Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1421 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 21 January 2010 - 12:01 AM

Omg, jst sm pa včeraj sanjala, da sem šla na maturantski ples. In itak smo mogli bit tam že tri ure prej in ko sem prišla v tisto dvorano, sem ugotovila, da sploh nimam s sabo obleke cry.gif
Ker pa bi imela do doma ene dve uri z avtom, sem panično klicala mamo, če mi lahko dostavijo obleko in se napol jokala, da kaj bom zdej brez obleke.... Oh no, prou vsa sem bla zdepresirana v sanjah in sem hotla kar domov... down.gif smile.gif
  • 0

#1422 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 21 January 2010 - 12:57 AM

Ej skor identične sanje sem mela tut jst nedolgo nazaj laugh.gif A maš letos maturanca? smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1423 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 21 January 2010 - 12:11 PM

sanjala sm to kar doživlam zdej (ležanje u postli, filanje z antibiotiki, lekadolom, čajem in vsemm sranjem). kr naenkrat sm se znašla na trajektu v pižami in pateki, brez prtlage, nenališena itd. (s frendi in mojim fotrom huh.gif naj bi šli u zrče) in ko izstopmo, se spomnem da nimam kontracepcijskih sabo, ne antibiotikov, nobenih zdravil. in da itak nebi mogl it nazaj po njih. pa sm prašala eno frendico če bi mi posodla tistih par tabletk dokler bomo dol, pa je rekla da ja ni panike, ona ma itak zmer še eno škatlco povrh s sabo, da lahko komu posodi laugh.gif laugh.gif no vmes sm se zbujala, ampak sm bla tak omotična, da sm misla da se mi to res dogaja. nakonc sm se zbudila ob pol 10, sm si rekla zj mam pa dost. kake zrče?? al je še zima xD
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1424 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 21 January 2010 - 12:12 PM

QUOTE(Nincha @ 21. 1. 2010 - 0:57) View Post

Ej skor identične sanje sem mela tut jst nedolgo nazaj laugh.gif A maš letos maturanca? smile.gif

Nee, fora je v tem, da sem ga imela že kdaaj cry.gif smile.gif Očitno podoživljam tiste čase.
  • 0

#1425 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 09 February 2010 - 09:18 AM

Jest sem sanjau našo kadrovsko referentko. Nč žmohtnega, zato se sprašujem, a je to napoved česa neprijetnega.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1426 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 February 2010 - 09:26 AM

Jaz sem sanjala, da sem dobila bratca, in da sem se na vso silo upirala, da mu ne bo ime Luka. ohmy.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1427 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 09 February 2010 - 09:33 AM

Jaz pa da nas je Braunkopf na forumu prepričevala kako so šparglji dobri.
  • 0

#1428 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27325 posts

Posted 09 February 2010 - 04:31 PM

Zdaj sem se spomnila, da sem sanjala, da sva s fantom hotla na morje, pa nisva vedla kam naj greva laugh.gif
  • 0

#1429 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 February 2010 - 06:39 PM

Za danes se ne spomnim, se pa spomnim, da sem pred parimi dnevi sanjala La Toyo na poker mizi ( od sobote se pokra niti prtaknila nism wacko.gif ).
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1430 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 February 2010 - 11:11 AM

Po dolgem času sanjala nekaj prijetnega. Prav vsako noč sanjam kakšne čudne dolge sanje, da se še cel dan sprašujem od kje mi to.

No, bile so prijetne. (: Nekaj nedovoljenega, zato pa tk rada sanjam, you can do aaaaaaaaanything. Anything.

