Spovednica
Posted 05 December 2009 - 09:59 AM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 05 December 2009 - 01:47 PM

After all this time?
Always.
Posted 05 December 2009 - 01:52 PM

Mojadva sta bila taka, da se jima ni dalo v loccittane hodit in sem dobila včeraj denar in sem šla sama ponj. Meni je prav, sam da ga mam zdej

Posted 05 December 2009 - 01:58 PM

Dobila letno vinjeto in elektični set za manikuro in pedikuro

Posted 05 December 2009 - 02:01 PM
Živčna sem, ker imam enega super zajebanega na zagovoru v komisiji. Ful upam, da ne bodo gnjavili, ker se mi sploh ne da nič pripravljat...še 5 dni časa mam...mah, bom že.
Druga stvar, ki mi pa totalno ni jasna, da imam samo enega člana komisije zraven moje mentorice?!
V petek popoldan bom uradno najbolj srečni človek na svetu!Rajši bi šla še enkrat rodit, kot zagovarjat to diplomsko.
Posted 05 December 2009 - 02:02 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 05 December 2009 - 02:13 PM
Fejk miklavže mate.

Posted 05 December 2009 - 02:23 PM
Edit: dodatek k Hevei.
Blazno sem že celi dan občutljiva na misel o bivšem. Kar solzne oči dobim, ko se spomnim nanj.
Ne morem danes k njemu. Diplomo bom pustla pri starših. Niti not na kramljanje z njimi nem hodla, četudi me bodo vabili 100/h.
Ne bi se podala v novo vezo z njim, ker ima preveč stvari, ki jih ne morem spregledat, a ga kljub temu ne morem prebolet. Mislim, da ga nikoli ne bom.
Tako me je prizadel. Počutim se popolnoma izigrano. Kot najzvestejši kužek, ki so ga zavrgli, ker so mladički bolj prikupni.

Nikogar ne bom več tako goreče ljubila. V vsaki naslednji vezi, bo tisti zvonec racionale, ki me bo varoval pred brezglavimi čustvi. Za to mi je tako žal.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 05 December 2009 - 03:23 PM
Wow, kakšne stvari dobivate za miklavža

Enako pri nas. Joj, moram Božičku še želje povedat

Ups, zdle sm se spomnla, da sm v torek dobila vinjeto. Mogoče je pa Miklavž prezgodaj nosil

Posted 05 December 2009 - 03:26 PM

After all this time?
Always.
Posted 05 December 2009 - 04:23 PM

Ful se imam za učit, ma se mi tolk ne da, joj

Najrajši bi imela kar spet poletje

Posted 05 December 2009 - 04:59 PM
Posted 05 December 2009 - 05:18 PM
Posted 05 December 2009 - 05:35 PM

vroče je v stanovanju za pop....radiator seveda ne gre zapret

vsak dan mi vsaj 1 pove kak mi paše ta barva, da sem čist druga ali me ne spoznajo(ja se treba malo pohvalit)mi hepi

Posted 05 December 2009 - 05:40 PM
Sinnaia, pa tresni enkrat nekoga. V glavi, vizualiziraj, repeatedly.
Bad, ne vem kaj rečt.
Meni pomaga če pač ob takih stvareh grem stran, grem tečt, se fizično preteram in se pol ful lažjo počutim. Sej problem ostane, sam se lažje soočam.
Mami gleda neko oddajo, kjer en tip govori o grafologiji in govori kot faking retard, totalno artikulirano, z nekimi čudnimi nevmesnimi tujkami ki bi jih lahko zamenjal za čist simpl normalne besede in izpade naduto in.. retardirano. Ne morem poslušat.
Edit: Zahtevala mute.

Grem delat parklčke najbrž, pol pa po možnosti mafine ali torto za birthday giiiiirl!

Odštevam. Še 7 dni18 ur.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 December 2009 - 07:07 PM

Miklavž mi je prinesel še koledar s čokoladicami, ki sem si ga ful želela, in gor je narisana ena ful lepa princeska, waaw

Jst sem tak velik otrok, hjoj, ne morem si pomagat

After all this time?
Always.
Posted 05 December 2009 - 08:01 PM
Nikič, oo, avto boš dobila? Dear lord, pol pa res nimaš nuuubeeenga izgovora da se enkrat pr nas ne oglasiš, itak sem ti čist mal vn iz poti mb_home.
Sinnaia, pa tresni enkrat nekoga. V glavi, vizualiziraj, repeatedly.
Bad, ne vem kaj rečt.
Meni pomaga če pač ob takih stvareh grem stran, grem tečt, se fizično preteram in se pol ful lažjo počutim. Sej problem ostane, sam se lažje soočam.
Mami gleda neko oddajo, kjer en tip govori o grafologiji in govori kot faking retard, totalno artikulirano, z nekimi čudnimi nevmesnimi tujkami ki bi jih lahko zamenjal za čist simpl normalne besede in izpade naduto in.. retardirano. Ne morem poslušat.
Edit: Zahtevala mute.

Grem delat parklčke najbrž, pol pa po možnosti mafine ali torto za birthday giiiiirl!

Odštevam. Še 7 dni18 ur.

zaenkrat bolj švoh kaže

Posted 05 December 2009 - 10:24 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 06 December 2009 - 03:33 PM
Slabo mi je za popizdit. Pa za faks ta vikend nisem mignila s prstom, unlol.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 December 2009 - 03:38 PM
Slabo mi je za popizdit. Pa za faks ta vikend nisem mignila s prstom, unlol.

Pri meni je čisto enako. Mogla bi se poglobit v en članek, vodim eno razpravo drug teden, pa rajši zijam Ugly Betty.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users