Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1421 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 07 September 2008 - 01:12 PM

PuePoison, jaz imam enako težavo (čeprav nimam tako dolgih las kot ti), in frizerka mi je povedala, da imam takšne zato, ker se preveč redčim ... Je že res, toda z levjo grivo in kot neandertalec pa tudi ne morem nemarna in neurejena hodit okrog, zato si jih samo redčim in puščam čim daljše (po dolžini se nisem strigla že pol leta in se tudi ne nameravam).
  • 0

#1422 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 08 September 2008 - 08:32 PM

Jst mam zdej Keune Silver reflex šampon.
Še vedno sem brez maske in balzama.Rada bi neki od keune.Nasvet?
Kaj je razlika med masko parekonstruktorjem?A se masko uporablja po vsakem pranju?
A ta keunetov šampon lahko skoz uporabljam al rajš kej druzga (...matr je vijolčn,no sej more bit kr scarry..ša tud ne vem kok je to kej rzavo za lase?)
Lase mam take k si jih umijem k da bi sirkovo krtačo pošlatu.Trde pa suhe ko slama.
No pol ruknem gor ene trikrat na dlan ornk špricnem čičkovo olje,papo celih laseh in dolžini to raznesem pa posušim lase,pa so pol mehki,nč ne štrlijo levo desno pa še dišijo...
Ampak balzam pa masko pa vseen najbrž rabm,če ne še clo kšn šampon za SUHE in POŠKODOVANE lase.
Nasvet bitte.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1423 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 08 September 2008 - 10:08 PM

Mogoče maska Keune Intensive Hair Repair (sestavine) in pa Keune Phyto protein spray (sestavine).

Vijoličen šampon lahko pušča sledove na laseh, začnejo mal na vijola vlač, če je ful močen in ga pogosto uporabljaš.
  • 0
Why so serious?

#1424 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 September 2008 - 10:16 PM

Sally, jaz bi ti priporočala, da kupiš še šampon za poškodovane lase (lahko tudi od Keune) in potem enkrat uporabiš tega, drugič pa vijoličastega - mal menjavaš, po občutku. Regenerator/masko uporabi po vsakem pranju in pusti delovat ene 15 minut. Lahko vzameš to masko, ki je na prvem linku od fire-fly, lahko pa tudi kak drug regenerator od Keune, seveda iz linije za poškodovane lase. Tudi ta proteinski sprej (drugi kresničkin link) se mi zdi zelo dobra ideja, nasprejaš pa ga na vlažne lase (potem, ko si že uporabila masko) in to je vse, potem lase pač posušiš kakor ti paše. Drugih stvari naknadno ne potrebuješ, če pa boš želela še kaj resnično mastnega, pa daš po potrebi na suhe las še malenkost čičkovega olja.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1425 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 09 September 2008 - 02:24 PM

Te Keune stvari se da kupit samo v frizerskih salonnih ne? ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1426 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 09 September 2008 - 02:40 PM

Nincha Keune se dobi tudi v Müllerju.
  • 0

#1427 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 09 September 2008 - 03:22 PM

OO hudoo pol si grem pa tale sprejček kupt u milerja 100% w00t2.gif Hvalaaa smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1428 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 10 September 2008 - 07:51 AM

Če te mogoče zanima še šampon za suhe lase od Keuneta, bi ti js iz osebnih izkušenj priporočala Keune So Pure Restoring Hair Bath, ki ga tudi sama trenutno uporabljam in mi je prečudovit.
  • 0
Why so serious?

#1429 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 10 September 2008 - 08:16 AM

punce,dankešon...grem v nabavo smile.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

• Guests

Posted 11 September 2008 - 08:46 PM

Čisto informativno... a je katera že kdaj bila na kakšnem frizerskem festivalu kot model? Kolegica me sprašuje, če bi šla z njo, pa ne vem, če si upam. Tam je posebej napisano, da je ena kategorija barvanje in striženje, druga pa spenjanje-frizura, kjer so pogoj dolgi lasje. Jaz bi šla na to drugo, ampak nočem, da bi se potem tip zmislil, da bi imel na svoji kreaciji recimo frufru... rolleyes.gif (ja, fufrujev res ne maram na sebi smile.gif ) Načelno me ne moti, če naredi nekaj norega iz mojih las, ampak ne bi pa rada, da so potem čisto sesuti. Na kratko... nisem ziher, a mogoče katera ve do kakšne mere lahko delajo s tabo kar hočejo (okej, to ni bila najboljša izbira besed, ampak saj me razumete biggrin.gif )
  • 0

#1431 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 14 September 2008 - 09:04 AM

Moja kolegica je bla enkrat, pa je ful fajn ven prišla - sam ona je bla pripravljena nardit karkoli, pol pa so ji sam medene in bolj bele pramene nardil k je svetla in postrani frufru, kar pa je čist hudo izpadlo thumbup.gif Po moje je tud odvisno za kak festival sploh gre - kaj bodo kazali, učilli... Pri spenjanju ti skor ne morjo kakih ekstremov nardit, kar se pa striženja in barvanja tiče pa se rajši izogibam tega. Mislim pa da te prej vse izprašajo - kaj si pripravljena nardit, ocenijo kvaliteto in tip las, da tudi sami ugotovijo kaj bi na tebi sploh lahko delali. Za kakšen festival pa gre to, če ni skrivnost?
  • 0
Why so serious?

