Posted 22 August 2022 - 08:06 PM
Posted 22 August 2022 - 08:07 PM
Haha Podgana dobra - ta obratna taktika

Nisem pa vedela da sta tudi bajto sponzorsko dobila. Kako taki ljudje spijo ponoci, se vcasih vprasam. Najbrz mislijo da so ful uspesni, nimam druge razlage....meni je kvecjemu pomilovanja vredno.
Posted 22 August 2022 - 09:07 PM
Tamara je v Beleuve na Losinju. Nocitev je 500 e. Dobr sta zrihtala s temi bit coini. Ji pa privoscim, si zasluzi.
Ja pa nek ful hud avto imata, je enkrat kazala. Jaz sem isto pomislila, da po drugi strani pa še vedno živita v najemu.No ja, po drugi strani živita pa še v najemu?
Zakaj točno si ona zasluži, bolj kot kdo drug npr? Ne poznam je, zato sprašujem. A ker sta včasih živela v plesnivem stanovanju in sta po 3 dni jedla ovseno kašo, ali je še kaj drugega v ozadju? Enkrat sem gledala njene objave, kjer je razlagala, da sta bila revna, pa da v bistvu tudi nista znala delat z denarjem. Da ko je nehala zapravljat za pijačke ipd, se je stanje že precej izboljšalo. Tako da sem si razlagala, da niti ni nujno, da sta bila tako uboga, ampak sta tudi zapravljala denar za bedarije, na koncu pa ga je za najemnino zmanjkalo.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 August 2022 - 06:47 AM
Kao ker sta sama prišla do tega kar imata zdaj, s svojim delom, ne pa s starši/sponzorji/karkoli. Glede najema pa dostikrat pove, da iščeta hišo, ampak da še nista našla take, ki bi jima bila všeč.
Meni je ta Čeglaj tako mimo. Ok, ima point, čeprav ne vem če je zdaj ravno toplo vodo odkril. Ampak po drugi strani, pa sej on ne dela kaj dosti drugače? Na prejšnjem oz prvem profilu je imel ogromno fotk, ko je promoviral izdelke oz sodeloval s firmami. Ko je začel s to dramo o influencerjih je zaprl IG profil, tako da si mu moral slediti, če si želel spremljat, s čimer je na lahek način prišel do precejšnjega števila sledilcev, tudi to napovedovanje razkrivanja in koga se bo lotil, ustvarjanje hajpa je meni precej zgovorno dejstvo, da so zadaj še kakšni drugi interesi. Če bi ti bil cilj res samo povedati kar ti leži na duši bi to enostavno dal na story, ne pa naredil celega haloja in drame, ampak na tak način seveda potem ni dovolj odmevno.
Meni pride naprej kot užaljen otrok, ki so ga vrgli iz peskovnika in ker se je zdaj ta pipica zaprla, na tak način hoče izpasti kao boljši, je pa sam isto del celotnega cirkusa.
Drugače mi greta Cool par na živce, glede bajte sta ful jamrala kao kako bo drago, in da bo komaj šlo skozi, potem pa sta tako pol ali koliko bajte dobila sponzorsko. Vmes je bila še neka drama, ker da so ju kao nategnili glede izvedbe, ampak koliko sem razbrala sama, se nista dovolj pozanimala kaj pomenijo določene faze izvedbe in kaj to vključuje. Mislim, gradita bajto za 300k+ in jamrata kako sta se morala zakreditirat. Ma daj ne seri, bi pa zgradil tako za 100k, kot večina ostalih, ali kaj.
[Napoleon]
Posted 23 August 2022 - 07:19 AM
Možno, da kupujeta hišo, ima pa na highlights celo debato, kako je težko prit do nepremičnine in so ljudje do penzije zakreditirani; ona oba na s.p.-jih pa kredita niti ne dobita.
Čeglaj pa ni vreden počenega groša. Blati druge, da sebe povzdiguje, ampak je prav tako del problema. In taki so najhujši
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 August 2022 - 07:56 AM
Sej je vse povedal. Se opravicil za izjave in rekel da ni razmisljal ko je blekal ven stvari. Tudi rekel je da ve, da to kar zdaj govori je pod vsakim nivojem, ampak da ma pac dost in da vraca milo za drago...meni vseeno deluje iskren.
In ko je govoril o puncah v SM. Honorar je dobil okrog 10 jurjev. Haha pa to je pickin dim za se tako izpostavljat, zenske pa 30 e na dan

