Spovednica
Posted 02 December 2009 - 11:39 AM
Posted 02 December 2009 - 11:43 AM

Ps: Kako je zdaj s tanovim kaj, nič več ne pišeš o tem

Posted 02 December 2009 - 12:16 PM

After all this time?
Always.
Posted 02 December 2009 - 12:25 PM

Jst sm se pa nameravala za prejšnji teden naročit na nohte, že nekaj časa nazaj in pol sm si premislila, ker mi še niso nakazali pa to... no in se mi zdi, da se mi ej zgodilo z razlogom, ker bi včeraj na postavljanju VSE nohte polomila. Za zihr. LOL

Aja, FUL sm vesela, ker mi je oči vinjeto kupu

Posted 02 December 2009 - 12:28 PM

ja, ančka, kaj se je zgodilo z unim ta novim - je dobil povrnjeno dvojno dozo hladnega tuša pa rep med noge?

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 December 2009 - 12:30 PM

Posted 02 December 2009 - 02:01 PM
Posted 02 December 2009 - 02:44 PM

Kakšni lenuhi!! Čakam na fotke že 2 dni, sem osebeo klicala, obljubila da bodo še danes-me prav zanima.....

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 December 2009 - 03:09 PM
oz. trenutno sem ker sem se dogovorila za naslov diplomske

Posted 02 December 2009 - 03:37 PM
^^ Nincha, sej, bo, potrpita pa bo pol vse lepše

Ja, sej vem, v petek greva mal v center lučke gledat, potem pa upam, da bo prespal pri meni

V zadnjem mesecu mi je uspelo zgubit že uro, ki sem jo dobila od staršev za 16 rd, uhane, ki sem jih dobila od fanta za pol leta in še en najljubši uhan, tko da zdej z drugim nimam več kej za delat.

After all this time?
Always.
Posted 02 December 2009 - 05:12 PM
mislim da 10 let nisem bila en dan brez

Posted 02 December 2009 - 05:24 PM
glavno vprašanje, ki si ga moraš postaviti je, če si z njim res srečna...pa si na to vprašanje tudi iskreno odgovorit. Tle je catch vsega

Ja v bistvu, neki je zastavit si to vprašanje in nanj odgovorit,
Čist nekaj drugega je pa tudi neke odločitve vlečt.
Drugače pa opažam, da se nas veliko, veliko nahaja v podobnih situacijah v življenju trenutno...
Moja spoved je, da sovražim, da je moje življenje tako neizdelano in nezačrtano. Rada imam vsaj osnove pošlihtane.
Posted 02 December 2009 - 05:33 PM
Usmeri svojo energijo raje na stvari, ki jih obvladuješ. Faks, hobije. Staranje in nepredvidljivo prihodnost pa daj na stran. Tudi gripo.

Vsaki dogodek, stvar ima dve plati. Pozititvno in negativno. Vse preveč se zatekaš v minus. Poskušaj najt pot do pozitive. Vsaj do sredine. Stran z melanholijo.
Don't get set into one form, adapt it and build your own, and let it grow, be like water. Empty your mind, be formless, shapeless — like water. Now you put water in a cup, it becomes the cup; You put water into a bottle it becomes the bottle; You put it in a teapot it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend. (BRUCE LEE)
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 02 December 2009 - 06:26 PM

Namreč, nisem našla one teme ki pač iščemo notri pesmi ki se ne spomnimo naslova ipd.
No jaz bi fuul rada našla eno hrvaško pesem od enega rock banda ki se je pred kakšnima dvema letoma vrtela po MTV-ju.Poje moški star tam nekje 35 let, v tistem videospotu je imel ona pilotska očala(upam da vete katere mislim

Posted 02 December 2009 - 07:10 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 December 2009 - 07:13 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 02 December 2009 - 07:18 PM

Se pa spomnim menopavze ja, ene 2 leti je trajal, prekrasno

Posted 02 December 2009 - 07:19 PM
Ful nič ne žuram zadnje čase, ni ure spljoh.

Soseda od B. je rekla da "nisem suha", šefica pa me je pa danes spraševala "koliko sem shujšala".

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 December 2009 - 07:31 PM

Posted 02 December 2009 - 11:36 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users