• Guests

Posted 14 September 2008 - 08:59 PM

No, jaz sem se kar pogumno prijavila smile.gif. (če bi šlo pa za striženje in barvanje, bi pa najbrž zbežala stran tongue.gif) Gre pa za IX. Slovenski frizerski festival 2008 12. oktobra v Cankarjevem domu. Bom poročala, če mi slučajno uspe prit skozi casting smile.gif.
  • 0

#1433 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 18 September 2008 - 08:16 PM

Jaz sem bila pred letom in pol model za striženje in še danes to grozno obžalujem, NIKOLI več ne bi šla še enkrat, ker so mi kar konkretno zjebali lase - od takrat dalje niso več taki, kot so bili. Prvo kot prvo so mi jih uničili s trajnim ravnanjem, drugo kot drugo pa je bila frizura taka punkerska (to pa ni moj stil niti mi ne paše), da sem cmerila še celo popoldne, ko sem bila fertik - skoraj sem skup padla, ko sem se v špegl pogledala, par dni nisem mogla še na faks iti ... Pa še vsi so me pol spraševali, le zakaj sem to naredila iz svojih lepih las. Prav depresivna sem bla par mescev zarad tega Pol sem imela kup težav z oblikovanjem doma, vse mi je nekam štrlelo, bila sem pravi afro ... No, nikoli več, no. Grem raje k svoji frizerki ki pozna moje lase in ve, kaj mi paše in kaj mi je všeč.

Jaz bi vsakemu, ki mu zdravi in lepi lasje kaj pomenijo, svetovala NE - da ne boš potem oskubljena prišla ven.

• 0

#1434 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 September 2008 - 08:36 PM

Jaz sem tudi bila v preteklosti večkrat model pa mi sploh ni žal. Strigel me je dober frizer, mela sem odpičeno frizuro pa še zastonj je blo. Sicer pa sem takrat imela kratke lase in mi je bilo bolj ali manj vseeno, kaj bo naredil z mene. biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1435 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 September 2008 - 08:41 PM

Ja, to je ful odvisno kak tip človeka si, pa seveda kakšen okus imaš. Jaz se načeloma ne bojim neki strašno za svoje lase, ampak mi pa izrazito niso (na meni) všeč zelo kratke in odpičene čupe, se mi zdi, da mi najbolj pašejo dolgi, prosto padajoči, zdravi lasje. Verjetno je to komu dolgočasno, ampak meni ustreza. Če bi me postrigli na neko ful odbito, asimetrično, zelo kratko čupo, bi me pomoje infarkt in bi bla cela depresivna. Pomoje se s tako čupo ne bi počutila čisto nič ženstveno. To še ne pomeni, da mi na drugih ni všeč, ampak z mojim stilom se pač ne sklada. Za tak model bi šla samo, če bi šlo zgolj za barvanje (tle me niti najbolj odbite barve ne bi motile).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1436 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 September 2008 - 08:58 PM

Jutri gre moja kolegica na eno tako striženje k Stevotu, pa grem z njo, da vidim kako bo. Mogoče tudi sama probam, ker bojda upoštevajo tvoje želje.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1437 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 19 September 2008 - 10:12 AM

Upam, da sem vprašanje postavila v pravo temo. In sicer- že kakih 6 let imam blond pramene, moja naravna barva je pa takšna svetlo rjava, skoraj pepelnata, v glavnem ful grda. smile.gif In ker sem se kr precej naveličala teh pramenov, ker že po dveh tednih izgledajo ful sprani, bi se zdaj rada pobarvala na bolj temno rjavo (ne prameni, ampak prav barva) In zdaj me zanima, a moram počakat, da mi ti blond prameni prerastejo, al mi ni treba čakat in se lahko kr pobarvam? Mogoče se vprašanje zdi smešno, ampak na področju barvanja sem res popolna začetnica. oops.gif
  • 0

#1438 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 19 September 2008 - 10:13 AM

jaz sem šla iz blond pramenov na čokoladno rjave postopoma in to tako, da sem si dajala vedno temnejše pramene. Vedno več rjavih in vedno manj blond. Na koncu sem dala samo barvo gor.
  • 0

#1439 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 19 September 2008 - 11:09 AM

Uh, to se pa potem kar zavleče... Kolikokrat si pa potem dala te temnejše pramene, preden si se povsem pobarvala na rjavo?
  • 0

#1440 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 19 September 2008 - 11:26 AM

2-3x? Tam nekje
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users