Adriane, kako pa kaj učenje?
Krema / serum za obraz
Posted 16 April 2010 - 12:26 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 April 2010 - 12:28 AM
Ej, DiLeMa, to me spomni na mazanje trepalnic, kjer nekatere uporabijo
enega ali pa dva nanosa, izjemoma tri. Ne razumem!
Jaz jih potegnem menda 30x.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 April 2010 - 12:32 AM
Ja resno no. Ne razumem, kako si katera lahko z enim potegom trepalnice lepo namaže.
Razen, če nima že naravno pahljač (Adriane).
Enkrat moram prav šteti, klko potegov naredim.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Jasno je meni vse...
Posted 16 April 2010 - 08:22 AM
Posted 16 April 2010 - 08:25 AM
Posted 16 April 2010 - 08:40 AM
Jaz tudi zmeraj ful krat potegnem, nisem nikoli štela kolikokrat- pardon, šele zdej vidla v kateri temi sploh smo.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 April 2010 - 10:39 AM
Jaz tudi ne potegnem vec kot trikrat, ne vidim potrebe. : ) Sem pa ne prevec izkusena uporabnica MU, morda nekoc ugledam potrebo. : D
Hahahaha, meni se je tudi za uč zapelo
Sem avtomatsko prebrala, "ni K, ima AOK". Enkrat gledala oddajo o tem, kako nas lahko mozgani s svojim predvidevanjem na podlagi izkusenj zavedejo. Not good. : )
Jaz tudi porabim na tone krem za obraz, recimo za kakšno kremo, za katero mi kolegica reče, da jo je imela fuuuuul dolgo, jo imam jaz za en mesec (klasična količina 50ml). Pa tudi se mažem samo zvečer pred spanjem, zeeeelo redko tudi zjutraj, ampak imam pa rada malo bolj na debelo (pa spet ne v ekstreme). A nekateri res tako zelo šparovno in na tanko nanašajo?
Tudi jaz kreme prevec izdatno nanasam, zadnje case se trudim, da si je ne napackam toliko, ker ni potrebe. Pomaga, ce nanasas res takoj po tistem, ko si umijes obraz (da je koza se vlazna), se lepse vpije, manj porabis. Ali pa npr., se spodaj namazem z gelom aloe vere, gel kozo dodatno navlazi, moja obicajna krema za obraz pa se se lazje razmaze, vpije..
Posted 16 April 2010 - 03:19 PM
Ok. 25, smz.
Hvala, sem jo že kupila
Sem se 1x namazala in mi je zaenkrat všeč. Zelo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 April 2010 - 03:55 PM
Me veseli. -)
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 April 2010 - 04:42 PM
Jaz si bom zdaj v kratkem nabavila Vichy Aqualia Thermal Light.
Jo uporabljam preko testerjev in mi super ustreza za čez noč ali pa čez dan doma.
Zelo vlažilna in lahka. Ni K in je brez AOK.

je ta krema primerna za suho in občutljivo kožo?
kolko stane?
hvala
Posted 16 April 2010 - 09:01 PM
Če je občutljiva, najbrž ne, glede na to, da ima na četrtem mestu alkohol.
Stane pa okoli 17€. Lahko pa tudi povprašaš v lekarni po testerjih, pa uporabljaš
par dni in vidiš, kak se bo koža odzvala.
Imaš pa tudi druge kreme iz te linije, malo pobrskaj po internetu (na strani Lekarnar
imaš tudi cene, opise, ne pa žal tudi seznama sestavin).
Posted 18 April 2010 - 07:22 AM
Madona, ta stvar res deluje! Danes imam čisto drugo kožo!
http://www.lekarnar....-zelo-suho-kozo
Za zdaj imam samo tester, ampak ne vem, če si ne bom kar kupila tegale - za občasno pomoč pri izsušeni koži.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 18 April 2010 - 08:01 AM
Ker jaz bom počas popizdila. Ne najdem dovolj vlažilne kreme, ki bi odgovarjala moji koži. Imam pa suho kožo, pa še nepravilnosti.
Jojoba od Alverde je pa itak postala navadno sranje. Se še kateri drugi svaljkat začne sekundo po tem, ko jo nanese...al se samo meni to dogaja?
Od Alverde Avokado mi je bila všeč, ker je bila mastna...amoak je nimajo več.
Res rabim eno kremo, da mi vlaži in nahrani kožo, pa eno za pod tekoči puder. Brez kreme nimam šans, da ga razmažem sploh.
Edit: Immortelle...sem spregledala link prej. Že vem vse. Hvala
Posted 18 April 2010 - 08:31 AM
Ekaterina, en tester od Nutritic imam, ti ga lahko pošljem, če želiš. Ali pa probaj Vichyjevo Essentielles za suho kožo. http://www.lekarnar....ma-za-suho-kozo
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 18 April 2010 - 08:47 AM
Bom pa šla mogoče še jst mal za te testerje od LRP pofehtat v lekarno....
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users