Hint: There were three spanish boys...
laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1431 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 10 February 2010 - 02:48 PM

Js sem pa sanjala ,da so me hotl poročit. Da je bilo že vse zmenjeno in gostje povabljeni in na koncu sem šele js zvedla, da se morm poročit ne vem zakaj. Ženina pa sploh določenega nisem imela ampak so mi samo rekl da pač en že bo prišel. Na koncu seveda nisem pršla na poroko in sem pustila, da je vse skupaj propadlo. Tko da je bil na koncu tak fajn občutek zmagoslavja. laugh.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

• Guests

Posted 20 April 2010 - 09:42 AM

Jaz sem mela popolne sanje danes. Da sem se nekako znašla v tistem času v Beogradu, ko je Žika bobnal pri Ekatarini, in me je peljal do njih...v živo sem sanjala, kako se ga spraševala, če misli, da je Magi AIDS dobila od VD-ja (ne VD kot čistilo, ampak Vd...bobnar prejšji, ki je umrl za AIDS-om že prej, Magi je pa hodila z njim), pa je reku, da misli, da ja....in da zato pazi, ker on zdej hodi z njo (btw...Magi je resnično hodila z obema).
Itak je bil tam tud Milan, pa kr njegova punca sem bla (vmes me je zaskrbelo, kako naj mu razložim, da jaz nisem v resnici iz tistega časa, da sem iz prihodnosti prišla), stanovala sem pri njemu...mislim uuaauuu sanje. wub.gif wub.gif wub.gif

Sicer so se na koncu čist sfižle, ker Milan kar naenkrat ni bil več Milan, ampak en psihopat, ki me je nekam odpeljal...pa kr eni grozni otroci so bili....zmedeno vse.

Edit: Pozabla dodat, da sem sanjala tud mojo Lasko. cry.gif
  • 0

#1433 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 28 April 2010 - 03:27 PM

js sm prejšno noč sanjala d sva bla z enim na fitnesu pa da sma se lih oba stuširala (tko k zmer on v eni garderobi, js v drugi, a oba mava svoje stvari tam k se on tušira) in pol js pridm v uno garderobo on je biu pa v boksarcah js pa oblečena... pol me je pa krnaenkrt prjev,sleku pa stisnu k seb, se usedu tak da sm bla js stisnjena k njemu in pol me je tk zrajcu in sm se zbudila in pol sm hotla spat pa spet sanjat to in krneki me je medl wub2.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1434 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 May 2010 - 09:07 AM

Meni se je pa danes ponoči cel film sanjal. sweat.gif

Bila sem na nekem gradu (v kakšnem 14. stoletju). Moja mama, graščakinja, je ravnokar bila noseča (rodila naj bi dvojčka). Jaz sem imela še eno mlajšo sestro, ki se je zaljubila v temnopoltega služabnika. In ker to ni bilo primerno, sem jo na vsak način hotela spraviti k pameti.
Ko sem ga enkrat obiskala v njegovi sobi (v poslopju za služinčad), da bi ga prepričala, naj se jo izogiba, sem se vanj zaljubila sama.
Potem sva se na skrivaj dobivala, pa zelo sva bila zaljubljena.

Nekega dne, med sprehodom skozi gozd - nedaleč od gradu - pa se pojavijo tri punce, oblečene kot v današnjem času. Ko sem jih spraševala, kaj delajo tu, so me popolnoma ignorirale. Kmalu sta se jim pridružila še dva fanta. Namenjeni so bili v grad. Jaz sem to na vsak način poskusila preprečiti, a me nihče ni jemal resno.

Ko sem v gradu hodila po hodnikih (da bi jih prestregla), sem začela opažati nenavadne stvari - okrasja, slik in druge opreme ni bilo več. V eni sobi je bila na pol podrte stena in vse je bilo zaraščeno z drevjem.

Naenkrat se je ob meni pojavil temnopolti služabnik (imena se ne spomnim več), me prijel za roko in me na silo odpeljal ven. Ko sva bila od gradu kar precej oddaljena, sem pogledala nazaj in videla, da je grad zdaj le še ruševina, popolnoma zapuščen.

Takrat mi je postalo jasno, da sva midva v bistvu duhova, ujeta tam.

