Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#14301 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26194 posts

Posted 02 December 2009 - 11:39 AM

sej lej...zato pravim, da si rabiš iskreno odgovorit... jst sem si govorila, da sem srečna...pa nisem bla. Sama sebe sem prepričevala, da sem. See the point?
  • 0

#14302 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 02 December 2009 - 11:43 AM

Vidm point ja, isti je k moj laugh.gif

Ps: Kako je zdaj s tanovim kaj, nič več ne pišeš o tem sad.gif

• 0

#14303 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18675 posts

Posted 02 December 2009 - 12:16 PM

Danes sem še doma in se učim, jutri pa moram v šolo da odpišem to neumno biologijo. Je pa kašelj že ful boljše, pa tut grlo me več ne boli, tko da super smile.gif Sem pa ful žalostna, ker sem fanta nazadnje vidla v soboto, in ga do petka nič ne bom, ker se morava oba tok učit down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#14304 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 December 2009 - 12:25 PM

^^ Nincha, sej, bo, potrpita pa bo pol vse lepše smile.gif pri nama je tudi pogosto tako, ampak se pa pol bolj posvetiva drug drugemu.

Jst sm se pa nameravala za prejšnji teden naročit na nohte, že nekaj časa nazaj in pol sm si premislila, ker mi še niso nakazali pa to... no in se mi zdi, da se mi ej zgodilo z razlogom, ker bi včeraj na postavljanju VSE nohte polomila. Za zihr. LOL ermm.gif

Aja, FUL sm vesela, ker mi je oči vinjeto kupu thumbup.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#14305 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30017 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 December 2009 - 12:28 PM

jaz pa kar ošpice dobim, če me kdo sprašuje o tem, ali sem srečna, enostavno ne verjamem v to, se mi zdi premalo otipljivo, da bi se lahko poistovetila s tem .... niti nisem si prav na jasnem, kakšna naj bi bila hierarhija teh občutkov - je predpogoj za srečo, da si zadovoljen al kaj? oops.gif men je sreča enostavno čist preveč abstraktna, da bi lahko samo sebe opredelila v tem kontekstu, so mi bližje bolj pritlehne, čutne sfere. smile.gif

ja, ančka, kaj se je zgodilo z unim ta novim - je dobil povrnjeno dvojno dozo hladnega tuša pa rep med noge? smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#14306 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26194 posts

Posted 02 December 2009 - 12:30 PM

ni tanovga.... Ugotovila sem, da nisem srečna tongue.gif V bistvu me je zadušil z vso svojo pozornostjo in hitrim tempom. Ko sem mu povedala, kaj me moti, ni dobro prenesel in sva zaključla zgodbo.
  • 0

#14307 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 02 December 2009 - 02:01 PM

Zadnje čase tudi sama opažam da nisem srečna,oz že dolgo nisem srečna,ampak sem se pretvarjala pred drugimi in sama sebi dokazovala da sem srečna in da je vse oh in sploh super.Ta mesec bi bila z bivšim 6 let skupaj.V sredini leta sva šla narazen ker je naredil napako in mu je nisem mogla oprostiti..Pa tudi v teh letih ko sva bila skupaj ni bilo tako kot treba,ampak sem ga imela noro rada in tega med zvezo nisem opazila.Komaj zdaj se zavedam kaj vse sem morala prestajati zaradi njega.Rada bi ga nazaj, ampak vem da bi bilo spet vse po starem, zadosti ga poznam,da vem da se nebo nikoli spremenil.Nekako ga bom morala preboleti in živeti naprej,čeprav je težko ko vrag.
  • 0

#14308 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14325 posts

Posted 02 December 2009 - 02:44 PM

Tako nekako je bilo pri meni, edino tisto trpljenje je bilo precej minimalno biggrin.gif

Kakšni lenuhi!! Čakam na fotke že 2 dni, sem osebeo klicala, obljubila da bodo še danes-me prav zanima..... ermm.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#14309 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 02 December 2009 - 03:09 PM

Tud js ne vem če sm "srečna".........

oz. trenutno sem ker sem se dogovorila za naslov diplomske smile.gif in to sem zadna oseba k jo bo ta prof. vzela biggrin.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#14310 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18675 posts

Posted 02 December 2009 - 03:37 PM

QUOTE(Princeska @ 2. 12. 2009 - 12:25) View Post

^^ Nincha, sej, bo, potrpita pa bo pol vse lepše smile.gif pri nama je tudi pogosto tako, ampak se pa pol bolj posvetiva drug drugemu.

