Jump to content

Photo

kaj študirate

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#1421 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 06 October 2010 - 07:30 AM

Ooo res kul, hvala za tole, se ze boljse pocutim. thumbup.gif

Cvetka, Finci sicer ful dobro govorijo, itak delajo tud napake, ampak me ne motijo. Sicer so tudi taki, ki res govorijo bedarije (today we play toys biggrin.gif) ampak jim ne zamerim, ker se trudijo zaradi mene. Upam, da bom take neumne napake delala jaz kmalu v finscini cool.gif

Vem sicer, da ne govorim tako slabo, ampak sem mislila, da preslabo za na faks, ampak ste me pomirile zdaj smile.gif Thank you tongue.gif

• 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1422 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 06 October 2010 - 09:37 AM

Ja, tega strahu, da ne govoriš dobro za faks, se moraš znebit. smile.gif

Ko sem se jaz vpisovala na faks, sem razmišljala med nemščino in zgodovino, ampak sem se na koncu odločila za zgodovino. Zakaj? Ker sem se ustrašila, da ne znam dovolj dobro in bom izpadla čist zabita. rolleyes.gif

Zdaj, ko sem pa v Nemčiji, pa vidim, da v bistvu govorim precej dobro in da sploh ne bi bilo problemov.

Ampak saj ne, da obžalujem, sploh ne, ker imam ful rada zgodovino, pa tudi nemščine smo imeli dosti. Razmišljam pa vseeno, da bi mogoče vpisala po zgodovini še nemščino... Bomo videli.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1423 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 October 2010 - 11:32 AM

Ej, ja; pred prepisom na prevajalstvo sem tudi jaz cvikala, koliko sploh znam nemško, če to dovolj visok nivo ali ne. Tudi za angleščino nisem bla ziher.

Pa sem pol med primerjavo z ostalimi študenti ugotovila, da znam oba jezika precej bolje kot večina. Pa eni so ful govorili, kako npr. angleščino obvladajo. Pa ja, saj znajo, smo nekje na istem, ampak jim pa npr. šepa izgovorjava, ali pa razumevanje naglasov (dokler je vse z ameriškim naglasom povedano, razumejo, ko pa slišijo kak škotski naglas, pa obnemijo kot ribe). Sam z neki dela se vse to da komot izboljšat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1424 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 October 2010 - 04:27 PM

Meni je velikokrat oziroma še zdaj zelo žal, da nisem šla študirat slovenščine.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1425 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 06 October 2010 - 04:37 PM

Meni je pa včasih žal, da nisem šla na slikarstvo, bi živela mirno življenje svobodnega umetnika.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1426 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 06 October 2010 - 06:12 PM

Če bi se jaz ponovno vpisovala na faks ne vem ali bi izbrala isto ali ne. Najbrž bi no.
Sem pa imela željo, da bi šla po tem faksu še na slikarstvo, ampak zdaj me je že minilo. Sem izgubila samozavest glede talenta, že dolgo nisem nič ustvarjala in se mi zdi, da sem že čisto ven padla.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1427 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 06 October 2010 - 06:28 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 6. 10. 2010 - 17:27) View Post

Meni je velikokrat oziroma še zdaj zelo žal, da nisem šla študirat slovenščine.

Hehe, to je meni vsaj 3x na teden! Nisem imela dovolj točk... cry.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1428 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 October 2010 - 06:36 PM

Meni bo pa do konca življenja žal, da sem šla na angleščino. Če bi šla ponovno, bi šla na psihologijo, ali sociologijo, ali socialno delo, ali kaj takega, mogoče kulturologijo na FDV.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1429 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 06 October 2010 - 06:45 PM

QUOTE(Marmelada @ 6. 10. 2010 - 19:12) View Post
Če bi se jaz ponovno vpisovala na faks ne vem ali bi izbrala isto ali ne. Najbrž bi no.
Sem pa imela željo, da bi šla po tem faksu še na slikarstvo, ampak zdaj me je že minilo. Sem izgubila samozavest glede talenta, že dolgo nisem nič ustvarjala in se mi zdi, da sem že čisto ven padla.

Zanimiva kombinacija. biggrin.gif

Jaz bi šla še modno oblikovanje študirat, v London.

