Jump to content

Stroški

• Please log in to reply
1440 replies to this topic

#1421 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28558 posts

Posted 12 February 2026 - 01:24 PM

E pravi, da je hrana dobra. Da pa je bil problem parkrat na zacetku, ker ne mara lazanje. Imajo precej stroga pravila glede ostankov hrane, ki mi niso vedno smiselna. Pa lani se je jregala, da dobijo solate samo za poskusit in so pince hmalu ugotovile, da tam kjer uciteljice vzamejo,je ful več solate. Letos jih že poznajo in dobijo tudi solate več, so res en tak ekstra razred, smo se že v vrtcu s to solato dajali. Pri Snpa tudi vzgojiteljici ne moreta verjet koliko poje.
  • 0

#1422 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33667 posts

Posted 12 February 2026 - 01:26 PM

Meni se tudi zdi, da je meni OK in Katja nič kaj ne pojamra čez hrano. Je bil pa enkrat problem, ker so jo menda silili nekaj pojest in me je tudi uč. iz podaljšanega klicala, da bi kao pojasnila, pa mi je bilo kar nekaj  tisto njeno argumentiranje, zakaj bi morala  pojest tist štrukelj.

• 0

#1423 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18376 posts

Posted 12 February 2026 - 01:35 PM

Jaz sem tudi enkrat morala omeniti v prvem nekaj o tem, da je treba vse pojest (al da ne dobis dolocene stvari, ce vsega ne pojes, ne spomnim se tocno, neke manipulacije so bile s strani uciteljice). Zdaj pa vzame samo krompir velikokrat, ker je na meniju pleskavica ali cevapcici ali riba, kar sovrazi. Skratka skoraj bv, da hodi, ampak ajde, toliko da potem se nalogo naredi in pride domov na kosilo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1424 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28558 posts

Posted 12 February 2026 - 03:05 PM

A take menije majo 😧
  • 0

#1425 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18376 posts

Posted 12 February 2026 - 04:30 PM

Ne govori. Ce primerjam z vrtcevskim, je tisto za 5 zvezdic. Ena pred penzijo ureja. Doma pa za kosilo jejo zdrob pa druge kase (je od mami prijateljica).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1426 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89444 posts

Posted 12 February 2026 - 04:45 PM

Meni se zdi OK jedilnik pri nas, edino pop. malice so bedne.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1427 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17687 posts

Posted 13 February 2026 - 07:16 AM

Zanimivi jedilniki, jaz kot otrok 90% ali več iz tega seznama kosil ne bi jedla. Pa kaj imajo s tem mlekom v popoldanski malici skoz, no. :bruh.

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1428 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28558 posts

Posted 10 March 2026 - 08:02 AM

Midva sva včeraj naredila približni stroškovnik selitve in bo skupaj s kuhinjo, lestenci, opremo itd. kot kaže zaenkrat, pod 3k, kar se mi zdi precej ugodno.
  • 0

#1429 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18025 posts

Posted 14 March 2026 - 04:15 PM

Fascinantni ste mi, kako ugodno pridete velikokrat skozi, enako glede dopustov ipd.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1430 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18933 posts

Posted 14 March 2026 - 04:34 PM

Ja to je pa res ful ugodno za kuhinjo + ostale stvari, kje sta jo pa vzela? Se mi zdi da se Ikea ni vec tok poceni.

Jao, najina velika poloznica ta mesec je skoraj 400€ in se 100€ elektrika. Prizadeto, pa februar je kratek in vec kot polovica ga je bila ful topla in lepa, ne vem kaj se dogaja.
  • 0

After all this time?

Always.

#1431 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20281 posts

Posted 14 March 2026 - 04:40 PM

Kaj pa mata 400?
  • 0

#1432 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89444 posts

Posted 14 March 2026 - 04:42 PM

Saj nista cele kuhinje kupila, ampak samo neke dodatne omarice. Ta znesek res bolj malo pove, če ne vemo, kaj vsebuje. 

Mi pa drug teden končno dobimo nov kavč, včeraj sva še preostanek plačala. Upam, da bomo zadovoljni.

• 0

― V. Van Gogh

#1433 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33667 posts

Posted 14 March 2026 - 05:01 PM

Pri nas je pa za solsko hrano ta mesec (za februar) skoraj 40€ nižja kot ponavadi, jeeej! Počitnice pač, pa še par dni je manjkala.
Se pa nama koncno izteka kredit, v maju placava zadnjih 420€.
  • 0

#1434 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17687 posts

Posted 14 March 2026 - 10:37 PM

Sestra ima predracun za Ikeino kuhinjo z aparati cca 10k.
  • 0

[Napoleon]

#1435 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28558 posts

Posted 15 March 2026 - 07:26 AM

Ja saj sem napisala v kuhinji bosta dve novi omarici, nov pult, nove lučke in Eket dve polici (vsaka na eni strani zgoraj). Cene so sicer res nore 😐. Z E sva šli v petek potem sami v Ikeo,ker je O zbolela, njo sem pa morala s sabo vzet,ker sva šli še jogi za njo zbrat. V Jysku imajo ful dobre,ampak sva na koncu vzele v Ikei tudi jogi,pa odejo za O, nova vrata za 4 Pax omare, en poličnik za v shrambo, Kallax za v E sobo, pa okvirje za njene čipke. Luster za v najino spalnico (pozabila sem enega za v kuhinjo). E soba se počasi res sestavlja in je prav luštna.
  • 0

#1436 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26382 posts

Posted 15 March 2026 - 07:32 AM

Super, pokaži kaj, ko boste tako daleč :))
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1437 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89444 posts

Posted 15 March 2026 - 09:48 AM

Imate zdaj 3 spalnice?
O. ima tudi jogi iz Jyska, takrat (zdaj bo ze 7 let) je bil ful poceni, pa je se vedno kot nov. Mi imamo zdaj ze kar nekaj stvari od tam.
  • 0

― V. Van Gogh

#1438 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28558 posts

Posted 15 March 2026 - 12:12 PM

Ja 3 so
  • 0

#1439 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89444 posts

Posted 15 March 2026 - 12:18 PM

Super! :)
  • 0

― V. Van Gogh

#1440 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17687 posts

Posted 15 March 2026 - 01:30 PM

Kateri jogiji pa so to? Jaz bom zgleda rabila novega, ker mi je premehek. 

• 0

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users