Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#14281 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 01 December 2009 - 10:13 PM

JA! biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#14282 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 December 2009 - 11:19 PM

Prestajam totalno čustveno zmedo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#14283 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 December 2009 - 11:26 PM

Celi dan že nostalgična. Za Centom, bivšim. Skozi na robu joka. Se tolažim s hrano, zaradi česar je vse še slabše. down.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#14284 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 December 2009 - 11:49 PM

QUOTE(_Planet_ @ 1. 12. 2009 - 21:37) View Post

Dilema, na ene stvari ne mores vplivati, podpazduhe si pa le umij in nadisavi no! laugh.gif kiss1.gif

Sem se stuširala, pajske umila & depilirala, lase sem si tudi oprala, stiska me pa še vedno noben ne.

Ah, that's life ...

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#14285 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 December 2009 - 01:13 AM

POPOLNOMA nezadovoljna sem sama s sabo in VSE mi gre na živce mad.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#14286 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17589 posts

Posted 02 December 2009 - 01:25 AM

^^ Se lahko kar podpišem. Pa še otožna sem cry.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#14287 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 December 2009 - 01:30 AM

Da, tudi to.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#14288 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26083 posts

Posted 02 December 2009 - 06:48 AM

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif KONČNO SEM 20!!! nothing gonna take me down (tud 12 ur faksa ne tongue.gif očitno sem z leti čedalje bolj optimistična, hahaha). aaaaanywaaaay ... party on!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

cupcakes for all!!!
IPB Image

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#14289 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 December 2009 - 08:48 AM

QUOTE(Adriane @ 2. 12. 2009 - 1:13) View Post

POPOLNOMA nezadovoljna sem sama s sabo in VSE mi gre na živce mad.gif

cry.gif

Jaz se tudi trenutno tako počutim, dejstvo, da se še vedno rahlo slabo fizično počutim ima zagotovo nekaj pri tem. Slabo se počutim, še slabše izgledam (trenutno), finančno sem na psu, totalno, ne bi smela it v Luksemburg, ampak sem šla in v Lux in v minus, pa se ne morem in ne morem ven iz tega izkopati. Imam občutek, da sem nekje obtičala. In še ta december, sploh nimam nobenega občutka, da je že prazničen mesec, popolnoma nič. Eh ja.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#14290 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 02 December 2009 - 09:54 AM

Nekaj se me lpteva. Nos imam popolnoma neprehode, glava me boli, celo telo me boli, nimam energije pa vsa taka.... Eno minuto mi je najbolj vroče, bi najrajši skakala v perilu zunaj, drugo minuto me tako zebe, da me ne pogrejeta 2 koutra in deka... ah gripasta sem cold.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#14291 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 December 2009 - 10:33 AM

Joj, jst sm tud čist povožena. Včerej mi G. napiše mesič, da bi me lepo prosu, če bi domov pršla, da bi se rad pogovoru z mano...

Pridem domov zvečer, samo se nisva nič pomenila, ker ga je ful glava bolela in je spal. No, dans zjutrej sva pa se. Je reku, da on ni mel in tud ne bo mel nič s tisto punco, da sta pač samo prijatla, se fan zastopta. In je reku, da mi je hotu že včerej rečt, če bi mogoče še 1x probala, sam pol ni, ker sem bla jst slabe volje in razdražljiva (halo, kako naj ne bom). cry.gif Zdej sm tok zmedena, ker ga mam itak še zmerej tok rada, nimam pa moči, da bi se uprla in rekla, da je konc zares, ker vem, da to ni to, kar jst hočm. cry.gif Res bi nardila vse, da bi se čas obrnil nazaj in bi ble stvari tko kot prej, oz. še boljše.

V tem trenutku je moje življenje taka zmeda, cela katastrofa. Pa še dans sem menstro dobila, me je že začel zvijat v trebuhu, krasno res. Še tega se mi manjka. wacko.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#14292 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 02 December 2009 - 10:34 AM

pa kaj ste vse bolane???Urš ne daj se biggrin.gif

zvedla eno super novico, komaj čakam 15.12
  • 0

#14293 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 02 December 2009 - 10:36 AM

S tem, ko ti trdi, da sta samo prijatelja (sej si ti ugotovila, da to najbrž ni res ne?), avtomatsko ni pripravljen prevzeti odgovoronosti za svoja dejanja in je pripravljen znova začeti zvezo na račun laži. Zakaj to ni to?
  • 0

#14294 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 December 2009 - 10:45 AM

Mah, jst sm res mislna, da neki mata, ker so bli pač mesiči tok "prijateljski", že skor mal preveč. Pol mi je pa še reku, da gre s tutorjem na pijačo, v bistvu je šel pa z njo... In je reku, da ve, da se mi je to zlagou, sam samo za to, ker sem mu jst neki enkrat rekla, da naj mi ne govori o teh zadevah, ker nočm vedt, bi me preveč bolelo. In je reku, da on ji je že reku, da ne bo nič med njima, da sta samo kolega. Da se da fajn pogovarjat z njo, ampak ga ne privlač in to...

Aja, sm napisala, da to ni to, kar jst hočem. Mislna sem, da ni konc tisto kar bi si jst želela, ker v bistvu si še zmerej želim, da bi bla skupej, še enkrat probala. Mah...

• 0

#14295 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 December 2009 - 10:48 AM

eve, jaz ti bom pa rekla, da poslušaj svoje srce, če ga imaš še vedno rada, in če bi še enkrat poskusila - daj, ker mogoče se boš nekoč spraševala kako bi pa bilo, če bi takrat probala. In ne boš nikoli vedela. smile.gif No, sama veš, jaz ti želim le, da bi bila srečna.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#14296 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 December 2009 - 10:56 AM

Kinky, hvala. No, sej se bova še pogovorila, ko pride s faksa.

Trabuh me boli, tableta pa nikjer nobenga. ermm.gif
  • 0

#14297 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26194 posts

Posted 02 December 2009 - 11:05 AM

glavno vprašanje, ki si ga moraš postaviti je, če si z njim res srečna...pa si na to vprašanje tudi iskreno odgovorit. Tle je catch vsega smile.gif
  • 0

#14298 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 02 December 2009 - 11:09 AM

Ančka jaz sem si večkrat zastavljala to vprašanje in je bil vedno odgovor da ne, niti nisem vedla za kaj, vedno je bilo miljon stvari, k me je motil ampak nikol nobenga konkretnega razloga. No zdej sm pa ugotovila, da je bil vs cacth v tem da sm bla jst nesrečna oz. nezadovolna sama s sabo in je blo to, da sm pač fante vedno okrivila za mojo "nesrečo" sam metanje peska v oči.
  • 0

#14299 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26194 posts

Posted 02 December 2009 - 11:19 AM

lej, ne gre o tem, ali si srečen ali ne - gre o tem, ali si z NJIM "bolj" srečen, kot brez njega
  • 0

#14300 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 02 December 2009 - 11:30 AM

A ni pomembno da si srečen z njim ALI brez njega tongue.gif

Sam hotla sm rečt da pač pr takih stvareh je težko realno ocenit a si srečen z drugim človekom zarad njega samega, al te je sam strah konca zveze, pač poplava raznoraznih čustev, strahov in zato pač težko po koncu zveze rečeš a si z njim bol srečen al ne, to po moje lahko zares ugotoviš šele čez čas.Samo moje mnenje in izkušnje.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users