo.
Izdelek ni komedogen.

Piling v prahu Rdeči riž
Kosmiči riževega pilinga se v stiku z vodo pretvorijo v nežen kremast piling, ki odstranjuje odvečno kožno maščobo, nečistoče in odmrle kožne celice, ki lahko mašijo pore. Vsebuje izvleček organsko pridelanega rdečega riža iz Camarga in prah iz riževih luščin ter čistilno belo glino. Stresite nekaj pilinga v vlažne dlani in s krožnimi gibi nanesite na mokro kožo obraza, vendar ne okrog oči. Zmasirajte in dobro sperite. Uporabljajte do dvakrat tedensko. Za najboljše rezultate uporabljajte skupaj z ostalimi negovalnimi izdelki iz kolekcije Rdeči riž. Brez konzervansov.

• 0

#1437 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 05 June 2008 - 03:07 PM

Hvala, Fluffy
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1438 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 June 2008 - 03:08 PM

Kolk pa kej stane piling? Vsaj približno? Jaz bi ga imela, ampak več kot 20€ niti slučajno ne dam.
  • 0

#1439 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2008 - 03:11 PM

Jaz grem jutri zagotovo po tonik, za piling pa bom še videla - odvisno od cene.
Pojma nimam, koliko je. A mislim, da bi bilo do 20eur povsem dovolj, ane. dry.gif
Poročam!

• 0

#1440 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 05 June 2008 - 03:11 PM

Cen pa nimajo zraven na njihovi strani ne? twisted.gif
Ta tonik zihr stane tam okol 13€ a ne?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users