Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#14361 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 05 December 2009 - 09:59 AM

js bom popizdila! kak so lah ljudje tko nesramni da ti ne pustijo met živali v hiši...edino kar sem kdaj v življenju mela, je bla siamska muca (ful je bla čista, od prvega dne k sm jo dobila je vedno lulala v posebno škatlo s peskom, nobenih dlak ni puščala, vedla je d nesme na usnjeno sedežno...) sam pol mi je pa umrla in od takrat nism smela met več nobene mmuce. js si jo pa tak želim... in sm se odločla da jo bom mela v lj u stanovanju. No in ko js povem to fantovi mami, me takoj napade da je to mučenje živali, da morš mačku pustit dihat, da ne sme bit not (a oni majo tut muco v hiši) ej js sm se skor zjokala!
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#14362 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18675 posts

Posted 05 December 2009 - 01:47 PM

Joooj kok sem veselaa pa prijetno presenečenaaa, waaaa oops.gif oops.gif Za miklavža sta mi mami pa oči kupla čist nov fotoaparaaaaat, roza Sonya, tistega, ki sem si ga ful želelaa, ne morem verjet, sploh nisem pričakovala, joj took sem vesela nooo woot.gif woot.gif Hvala, Miklavž. oops.gif smile.gif smile.gif smile.gif

smile.gif smile.gif smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#14363 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 05 December 2009 - 01:52 PM

Super miklavža imaš thumbup.gif

Mojadva sta bila taka, da se jima ni dalo v loccittane hodit in sem dobila včeraj denar in sem šla sama ponj. Meni je prav, sam da ga mam zdej biggrin.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#14364 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 05 December 2009 - 01:58 PM

Moj miklavž je tudi čisto super biggrin.gif

Dobila letno vinjeto in elektični set za manikuro in pedikuro wub.gif (čakam, kaj bo fantek prinesel tongue.gif )
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#14365 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 05 December 2009 - 02:01 PM

Živčna sem, ker imam enega super zajebanega na zagovoru v komisiji. Ful upam, da ne bodo gnjavili, ker se mi sploh ne da nič pripravljat...še 5 dni časa mam...mah, bom že.
Druga stvar, ki mi pa totalno ni jasna, da imam samo enega člana komisije zraven moje mentorice?!
V petek popoldan bom uradno najbolj srečni človek na svetu!Rajši bi šla še enkrat rodit, kot zagovarjat to diplomsko.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#14366 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 05 December 2009 - 02:02 PM

Wow, kakšne stvari dobivate za miklavža biggrin.gif Pri nas je ponavadi miklavž bolj v smeri kakšne čokolade ali rafaelotov, dejanska darila pa dobivamo za božič.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#14367 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 December 2009 - 02:13 PM

Kaj mate to zaene miklavže, miklavž nosi iz 5-6 zvečer.

Fejk miklavže mate. smile.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#14368 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 05 December 2009 - 02:23 PM

^^ Enako. Privoščim seveda vsem!
Edit: dodatek k Hevei.

Blazno sem že celi dan občutljiva na misel o bivšem. Kar solzne oči dobim, ko se spomnim nanj.
Ne morem danes k njemu. Diplomo bom pustla pri starših. Niti not na kramljanje z njimi nem hodla, četudi me bodo vabili 100/h.
Ne bi se podala v novo vezo z njim, ker ima preveč stvari, ki jih ne morem spregledat, a ga kljub temu ne morem prebolet. Mislim, da ga nikoli ne bom.
Tako me je prizadel. Počutim se popolnoma izigrano. Kot najzvestejši kužek, ki so ga zavrgli, ker so mladički bolj prikupni. cry2.gif Čez to ne bom nikoli mogla it. cry2.gif
Nikogar ne bom več tako goreče ljubila. V vsaki naslednji vezi, bo tisti zvonec racionale, ki me bo varoval pred brezglavimi čustvi. Za to mi je tako žal. sad.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#14369 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 05 December 2009 - 03:23 PM

QUOTE(Hevea @ 5. 12. 2009 - 14:02) View Post

Wow, kakšne stvari dobivate za miklavža biggrin.gif Pri nas je ponavadi miklavž bolj v smeri kakšne čokolade ali rafaelotov, dejanska darila pa dobivamo za božič.

Enako pri nas. Joj, moram Božičku še želje povedat biggrin.gif ponavadi nobeno leto nisem vedela, kaj, ker sem vse imela, letos je šlo pa tok denarja za avtek, da imam ful želja.

