Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1421 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 09 May 2008 - 11:31 AM

Ja itak je zastarel, oba sta zastarela. Ampak ju je pomoje fajn imet, ker maš vse na kupu.
  • 0

#1422 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 May 2008 - 12:06 PM

Je katera že zbrala pet velikih črnih lončkov in šla po zastonj obrazno masko? Jaz imam zdej doma že tri prazne lončke, četrti in peti bosta prazna maksimalno v roku enega meseca. Na Lushevi strani piše, da morajo biti lončki čisti, kar je valda razumljivo, me pa zanima, če morajo bit odstranjene tudi nalepke? Verjetno te mase, iz katere so lončki, ne morejo reciklirat kar skupaj s papirnatimi nalepkami - ali pač?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1423 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 09 May 2008 - 12:08 PM

Jaz imam tud tri prazne. Sam mi ne bo uspel še dveh izpraznit, ker preveč šparam s temi maskami in kremami rolleyes.gif

Nalepk ti ni treba odstranit. V trgovini v njihovem zbiralniku odpadnih lončkov imajo vsi nalepke gor.
  • 0

#1424 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 May 2008 - 12:13 PM

Kak ti ne bo uspel - nikoli? laugh.gif Sej ta akcija menda ni časovno omejena, ane?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1425 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 09 May 2008 - 12:16 PM

Mislim da traja do konc junija.
Zakaj mam ta podatek v glavi? Ne me za besedo držat. Samo zadnjič, ko sem šla mimo, se mi zdi, da je pisalo na izložbenem oknu.

• 0

#1426 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 09 May 2008 - 12:36 PM

jst bom zdele (v roku 1 tedna) porabila šampon Curly Wurly (velik črni lonček) pa ga lahko kateri šenkam, če hoče

edit: lonček že oddan biggrin.gif Ni minilo niti 5 minut biggrin.gif
  • 0

#1427 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 09 May 2008 - 03:30 PM

QUOTE(Frida @ 9. 5. 2008 - 12:31) View Post
Ja itak je zastarel, oba sta zastarela. Ampak ju je pomoje fajn imet, ker maš vse na kupu.

Zdaj mam že 5 različnih katalogov, ne morem se ločit od njih oops.gif

In danes nisem mogla mimo Lusha, ne da bi vsaj neki kupla. Tokrat je šel z mano Olive Branch.

• 0

#1428 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 09 May 2008 - 03:52 PM

Olive Branch je zame najboljše, kar imam od Lusha; sama sebe skoz voham, k tok lepo diši smile.gif
  • 0

#1429 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 May 2008 - 04:09 PM

meni je edino žal, da niso bolj negovalni tile geli. ker je moja koža zadnje času po telesu dobesedno tako suha, da to ni več normalno, bi mi po moje šokantno izsušili kožo. ampak da mi je ne bi, bi pa spet mogli bit šokantno oljnati in negovalni... take izdelke pa itak lahko z lupo iščem.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1430 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 09 May 2008 - 04:38 PM

Če ti ne smrdi prehramben vonj šamponov, potem probaj Balea Young jagoda jogurt. Ta pa dvomim, da bi ti izsušil...ful pusti gladko, skoraj naoljeno kožo, a ne mastno...Jaz imam normalno po telesu, pa mi je skoraj že preveč hranljivo.
  • 0

#1431 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 May 2008 - 04:42 PM

grem stavit, da bi mi izsušil. laugh.gif a je kaka oljnata krema za tuširanje to? pa hvala za namig, bom preverila jutri v DMu. če ne drugače, ga bom porabila za umivanje rok - katere seveda tudi rabijo posebne čistilce.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1432 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 May 2008 - 05:41 PM

Ne, to je tisto, kar sem jaz v torek kupila. Pač kremni gel z vonjem jagode, meni ima naravnost orgazmičen vonj, sploh mi ni cheap, ampak res njam, ker obožujem jogurtaste vonje - ta je kot jagodni jogurt/sladoled. Je srednje gost in zelo prijetno kremast, a nikakor masten. Meni kože niti malo ne izsuši, a ob enem tudi nahrani ne - sem prepričana, da za tvojo kožo žal ne bo.
  • 0

#1433 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 May 2008 - 08:09 PM

^^Jaz imam tega za na fitnes, kupila sem ga pač zaradi spominov oops.gif , meni sicer diši, ampak enim bo mogoče vonj preveč umeten.
  • 0

#1434 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 09 May 2008 - 10:28 PM

Žalostna sem zarad Olive Brancha cry.gif Resda je zadnji od gelov, ki ga še nisem imela (no, pa Ghosta še ne, je itk nov)...pa mi je bil v trgovini kr kul...a se še zdej nisem navadla, da so vonji izdelkov tam čisto drugi kot doma. Ne dopade se mi, na bruhanje mi gre ob njem. Kak je pa to možno, pa tudi ne vem, do zdaj še nikdar nisem slišala negativne kritike o Branchu. Meni pa zadihta po moški ceneni vodici po britju+ citrusi...uh. Še Tramp mi je boljši. evil.gif K sreči sem vzela le 100 ml, pa mi je tut tega žal.

Tak nerada moram priznat, da se mi razen happy hippy, pri njih noben gel ne dopade zares fulll. Kar je zame- čudež.

• 0

#1435 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 10 May 2008 - 08:16 AM

A res??? Kako zanimivo, meni pa noro diši in obratno mi je žal, da sem kupila Happy Hippy namesto še enega Olive Brancha sad.gif , bi imela zalogo, ker res ne šparam pri tuširanju z njim.

• 0

#1436 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 10 May 2008 - 09:40 AM

Obstaja kakšen Lushev parfum z vsaj podobnim vonjem masažne ploščice Fever? Mi tako noro diši smile.gif
  • 0

#1437 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 May 2008 - 09:58 AM

LOL. laugh.gif Obstaja, ja. wink.gif

http://www.lush.hr/?...r...zvod&id=504
  • 0

#1438 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 10 May 2008 - 10:07 AM

Heh pa res. Super. Hvala smile.gif biggrin.gif
  • 0

#1439 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 10 May 2008 - 12:11 PM

Men je pa Fever ploščica začela smrdet. Enostavno je to premočen vonj zame. Ploščico sm uporabila samo enkrat in od takrat mi samo stoji v omari.

Najbolj sem zadovoljna z Sympathy for the Skin, najboljša krema kar sem jo imela, ima noro dober vonj po vanilijevem pudingu, čist za pojest njam.gif . Dobra mi je tudi Soft Couer ploščica in Honey Bee krogla.

Mam pa zdej že wishlist narejen, bom verjetno kar prek neta naročila. Bi pa mela American Cream balzam, Mange Too in Nutts ploščici ter Black Pearl in Butterball krogli.
  • 0

#1440 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 May 2008 - 12:19 PM

sploh nisem vedla, da ma lush trdi parfum z vonjem fever ploščice. woot.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users