Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#1421 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32522 posts

Posted 13 November 2014 - 10:00 AM

Jaz sem naredila točno tako kot smo se zadnjič menile :P  sem šla v poslovalnico in rekla, naj mi pokaže najcenejše pametne telefone, pa mi je pokaza tega LG-ja za 10 € in še 3 različne za 25. Ker sem imela še 16 € za odplačat zaradi predčasnega nakupa novega telefona, sem potem vzela tega za 10 in je prav super, ima večji ekran in 5M fotič.

Ta ki sem ga pa zdaj imela, je bil pa 1 € (en manjši pametni Samsung)

Jaz že 50 € ne bi dala.

• 0

#1422 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26020 posts

Posted 13 November 2014 - 10:05 AM

Pa saj z vezavo ti itak nanese. Jaz imam predplacnisko SIM in pride res poceni vse skupaj. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1423 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32522 posts

Posted 13 November 2014 - 10:10 AM

Aja, to pa itak, 20€ plačujem za paket, kar mi je zgornja meja.

• 0

#1424 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23389 posts

Posted 13 November 2014 - 10:43 AM

Meni je trenutno 50 € zgornja meja za telefon. Paket imam pa še Orto v nulo + opcija 201 za druga omrežja + ena akcija, ki sem si jo enkrat aktivirala, za 3 € popusta na opcijo 201, tako da je skupaj nekje 15 €. Tega paketa zdaj ni več in ne vem, kako je ob nakupu novega telefona, a moraš it na nov paket ali lahko ostaneš na tem. Da bi pa ob naročnini še dve leti plačevala zraven še dodatnih 10 € recimo za odplačilo nekega super duper telefona, mi je pa tumač.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1425 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32522 posts

Posted 13 November 2014 - 10:57 AM

Ja, jest tud tega ne bi.

• 0

#1426 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15770 posts

Posted 21 November 2014 - 09:10 PM

Jaz imam pa nov telefon, Samsung Galaxy Core 2, pa lep ovitek s sovicami. :)
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1427 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17077 posts

Posted 24 January 2015 - 08:55 PM

Ima katera izkušnje z LG Nexus 4? :) Kako se obnese?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1428 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26020 posts

Posted 24 January 2015 - 10:58 PM

Meni je ta teden ekran na telefonu dal odpoved in bom primorana nekaj drugega si omislit  :cry: Moram razmislit, kaj sploh rabim / kaj "bi bilo fajn imet" glede na to, da se moj studentski staz pocasi izteka in da bo telefon verjetno tudi cemu drugemu kot budilki namenjen.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1429 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 24 January 2015 - 11:06 PM

A ne boš od mene jerbala? :P
  • 0

#1430 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26020 posts

Posted 25 January 2015 - 07:52 AM

A mas kej za jerbat? :D Mal si dalec ... Midva se vseh bozicnih voscilnic nisva dobila, LOL.

• 0

#1431 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 22 February 2015 - 07:12 PM

Kako ste kaj zadovoljne z LG-ji? Marca mi poteče naročnina, samsung mi že pošteno šteka in razmišljam o LG G3S

• 0

#1432 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32522 posts

Posted 22 February 2015 - 07:29 PM

Pa jaz ga imam zdaj ene par mesecev in mi je kul, edin tega pač ne morem prebolet, da pri teh pametnih telefonih tako malo zdrži baterija.

Sicer sem bila pa zadovoljna tako s Samsungom in Nokio prej... sem namreč zelo nezahteven uporabnik in ne vem, koliko je zato moje mnenje relevantno. :wink1:

• 0

#1433 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 22 February 2015 - 09:16 PM

Pa jaz ga imam zdaj ene par mesecev in mi je kul, edin tega pač ne morem prebolet, da pri teh pametnih telefonih tako malo zdrži baterija.

Sicer sem bila pa zadovoljna tako s Samsungom in Nokio prej... sem namreč zelo nezahteven uporabnik in ne vem, koliko je zato moje mnenje relevantno. :wink1:

kak je z signalom? glede na samsung, vleče isto povsod al ti kje zmanjka?

• 0

#1434 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17077 posts

Posted 02 April 2015 - 04:37 PM

Ima katera HTC Desire 820? Mnenja in izkušnje? 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1435 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 02 April 2015 - 05:38 PM

Jaz ga imam, jutri bo en teden :D Zaenkrat mi je ful fajn, čeprav je ogromen, ma sem se hitro navadla in me to ne moti. Hiter je ful, baterija zaenkrat zdrži dva dni, slike so ok, ma je pa res, da je moj še ful nov. Edino prstni odtisi se mi zdi da se nadpovprečno poznajo.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1436 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23389 posts

Posted 04 August 2015 - 08:19 PM

Ima katera izkušnje s Sony Xperia E4g, Sony Xperia M2 Aqua, HTC Desire 510, Nokia Lumia 830 ali Microsoft Lumia 640?

Kolikor sem gledala, se mi zdi, da veliko dražjih telefonov nima nič kaj boljših lastnosti od marsikaterega cenejšega. Na katere lastnosti je dobro biti pozoren? Primerjala sem velikosti pomnilnikov, zmogljivost baterije, ločljivost zaslona, fotoaparat in kamero. Kateri operacijski sistemi so v redu? Sem se odločila, da bi pri Simobilu vzela enega od telefonov do 144 €, pa ob nakupu preko interneta dobiš še 20 € popusta.

• 0

#1437 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86394 posts

Posted 04 August 2015 - 08:25 PM

Kolikor sem gledala, se mi zdi, da veliko dražjih telefonov nima nič kaj boljših lastnosti od marsikaterega cenejšega. 

Seveda imajo. :) Ti našteti telefoni so vsi precej slabi oz. primerni za nezahtevnega uporabnika, zato je tudi cena temu primerna. Če se da, potem raje vzemi Androida in ne Windows phona, ker imaš neprimerljivo večji nabor appov. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1438 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 August 2015 - 08:26 PM

Jaz nimam nobenega od zgoraj naštetih, ampak ti polagam na srce, ne vzemaj cenejših različic oz spodnjih razredov.

Jaz imam zdaj Xperio, pred to sem takisto imela Xperio. Prva je bila draga, višji razred, med dražjimi, ta zdej je pa nižji/srednji razred in razlika JE. Kdor reče da ni, ne vem.. ali je res tako nezahteven uporabnik ali ne vem kaj. Jaz nikoli več ne kupim telefona iz nižjega / srednjega ranga, ever.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1439 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86394 posts

Posted 04 August 2015 - 08:30 PM

Ja, sigurno se pozna pri perfomansu. Na žalost se zdaj ne dobi več dobrih telefonov po zmerni ceni, res dobri so tam od 600 naprej (redna cena). 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1440 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23389 posts

Posted 04 August 2015 - 08:37 PM

Jina, to glede lastnosti sem mislila recimo telefone za 150 € v primerjavi s tistimi za 50 €. Tisti za 500 € pa sigurno da so ful boljši. Hmm. Jaz pomoje nisem ravno nek zahteven uporabnik...kličem, pošiljam sms-e in mms-e, uporabljam fotoaparat in kamero, glede raznih aplikacij pa nimam pojma, ker zdaj itak nič nimam na sedanjem telefonu. Gledala sem cene na paketu, ki bi ga imela in so do 144 €, potem sta še ena 2 grda, Caterpillar in še eden, potem pa so že 200 € in več. Meni se zdi 200 € FUL za telefon, kaj šele 500 €. Toliko nisem pripravljena dati. A se nič normalnega ne dobi več pod 200 €.  :mellow:

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users