Ups, zdle sm se spomnla, da sm v torek dobila vinjeto. Mogoče je pa Miklavž prezgodaj nosil laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#14370 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18675 posts

Posted 05 December 2009 - 03:26 PM

Ja, sej jst tut ponavad za miklavža ne dobim nič, oz mogoče samo kakšno čokolado, nevem kako to, da je bil letos tok radodaren. tongue.gif Verjetno, ker si že že 3 mesece želim novega, in če bi čakali do božička je to še skoraj en mesec. Hjoj, nevem no, me happy smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#14371 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6806 posts

Posted 05 December 2009 - 04:23 PM

Kok lepo, danes je miklavžev večer smile.gif
Ful se imam za učit, ma se mi tolk ne da, joj sad.gif
Najrajši bi imela kar spet poletje oops.gif
  • 0

#14372 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26083 posts

Posted 05 December 2009 - 04:59 PM

ni mi jasno, kam je šel današnji dan, res ne. zjutraj sem šla v trgovino (take gužve pa še ne, resno O.o) kupit hrano za jutri, ker mamo ene povabljene ... ob 1ih sva šla z očetom v Ce gledat en avto, in zdej je že kr 5 ura. Aaaaaa, učit se morem ful, pa še obiske dobimo zdejle. najrajš bi šla spat.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#14373 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 December 2009 - 05:18 PM

Bojim se, da mi bo enkrat tako počilo, da bom nekomu doma nekaj resnega naredila.
  • 0

#14374 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 05 December 2009 - 05:35 PM

Sinnaia console.gif

vroče je v stanovanju za pop....radiator seveda ne gre zapret hmm.gif ermm.gif
vsak dan mi vsaj 1 pove kak mi paše ta barva, da sem čist druga ali me ne spoznajo(ja se treba malo pohvalit)mi hepi biggrin.gif
  • 0

#14375 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 05 December 2009 - 05:40 PM

Nikič, oo, avto boš dobila? Dear lord, pol pa res nimaš nuuubeeenga izgovora da se enkrat pr nas ne oglasiš, itak sem ti čist mal vn iz poti mb_home.

Sinnaia, pa tresni enkrat nekoga. V glavi, vizualiziraj, repeatedly.
Bad, ne vem kaj rečt.
Meni pomaga če pač ob takih stvareh grem stran, grem tečt, se fizično preteram in se pol ful lažjo počutim. Sej problem ostane, sam se lažje soočam.

Mami gleda neko oddajo, kjer en tip govori o grafologiji in govori kot faking retard, totalno artikulirano, z nekimi čudnimi nevmesnimi tujkami ki bi jih lahko zamenjal za čist simpl normalne besede in izpade naduto in.. retardirano. Ne morem poslušat.

Edit: Zahtevala mute.

biggrin.gif

Grem delat parklčke najbrž, pol pa po možnosti mafine ali torto za birthday giiiiirl! smile.gif

Odštevam. Še 7 dni18 ur. w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#14376 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18675 posts

Posted 05 December 2009 - 07:07 PM

w00t2.gif

Miklavž mi je prinesel še koledar s čokoladicami, ki sem si ga ful želela, in gor je narisana ena ful lepa princeska, waaw oops.gif

Jst sem tak velik otrok, hjoj, ne morem si pomagat oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#14377 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26083 posts

Posted 05 December 2009 - 08:01 PM

QUOTE(Cvetka @ 5. 12. 2009 - 17:40) View Post

Nikič, oo, avto boš dobila? Dear lord, pol pa res nimaš nuuubeeenga izgovora da se enkrat pr nas ne oglasiš, itak sem ti čist mal vn iz poti mb_home.

Sinnaia, pa tresni enkrat nekoga. V glavi, vizualiziraj, repeatedly.
Bad, ne vem kaj rečt.
Meni pomaga če pač ob takih stvareh grem stran, grem tečt, se fizično preteram in se pol ful lažjo počutim. Sej problem ostane, sam se lažje soočam.

Mami gleda neko oddajo, kjer en tip govori o grafologiji in govori kot faking retard, totalno artikulirano, z nekimi čudnimi nevmesnimi tujkami ki bi jih lahko zamenjal za čist simpl normalne besede in izpade naduto in.. retardirano. Ne morem poslušat.
Edit: Zahtevala mute.
biggrin.gif
Grem delat parklčke najbrž, pol pa po možnosti mafine ali torto za birthday giiiiirl! smile.gif

Odštevam. Še 7 dni18 ur. w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif

zaenkrat bolj švoh kaže laugh.gif v bistvu mi niti ni blo tok do avta, pol sem pa kar not padla ... tako da sem bla kr mal razočarana, da ni šlo skoz danes ... no ja, pa drugič. sicer pa ... če daš izčrpna navodila, se komot oglasim (jaz+zemljevidi=not exactly a match made in heaven), itak mam vsak 4. teden mamin avto (long story laugh.gif ). anyhow ... tvoj pob pride čez 1 teden? lucky you! smile.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#14378 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 05 December 2009 - 10:24 PM

Sajk me jezi cry.gif hotla sem mu naredit za rojstni dan surprise torto iz skute in breskev, in danes zvem, da si je on naročil cel kolač verymad.gif Zdej bo pa res dobil nekaj neumnega za rojstni dan, ker je bila to zadnja ideja, ki sem jo imela. Sam si je kriv.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#14379 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86947 posts

Posted 06 December 2009 - 03:33 PM

Slabo mi je za popizdit. Pa za faks ta vikend nisem mignila s prstom, unlol. huh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#14380 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2009 - 03:38 PM

QUOTE(Jinadaze @ 6. 12. 2009 - 15:33) View Post

Slabo mi je za popizdit. Pa za faks ta vikend nisem mignila s prstom, unlol. huh.gif

Pri meni je čisto enako. Mogla bi se poglobit v en članek, vodim eno razpravo drug teden, pa rajši zijam Ugly Betty. butl.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users