Potem sem se pa na žalost zbudila (zelo žalostna in še vedno šokirana). sad.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1435 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 May 2010 - 09:18 AM

Haha, jaz sem sanjala da sva se midva s fantom ful družla z Nincho pa njenim in to na naši gimnaziji, ampak da je bilo to vse skupi eno veliko stanovanje, in da bi mogl it v Tivoli pa pol nismo šli ker je deževal. laugh.gif Ful luštn v glavnem. biggrin.gif
  • 0

#1436 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 May 2010 - 09:28 AM

Jaz sem pa imela nočno moro o tem, da sem se preselila v študentski dom cry.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1437 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 May 2010 - 09:53 AM

Hevea od kod si ti?

QUOTE(Immortelle @ 10. 5. 2010 - 10:07) View Post

Meni se je pa danes ponoči cel film sanjal. sweat.gif

Bila sem na nekem gradu (v kakšnem 14. stoletju). Moja mama, graščakinja, je ravnokar bila noseča (rodila naj bi dvojčka). Jaz sem imela še eno mlajšo sestro, ki se je zaljubila v temnopoltega služabnika. In ker to ni bilo primerno, sem jo na vsak način hotela spraviti k pameti.
Ko sem ga enkrat obiskala v njegovi sobi (v poslopju za služinčad), da bi ga prepričala, naj se jo izogiba, sem se vanj zaljubila sama.
Potem sva se na skrivaj dobivala, pa zelo sva bila zaljubljena.

Nekega dne, med sprehodom skozi gozd - nedaleč od gradu - pa se pojavijo tri punce, oblečene kot v današnjem času. Ko sem jih spraševala, kaj delajo tu, so me popolnoma ignorirale. Kmalu sta se jim pridružila še dva fanta. Namenjeni so bili v grad. Jaz sem to na vsak način poskusila preprečiti, a me nihče ni jemal resno.

Ko sem v gradu hodila po hodnikih (da bi jih prestregla), sem začela opažati nenavadne stvari - okrasja, slik in druge opreme ni bilo več. V eni sobi je bila na pol podrte stena in vse je bilo zaraščeno z drevjem.

Naenkrat se je ob meni pojavil temnopolti služabnik (imena se ne spomnim več), me prijel za roko in me na silo odpeljal ven. Ko sva bila od gradu kar precej oddaljena, sem pogledala nazaj in videla, da je grad zdaj le še ruševina, popolnoma zapuščen.

Takrat mi je postalo jasno, da sva midva v bistvu duhova, ujeta tam.

Potem sem se pa na žalost zbudila (zelo žalostna in še vedno šokirana). sad.gif

Hude sanje! thumbup.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1438 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 24 May 2010 - 08:25 PM

Na kratko...sanje so ble grozne in zelo resnične... hotli so me ubiti in sem klicala policaja (kolega je) in ko jih najbolj potrebuješ njih od nikjer verymad.gif Hvala bogu da sem se prej zbudila preden so me rpg.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#1439 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 June 2010 - 02:05 PM

Sanjala sm, da sm šla v knjižnico prenočit, baje se je to v sanjah dalo, tam sem se zjutri zbudila in pozabla kovtre, kovtre morš prinest sam- to sem ugotovila šele zvečer in se vrnla po njih, sam je blo neki prepozno, pa še deževalo je in naju je blo s prjatlco strah po dežju hodt, lol a ne.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1440 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 19 July 2010 - 08:52 AM

Po dolgem času se spomnim sanj.
Šla sem v trgovino kz teto kupovat Samsonitov kufer, kr so imeli znižane. Kr pa bi lahko vzela na letalo samo 15 kg, sm nameravala vzet en velik nahrbtnik, v katerega bi lahko spravil samo toliko prtljage. Potem pa me kliče mami, da lahko na letalo pravzaprav vzamem koliko prtljage hočem, zato sem vzela en zelo lep črn Samsonitov kovček, ko sem prišla iz blagajne pa sem ugotovila, da ima prav tako nosilnost samo ok. 15 kg. smile.gif

aja, in kovček je optimistično stal samo 15€ laugh.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users