Sej se da hitro na IG locit zrno od plevela. Pravi influencerji so tisti s contentom, ki ti pomagajo se razvijati pa odpirati obzorja pa od kerih se lahko kaj naucis. Ne vem, recimo vrt obilja? Jaz sem se od njiju ful naucila novih stvari glede vzgoje rastlin in jasno, kupila tudi njuno knjigo.
Kaj mi pa lahk ena ksenija iz sanjskega moskega ponudi? Vsa sfiltrana, sfejkana, samo sebe slikari v ogledalu, svoje frustke, potovanja in fotoshootinge. Ce bi bila labilna, bi mi samo slabo vest nabijala kako je ona huda pa kul, jaz sem pa nic. To je ta karta, ki je res problematicna za mladino in najstnike.
In tako kot je on rekel, zakaj se vec ne izpostavlja sportnikov, pa njim sledi, pa ne samo njim, vsem ki se trudijo in dejansko nekaj ustvarjajo? Zato ker je druzba medla, siva in ne razmislja, nasplosno....
Jaz te budale (pa oprostite besedi) sem pa tja kliknem zato da se malo nasmejim. Drugace pa izbiram profile, ki me ucijo to kar se zelim uciti in so v skladu z mojimi interesi in predvsem dajejo, jemljejo pa zelo malo. V koncni fazi mi je pomembno komu in cemu namenjam svoj cas, pozornost....
Tile razni cool fotri pa samo jemlejo, dajejo pa nic. Sponzurirani so od gat do frizure na glavi in mislijo da so uspesni. Zame to ni glih definicija uspeha, ampak v redu, vsakemu svoje

Posted 23 August 2022 - 09:15 AM
Mislim, gradita bajto za 300k+ in jamrata kako sta se morala zakreditirat. Ma daj ne seri, bi pa zgradil tako za 100k, kot večina ostalih, ali kaj.
Pojma nimam, za kaj gre in me niti ne zanima, samo to mi je v oci padlo. Hisa (za 5-clansko druzino) za 100k, resno? Leta 2000 mogoce.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 August 2022 - 09:33 AM
Ok, danes res ne, pred korono pa se je do 150k dalo marsikaj naredit oz dobit, govorimo seveda samo o hiši. Pa sploh ni bil point v tem, ampak da sta si namislila orng hišo, potem pa neki jamrata, pa jima finančno ne gre slabo oz si navadni tega zlepa ne bomo mogli privoščiti.
[Napoleon]
Posted 23 August 2022 - 09:40 AM
― V. Van Gogh
Posted 23 August 2022 - 09:56 AM
Glede kreditov za sp-je ne vem, tako da ne morem govoriti. Je pa tudi tako, da ti včasih kaj malo pomaga če si redno zaposlen in imaš pogodbo za NDČ, pa je plača bolj žalost. Pri takih kot npr ona dva, ki (predvidevam) kar vredu zaslužita, bi se dalo marsikaj prihranit, da se potem ne zakreditiraš toliko. S tem, da je marsikaj še sponzorskega.
[Napoleon]
Posted 23 August 2022 - 08:59 PM
Posted 23 August 2022 - 09:48 PM
Posted 23 August 2022 - 10:23 PM
Posted 24 August 2022 - 07:07 AM
Posted 24 August 2022 - 08:34 AM
Meni je ona ze velikokrat delovala tako utrujena, da je ze kar evforicna.
― V. Van Gogh
Posted 24 August 2022 - 09:44 AM
Posted 30 August 2022 - 01:13 PM
Ej Jina hvala za ta profil, ceprav nisem foodie in me hrana v sirsem smislu ne zanima ful rada njiju spremljam in se rezim

Posted 30 August 2022 - 06:23 PM

A ste videle, kakšne rojstnodnevne zabave je Lara reklamirala? Ravno zadnjič smo imele debato na to temo in sem bila zato pozorna na ceno. Mislim, da za 12 otrok 550 €, v Supernovi. Faking bolano.
― V. Van Gogh
Posted 30 August 2022 - 08:04 PM
WTF
To je prav bizarno brat, "brezplačno" vse živo, plačaš pa 550€ LOL
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 30 August 2022 - 08:08 PM
Nimam drugega komentarja...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users