Ja, sej vem, v petek greva mal v center lučke gledat, potem pa upam, da bo prespal pri meni wub2.gif

V zadnjem mesecu mi je uspelo zgubit že uro, ki sem jo dobila od staršev za 16 rd, uhane, ki sem jih dobila od fanta za pol leta in še en najljubši uhan, tko da zdej z drugim nimam več kej za delat. cry.gif Ker talent, nevem kako mi to rata sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#14311 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 02 December 2009 - 05:12 PM

vau že 3 dni zdržala brez likalnika(za lase)
mislim da 10 let nisem bila en dan brez biggrin.gif
  • 0

#14312 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 02 December 2009 - 05:24 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 2. 12. 2009 - 11:05) View Post

glavno vprašanje, ki si ga moraš postaviti je, če si z njim res srečna...pa si na to vprašanje tudi iskreno odgovorit. Tle je catch vsega smile.gif

Ja v bistvu, neki je zastavit si to vprašanje in nanj odgovorit,
Čist nekaj drugega je pa tudi neke odločitve vlečt.

Drugače pa opažam, da se nas veliko, veliko nahaja v podobnih situacijah v življenju trenutno...

Moja spoved je, da sovražim, da je moje življenje tako neizdelano in nezačrtano. Rada imam vsaj osnove pošlihtane.

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#14313 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 December 2009 - 05:33 PM

Že pri Vtisih sem ti mislila napisat, da ne moreš imeti kontrole nad vsem. Nauči se živeti bolj sproščeno in pusti, da te tok življenja nese, kamor pač te. Svet je sestavljen iz enih zakonitosti, ja, a na marsikatero nimaš vpliva, zato poskušaj bit malo manj zapeta. Ti bo lažje.
Usmeri svojo energijo raje na stvari, ki jih obvladuješ. Faks, hobije. Staranje in nepredvidljivo prihodnost pa daj na stran. Tudi gripo. wink.gif
Vsaki dogodek, stvar ima dve plati. Pozititvno in negativno. Vse preveč se zatekaš v minus. Poskušaj najt pot do pozitive. Vsaj do sredine. Stran z melanholijo.

Don't get set into one form, adapt it and build your own, and let it grow, be like water. Empty your mind, be formless, shapeless — like water. Now you put water in a cup, it becomes the cup; You put water into a bottle it becomes the bottle; You put it in a teapot it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend. (BRUCE LEE)

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#14314 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 December 2009 - 06:26 PM

Jaz rabim eno hitro pomoč.PROSIM PROSIM PROSIM biggrin.gif
Namreč, nisem našla one teme ki pač iščemo notri pesmi ki se ne spomnimo naslova ipd.
No jaz bi fuul rada našla eno hrvaško pesem od enega rock banda ki se je pred kakšnima dvema letoma vrtela po MTV-ju.Poje moški star tam nekje 35 let, v tistem videospotu je imel ona pilotska očala(upam da vete katere mislim smile.gif ) gre se pa nekaj na letalu in o eni stevardesi in njemu, na koncu sta skupaj, v videospotu tudi nekaj govori ena stevardesa atenzione(al kako se po nemško napiše) pa malo nekaj v nemščini govori kako se uporablja one kisikove maske ki se spustijo če je turbulenca nekaj takega no.A se spomni kdo tega videostopa, ful bi rada našla komad kakšen teden ga iščem ampak besedila se čisto nič ne spomnim biggrin.gif
  • 0

#14315 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14325 posts

Posted 02 December 2009 - 07:10 PM

Mami se je tako grdo name zadrla, pa sploh nism nič nardila. Vem, da je nehala kadit in je živčna in nataknjena, ampak te vseeno boli ko kaj tazga nardi cry.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#14316 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 02 December 2009 - 07:13 PM

Frčica, te tako razumem ohmy.gif Ko je prišla moja mama v menopavzo, je bilo par mesecev NEVZDRŽNO, res za vsako stvar je popizdla, jaz se še v najhujši puberteti nisem kregala z njo tolko kot takrat. Hvalabogu je minilo, tvojo bo pa tudi smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#14317 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14325 posts

Posted 02 December 2009 - 07:18 PM

Sej vem, sam težko jezik za zobmi držim smile.gif
Se pa spomnim menopavze ja, ene 2 leti je trajal, prekrasno rolleyes.gif
  • 0

#14318 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 December 2009 - 07:19 PM

Nažrta ko pra*ica.

Ful nič ne žuram zadnje čase, ni ure spljoh. ermm.gif

Soseda od B. je rekla da "nisem suha", šefica pa me je pa danes spraševala "koliko sem shujšala". butl.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#14319 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 02 December 2009 - 07:31 PM

Zabušavam ob skripti od gradiv. safr ohmy.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#14320 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 December 2009 - 11:36 PM

Amebisov SP slovar mi dela iber težave. Prokleta reč no. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,