• 0

― V. Van Gogh

#1430 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 06 October 2010 - 06:59 PM

QUOTE(Jinadaze @ 6. 10. 2010 - 19:45) View Post

Zanimiva kombinacija. biggrin.gif

V srednjo sem hodila na likovno gimnazijo, potem pa me je nekaj prijelo in sem kot 1. željo vpisala pravo. Me je že marsikdo vprašal, kako to, da nisem šla kaj v likovni smeri naprej. No, ampak je tudi nekaj drugih sošolcev šlo študirat čisto druge smeri. Največ pa jih je res šlo naprej na ALU oblikovanje, modno oblikovanje, arhitekturo, slikarstvo/kiparstvo v Benetke, likovno pedagogiko.

• 0

#1431 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 06 October 2010 - 07:01 PM

Aha, nisem vedela. Potem si končala, ko sem bila jaz v 1. letniku. -)

• 0

― V. Van Gogh

#1432 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 06 October 2010 - 07:03 PM

Jst sem sicer šele začela, ampak mislim, da če bi se še enkrat odločala, da bi šla na farmacijo. Sej verjetno mi bo tut tukaj kul, sej matematika mi je bila vedno všeč in mi je vedno šla, ampak če bi pa še enkrat mela možnost se odločat, bi verjetno pretehtala farmacija.
  • 0

After all this time?

Always.

#1433 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 October 2010 - 07:07 PM

Vidim, da nisem edina z obžalovanji. Se včasih prav zasekiram, da so kao vsi ful zadeli, jaz pa ne.
Mislim, saj mi je to ok, v čemer sem. A če bi se še enkrat odločala, se ne bi za isto odločila, sploh pa
ne za isti faks. Eh, jebiga, zdaj je, kar je ... pa prestari smo, da bi šli nekaj jovo na novo.

QUOTE(Kinky @ 6. 10. 2010 - 19:36) View Post

psihologijo

Tudi mene je psihologija vedno zelo privlačila. Takisto sociologija, a je ne bi študirala.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1434 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 06 October 2010 - 07:09 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 6. 10. 2010 - 20:07) View Post

pa prestari smo, da bi šli nekaj jovo na novo.

Not. ˘-˘ Ne pravim samo zase. Meni se edino ne bi dalo, s svojim študijem imam itak ful možnosti.
  • 0

― V. Van Gogh

#1435 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 06 October 2010 - 07:21 PM

če bi bla še enkrat mlada biggrin.gif bi šla na psihologijo
moja večna,neizpolnjena želja cry.gif smile.gif
  • 0

#1436 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 06 October 2010 - 07:22 PM

QUOTE(Jinadaze @ 6. 10. 2010 - 20:01) View Post

Aha, nisem vedela. Potem si končala, ko sem bila jaz v 1. letniku. -)

Ne, sem 3 leta starejša od tebe. smile.gif
  • 0

#1437 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 06 October 2010 - 07:26 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 6. 10. 2010 - 20:21) View Post

če bi bla še enkrat mlada biggrin.gif bi šla na psihologijo
moja večna,neizpolnjena želja cry.gif smile.gif

Meni pa je psihologija nekaj najbolj odurnega.

Kinky, zakaj ti je žal, da si šla na angleščino?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

• Guests

Posted 06 October 2010 - 07:27 PM

Jaz pa nisem prepričana, če bi se še enkrat odločila enako. Po eni strani se mi je tekom študija milijonkrat zdelo, da se moram čisto preveč matrat in sploh ni vredno, po drugi strani sem pa precej vajena tega, da veliko pričakujem od sebe in mi pravzaprav zelo paše, da se moram za kaj močno matrat, ker imam šele potem občutek, da sem nekaj dosegla. Poleg tega imam zdaj kljub vsemu zelo fajn izhodišče za službo dobit, pa še na faksu sem spoznala res ogromno super ljudi (vedno mi je bilo všeč, da pri nas ni preveč bab na faksu. biggrin.gif)
  • 0

#1439 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 06 October 2010 - 07:33 PM

QUOTE(Marmelada @ 6. 10. 2010 - 20:22) View Post

Ne, sem 3 leta starejša od tebe. smile.gif

Saj. huh.gif Jaz sem končala 1., ko si ti 4.

• 0

― V. Van Gogh

#1440 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 October 2010 - 07:42 PM

Jaz sem tudi razumela napisano, kot da si ti začela s prvim letnikom, ko je ona že šla na faks, končala s srednjo šolo. ;)

Jaz pa svojega faksa ne bi menjala, mogoče bi/bom še dodala kaj. We'll see.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users